שאלון סיכום שנה

heart1soul

New member
סיכום שלי:../images/Emo142.gif

השנה שהייתה - על מה אתם מצטערים? שלא נסעתי לחו"ל בקיץ:( כי לא היה לי כסף חחחחחח על מה אתם שמחים? על שנה מלאה באדם כמובן ועל זה שגם אני וגם חבר שלי היינו מצטיייני דיקן(החרשנות השתלמה חחח) מה עשה לכם את השנה?אדםםםם כמובן!! משהו חדש שגיליתם על עצמכם בשנה האחרונה? שאני אובססיבית על אדם.. מפחיד למדי סרטים שהכי אהבתם השנה? אוואטאר!
מדהים שזה לא מילה אלבומים שאהבתם השנה? אדםםםםםם למברט המלך שירים שאהבתם השנה? כל השירים של אדם, שירים של בלק אייד פיס, של ליידי גאגא, של קינגס אוף ליאון ועוד מלא ספרים שהכי קראתם השנה? מאמרים לימודיים חחח.. סתם קראתי מלא ספרים בקיץ שאני כבר לא זוכרת כמו שומרת אחותי ולאכול להתפלל ולאהוב מה רציתם שיקרה ולא קרה? רציתי מאוד שאדם יזכה באמריקן איידול ולקחתי את זה קשה אבל עכשיו אני מסתכלת על זה בחיוב. דבר מרגש שקרה - מממ וואי לא עולה לי משהו השנה הבאה תקוות לשנה הבאה? להנות ולהצליח ולא לשכוח לחיות בדרך..ושאדם יהיה הכוכב גדול ביות ever ושיגיע למכירות של פלטינום תוכניות לשנה הבאה? בתקווה לנסוע לחו"ל ומי יודע אולי לטור של אדם(טוב נראה לי זה יותר בתקוות שלא יתגשמו) מקום שתרצו לבקר בו בשנה הבאה? הטור של אדם.. והבית של אדם(וטומי- זה קרב) ציפיות מאדם לשנה הבאה - שישאר כמו שהוא: מדהים מוכשר חתיך ומשגע.. ושיצליח!!!! איפה תיהיו בשנה הבאה? פה...חחח מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת השנה באה? בריאות הצלחה והמשך האהבה וגם לכן!!!!!!

nini18

New member
מזל טוב על המיצטייני דיקן ../images/Emo65.gif ../images/Emo24.gif

mokasosex

New member
עונה ../images/Emo13.gif

השנה שהייתה - על מה אתם מצטערים?שלא הקדשתי מספיק זמן לאנשים שהלכו. על מה אתם שמחים?אמריקן איידול עונה 8 והכוכב הגדול שיצא ממני. מה עשה לכם את השנה? אדם למברט וטקס סיום. משהו חדש שגיליתם על עצמכם בשנה האחרונה? אני חתיכת אובססיבית חסרת תקנה. סרטים שהכי אהבתם השנה?כוכב בהיר אלבומים שאהבתם השנה?For Your Entertainment - אדם למברט, The Resistance - מיוז, Just Like U - אליסון אירהיטה. שירים שאהבתם השנה? כל האלבום של BB
, דיסקו סטיק- ליידי גאגא, אפרייסינג - מיוז, ריין - מיקה, ג'אסט לייק יו - אליסון איריהטה, ברוקן הארטד גירל - ביונסה ועוד מלא .. ספרים שהכי קראתם השנה? שלומצי כותבת יומן - דקלה קידר, כל הספרים של רם אורן, סופי קינסלה והרלן קובן מה רציתם שיקרה ולא קרה? שהם יחזרו למה שהם היו דבר מרגש שקרה - טקס סיום וקבלת תעודת הצטיינות. השנה הבאה תקוות לשנה הבאה? הרבה ריגושים חיוביים, אהבה ואושר. תוכניות לשנה הבאה? לסיים כתה ט' ולהתחיל כתה י. מקום שתרצו לבקר בו בשנה הבאה? לונדון שוב, או ארה"ב. ציפיות מאדם לשנה הבאה - שרק יתפוס יותר ויותר מקום חיובי בתודעה הציבורית ויעשה סיבוב הופעות שיכלול את ישראל. איפה תיהיו בשנה הבאה? מול המחשב ממלאה שאלון דומה. מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת השנה באה? לחייך יותר, לא לבכות בכלל ולאהוב.

