שאלון סיכום שנה

nini18

New member
אוי איזה מרגש לשמוע בקשר לאחי ../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif

mayarel

New member
אתן מקסימות בנות../images/Emo24.gifכן שוקולד הוא כבר אומר

גנים חזקים מאוטיזם כנראה

עונה ../images/Emo9.gif

השנה שהייתה - על מה אתם מצטערים? אממ שפחות השקעתי בלימודים בגלל האובססיה החדשה שלי חח על מה אתם שמחים? על אדם מה עשה לכם את השנה? אדם משהו חדש שגיליתם על עצמכם בשנה האחרונה? עד כמה אני יכולה להיות אובססיבית חחח סרטים שהכי אהבתם השנה? לא אהבתי..בזמן האחרון אין סרטים טובים לדעתי :\ אלבומים שאהבתם השנה? FYE
שירים שאהבתם השנה? כל השירים מהאלבום של אדם, ואהבתי גם את האלבום החדש של ליידי גאגא ושל מיוז ספרים שהכי קראתם השנה? התפשן בשדה השיפון מה רציתם שיקרה ולא קרה? לטוס לאמריקה ולראות את אדם אתמול ובטור של איידול.. דבר מרגש שקרה - אדם השנה הבאה תקוות לשנה הבאה? שאדם יבוא לישראל מקום שתרצו לבקר בו בשנה הבאה? בהופעה של אדם ציפיות מאדם לשנה הבאה - שישאר מדהים כמו שהוא שיעשה סיבוב הופעות מדהים וגדול בכל העולם שיצליח ושימכור המון אלבומים ושילבש יותר חשוף P: מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת השנה באה? אושר. ולפגוש את אדם :)

mayarel

New member
"עד כמה אני יכולה להיות אובססיבית"

מדוייק להפליא לגבי. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nogigoosh

New member
עונה :)))

השנה שהייתה -
על מה אתם מצטערים? לא יודעת..
על מה אתם שמחים? שגילינו את אדם D:
מה עשה לכם את השנה? אדם. והנשיקה ב-AMA
משהו חדש שגיליתם על עצמכם בשנה האחרונה?שאני לא מעבירה יום בלי לחשוב על אדם (ואיך שאני אפגוש אותו יום אחד
)
סרטים שהכי אהבתם השנה? 2012, גשם של פלאפל, שוב בן 17, דמדומים 2, בדרך לחתונה עוצרים בווגאס....
אלבומים שאהבתם השנה? אדם, קייטי פרי, ליידי גאגא, ביונסה..
שירים שאהבתם השנה?שירים מהדיסקים האלה, שירים של אדם לא מהדיסק, שיר אחד מהדיסק של אליסון...
ספרים שהכי קראתם השנה? יומני הנסיכה ( חלק מהספרים), יומנה של ג'ורג'יה ניקולסון (כל הספרים).
מה רציתם שיקרה ולא קרה? לא פגשתי את אדם
דבר מרגש שקרה - אדם (!!!) ושטסתי ללונדון בקיץ...
השנה הבאה תקוות לשנה הבאה? לא להשתבץ ב-3 יחידות במטמתיקה... שתהיה עוד עונה מצוינת (כמובן שהיא לא תוכל להיות כמו הקודמת...) של אמריקן איידול. תוכניות לשנה הבאה? מבחנים, לימודים, מעבר לתיכון
מקום שתרצו לבקר בו בשנה הבאה? ארה"ב. וכנראה שכן
ואני יודעת את מי אני אחפש...
ציפיות מאדם לשנה הבאה - שיבוא לישראל ויפגש עם חברי הפורום על שמו אהמאהמאהמ
איפה תיהיו בשנה הבאה? בכיתה י'. תיכון. מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת השנה הבאה? להצליח בלימודים,להמשיך לכתוב בפורום D:

nini18

New member
אוי בדרך לחתונה עוצרים בוגאס סרט מעולהההההההה

nogigoosh

New member
מצחיק בטירוףף ../images/Emo91.gif

למרות החלק בסוף עם התמונות שהיה קצת סוטה...
שאלו אותי ואת חברה שלי בכניסה אם אנחנו בנות יותר מ-14 והחברה שלי התחילה לומר שאני עדיין 13 אבל בסוף נתנו לנו להיכנס

mokasosex

New member
הייייי גםאני ממש אוהבת את יומני הנסיכה

ויומנה של ג'ורג'יה ניקלסון. הסופרות של הסדרות האלה פשוט משעשעות וכל הספרים שלהם מצוינים

nogigoosh

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתוספות!!! ../images/Emo3.gif

