שאלון סיכום שנה

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo20.gif שאלון סיכום שנה ../images/Emo210.gif ../images/Emo205.gif

2010 אנשים! כווולם עונים! שנה טובה :) השנה שהייתה - על מה אתם מצטערים? על מה אתם שמחים? מה עשה לכם את השנה? משהו חדש שגיליתם על עצמכם בשנה האחרונה? סרטים שהכי אהבתם השנה? אלבומים שאהבתם השנה? שירים שאהבתם השנה? ספרים שהכי קראתם השנה? מה רציתם שיקרה ולא קרה? דבר מרגש שקרה - השנה הבאה תקוות לשנה הבאה? תוכניות לשנה הבאה? מקום שתרצו לבקר בו בשנה הבאה? ציפיות מאדם לשנה הבאה - איפה תיהיו בשנה הבאה? מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת השנה באה?

nini18

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

השנה שהייתה על מה אתם מצטערים? לא עולה לי משהו על מה אתם שמחים? על אדם למברט מה עשה לכם את השנה? אדם למברט משהו חדש שגיליתם על עצמכם בשנה האחרונה? אף פעם לא ידעתי שאני יכולה לאהוב מישהו כל כך בלי לפגוש אותו אפילו פעם אחת חח סרטים שהכי אהבתם השנה? אווטר אלבומים שאהבתם השנה? FYE
ומיוז שירים שאהבתם השנה? כל האלבום של אדם ספרים שהכי קראתם השנה? בעיקר מתח מה רציתם שיקרה ולא קרה? רציתי לטוס להודו ולא יצא
דבר מרגש שקרה - אין משהו מיוחד אולי רק אדם למברט השנה הבאה תקוות לשנה הבאה? שתהייה מדהימה תוכניות לשנה הבאה? לטוס לארה"ב לראות את אדם ולבורנינג מן מקום שתרצו לבקר בו בשנה הבאה? ארה"ב (ובמכנס של אדם
) ציפיות מאדם לשנה הבאה - שימשיך להופיע הרבה שימשיך להיות מדהים ויגיע לישראל
ושיצליחחחחח מתה עליוווווו
איפה תיהיו בשנה הבאה? מקווה שבארה"ב וגם רוצה שוב מזרח. מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת השנה באה? אושר

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif @ משהו חדש שגילית על עצמך

כ"כ נכון גם לגביי! מה שהוא עושה לי בבטן ובלב כל פעם שאני רואה אותו ואני לא מכירה אותו באופן אישי וקרוב.

nini18

New member
בחיים לא קרה לי אפילו לא בתור ילדה.

הוא פשוט נכנס לי לנשמההה

heart1soul

New member
חחח כן נראה לי כולנו גילינו על עצמנו שאנחנו

משוגעות..:) זה באמת מוזר(אבל כיף) לאהוב ככה מישהו שלאמ פגשנו לעולם

nini18

New member
חחחחחחחח זה מטורף לגמרי אבל אכן כיף חיים

חוץ מהרגעים שאומרים עליו משהו רע או שהוא פגוע ואין לי אפשרות לנחם אותו מקרוב
מתה עליווו יפיוף שלי מלךךךךך

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo124.gif עונה נה נה נה נה ../images/Emo98.gif

השנה שהייתה - על מה אתם מצטערים? הצבא
סתם, אני לא מסתכלת אחורה ומצטערת על דברים, אבל הייתה פעם אחת (שלא קרה ממש מזמן) שלא הקשבתי ללב שלי ופגעתי שלא במכוון באחד האנשים היותר קרובים אליי וחשובים לי. אני מקווה שאני אמצא את הדרך לסדר את זה. עכשיו זה מאוד טרי וקשה לי לחשוב על איך לעשות את זה. על מה אתם שמחים?המון דברים אבל בעיקר שנולדה לי אחיינית ראשונה
מה עשה לכם את השנה? א ד ם
משהו חדש שגיליתם על עצמכם בשנה האחרונה? אני פחות חזקה ממה שחשבתי והרבה יותר רגישה ממה שאני כבר. זה שאני חולת נפש וגמורה זה ידוע מאז ומעולם סרטים שהכי אהבתם השנה? FISH TANK, GAMER, רובוטריקים 2, 2012, שומרת אחותי אלבומים שאהבתם השנה? (חפירונת
Adam Lambert - For Your entertainment - אין צורך לתאר את כל מה שאני מרגישה אליו ואל הכישרון שלו. האלבום הזה ענה מבחינתי על כל הציפיות [מתבטא גם במכירות] וזה האלבום שהכי נטחן אצלי.
Taylor Swift - Fearless - מוסיקאית נהדרת, כותבת אחלה שירים, קול מעולה, שילוב מהמם של פופ-רוק-קאנטרי. Nicklback - Dark Horse - הרבה יותר אהבתי מATRR David Cook - התאהבתי בו דרך אמריקן איידול כמעט כמו שקרה לי עם אדם (עם אדם זה היה קצת יותר חזק) ואני פשוט אוהבת אותו ואת המוזיקה שהוא עושה. מה שאהבתי באלבום שהוא היה די דומה לAH. Kanye West - 808's & Heartbrak - למדתי לאהוב את השירים שלו דרך האלבום הזה Lily Allen - It's Not Me, It's You - היא פשוט גאונית הילדה הזו. כל טראק באלבום ממכר. The Black Eyed Peas - The E.N.D - הם הביאו משהו ממש שונה ומגוון, המון דאנס, אלקטרוני ויחד עם זאת עדיין נשארו בכיוון הפופ והיפ הופ. Beyonce - i am..sasha Fierce - בעיניי היא מלכה. קול מושלם ועוצמתית ופרפורמרית ענקית. אני יותר אוהבת את האנטרפטציה שלה לשירים מאשר את השירים עצמם אבל הם מעולים בכל זאת. The Fray - אחת הלהקות וזה אלבום מדהים. Rihanna - rated R - הכרתי אותה דרך האלבום הזה, לפני כן לא שמעתי שירים שלה ולא אהבתי אותה. פה היא מראה צד הרבה יותר חזק שלה והאדג'י ויש שם המון שירים טובים. שירים שאהבתם השנה? אפשר להבין לפי האלבומים שכתבתי ספרים שהכי קראתם השנה? מה רציתם שיקרה ולא קרה? דבר מרגש שקרה - הלידה של אחיינית שלי השנה הבאה תקוות לשנה הבאה? להיות מאושרת ובריאה בדיוק כמו עכשיו. תוכניות לשנה הבאה? ללמוד מקום שתרצו לבקר בו בשנה הבאה? אמריקה ציפיות מאדם לשנה הבאה - שעד שנה הבאה האלבום הזה יגיע לפלטינה משולשת (ואפילו יותר!) ושהוא כבר יהיה במסע ההופעות שלו בעולם שיסתיים בישראל
איפה תיהיו בשנה הבאה? אני אהיה אזרחית ובטח אנוח קצת ואתחיל ללמוד בע"ה. מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת השנה באה? שהכל יילך בדרך שלי
שיהיה שקט בארץ, שאני אצליח ושתמיך אחייך .

nini18

New member
בשבילי הצבא היה אחת החוויות המהנות בחיי ../images/Emo13.gif

אוי ולגבי אלבום פלטינה משולשלת לאדם הלוואייי

nini18

New member
אוי נכון מזל טוב גם ממני ../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif

למעלה