על מה אתם שמחים? שאמא שלי אמרה לי יום אחד: אה, ראית שיש פורום אדם למברט בתפוז?
שירים שאהבתם השנה? בלק-אייד-פיז, מיילי סיירוס,מיקה... איפה תיהיו בשנה הבאה?מדריכה בצופים
פשוט לא הבנתי למה לא כתבתי את זה קודם, אז הייתי חייבת

R o c k s e n

New member
מסכמת../images/Emo8.gif ../images/Emo232.gif

השנה שהייתה - על מה אתם מצטערים? שהיו המון הזדמנויות שפספסתי ולא קפצתי עליהן. על מה אתם שמחים? שהכרתי את אדם
מה עשה לכם את השנה? העלייה של מכבי חיפה לליגת האלופות. לא משנה איך זה נגמר.. משהו חדש שגיליתם על עצמכם בשנה האחרונה? לא חושבת, נראה לי שאני מכירה את עצמי מספיק טוב :) סרטים שהכי אהבתם השנה? אני לא זוכרת בשיטטטטט אלבומים שאהבתם השנה? גם לא זוכרת כ"כ.. יש את של גרין דיי,ליידי גאגא ומיוז וקינגס אוף ליאון.. של אדם כמובן. שירים שאהבתם השנה? ספרים שהכי קראתם השנה? "רואה מה שרוצה". הוא ממש טוב! מה רציתם שיקרה ולא קרה? שמכבי חיפה יעלו שלב בליגת האלופות ולא עלו ): דבר מרגש שקרה - מישהי מהמשפחה שלי הייתה חולה במחלה קשה ובתקופה האחרונה היא יצאה מזה והחלימה השנה הבאה תקוות לשנה הבאה? שיהיה רק טוב תוכניות לשנה הבאה? להמשיך לעשות את מה שאני עושה באהבה ובכיף מקום שתרצו לבקר בו בשנה הבאה? לא משנה לי , אין מחשבה מיוחדת על מקום ציפיות מאדם לשנה הבאה -הצלחה, שתיהיה לו אהבה וכל דברים שאני מצפה מעצמי ומאחלת לעצמי. איפה תיהיו בשנה הבאה? מקווה שבאותו מקום רק שיותר טוב מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת השנה באה? אהבה,אושר,בריאות, הצלחה, אופטימיות.

magenta73

New member
אני!

השנה שהייתה - על מה אתם מצטערים? לא מצטערת על כלום. לומדת. לא מצטערת. על מה אתם שמחים? על זה שעשיתי עוד קעקוע (חדש דנדש, ענק, עדיין כואב, והוא עוד לא גמור...) מה עשה לכם את השנה? אדם. דאה. משהו חדש שגיליתם על עצמכם בשנה האחרונה? שאפשר לעבור את גיל 14, אבל לעולם לא באמת לעבור את גיל 14....
סרטים שהכי אהבתם השנה? הסרט שהכי אהבתי זה עג'מי. אלבומים שאהבתם השנה? fye, לילי אלן, מיקה. שירים שאהבתם השנה? כנ"ל ספרים שהכי קראתם השנה? לא קראתי. כשאני לומדת באוני' אני לא קוראת ספרים... מה רציתם שיקרה ולא קרה? לסיים את התואר. נשארה עבודה סמינריונית, לא היה לי זמן עדיין. בפברואר, אחרי המבול, אני אסיים אותה וסוף סוף יהיה לי תואר. דבר מרגש שקרה - לא יודעת, שום דבר היסטרי... הכי כיף היה לי בהופעה של פיית-נו-מור. מייק אהובי! השנה הבאה תקוות לשנה הבאה? לסיים תואר, לסיים את הקעקוע, עוד הרבה הופעות טובות בישראל (פיקסיז!!!!!!!) ואולי גם מחוצה לה, וכן, למה לא, גם של אדם, בריאות ואושר. תוכניות לשנה הבאה? כנ"ל. מקום שתרצו לבקר בו בשנה הבאה? אני מעדיפה מקומות שעוד לא הייתי בהם, ברצלונה עדיפות ראשונה. אבל אם ניני תבקש נורא יפה אני אסכים לבוא איתה לבורנינג מן. ובסדר, גם לראות הופעה של אדם. ציפיות מאדם לשנה הבאה - שימשיך לעשות את שלו, מה שבא לו ואיך שבא לו. שיפסיק ללבוש יותר מידי בגדים, רוק מחייב רק מכנס עור צמוד, להזכירך. שיעשה סיבוב הופעות מבריק, ושאולי יכנס לקלנוע גם. בתור לסטט יהיה מעולה. איפה תיהיו בשנה הבאה? בנתיים פה. מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת השנה באה? שלווה.

nini18

New member
יששששששששש../images/Emo24.gif ואני רוצה לראות את הקעקוע

פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז תתחדשי עליו . איפה עשית ברגל בסוף? ואת אחד הקלפים שאמרת??? אני רוצה לראותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

למעלה