nini18

New member
../images/Emo47.gif על ההצטינות חח בואנה פורום של מצטיינים

חחחחחחח המעריצות של אדם מחוננות חחחחחחחח

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo113.gif נראה לי שסיימיתי..חח

השנה שהייתה -
על מה אתם מצטערים? לא יודעת..חחח
על מה אתם שמחים? אדם פאקינג למברט
מה עשה לכם את השנה? אדם
משהו חדש שגיליתם על עצמכם בשנה האחרונה? אני ממש מכורה לאדם...CREEPY
סרטים שהכי אהבתם השנה? הארי פוטר (מכורה) ,פאראנורמל אקטיביטי,2012
אלבומים שאהבתם השנה? FYE,האלבום של מיוז,האלבום החדש של פראמור,קשה,פלורנס אנד דה מאשין,ליידי גאגא,ליטל בוטס
שירים שאהבתם השנה? כל האלבום של אדם paramore-ignorance,brick by boring brick,all I wanted florence and the machine-dog days,drumming song,rabbit heart,huricane drunk,you've got the love ke$ha-take it off,butterscotch miike snow-plastic jungle jamie cullum-don't stop the music mika-rain lady gaga-love game death cab for cutie-meet me on the equinox
ספרים שהכי קראתם השנה?הארי פור האחרון באנגלית,מיומנה של ג'ורג'יה ניקלסון-ואז הוא אכל את מפתי הבנים שלי/לואיז רניסון ,ספר משעשע
מה רציתם שיקרה ולא קרה? רציתי לטוס לארה"ב לאיידול טור אבל ברור שאמא לא הסכימה...
דבר מרגש שקרה - אדם השנה הבאה
תקוות לשנה הבאה? להחזיר 2 ספרים לספרייה...הם האצלי כבר 400 ומשהו יום....///=
תוכניות לשנה הבאה? אממ הרבה לימודים
מקום שתרצו לבקר בו בשנה הבאה? לונדון *-* הרבה בריטים
ציפיות מאדם לשנה הבאה - שיופיע פה,שיודה שהוא וטומי זוג,ושהאלבום הבא שלו יהיה עוד יותר מדהים!
איפה תיהיו בשנה הבאה? בבית ספר...בי"ב
מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת השנה באה? הצלחה ולהיות הרבה בפורום !

mayarel

New member
כיף להרגיש את אהבת המוסיקה שלך

היו לי תקופות שחייתי מוסיקה. זה כל כך מדהים. תמשיכי להנות!!!!!!

heart1soul

New member
חחח גם לי יש את הבעיה הזו של להחזיר

ספרים לספריה חחחחחח

mayarel

New member
../images/Emo192.gif

השנה שהייתה - על מה אתם מצטערים? מעדיפה להסתכל תמיד קדימה על מה אתם שמחים? על רגעים קטנים של אושר מה עשה לכם את השנה? בעיקר החזרה למוסיקה וציור וכמובן ההתאהבות המוחלטת באדם משהו חדש שגיליתם על עצמכם בשנה האחרונה? שאני בת 15 בעצם סרטים שהכי אהבתם השנה? מאוד אהבתי את נער קריאה. אלבומים שאהבתם השנה? אדם, מיקה, מיוז, גאגא, מוריסי שירים שאהבתם השנה? המון. ספרים שהכי קראתם השנה? לא קראתי הרבה אבל מאוד אהבתי את שיעור בגרמנית מה רציתם שיקרה ולא קרה?לשחות יותר דבר מרגש שקרה - הבן שלי אוטיסט ולאחרונה מדבר קצת ברור יותר השנה הבאה תקוות לשנה הבאה? להתחזק תוכניות לשנה הבאה? להמשיך למצוא אושר מקום שתרצו לבקר בו בשנה הבאה? קונצרט של אדם ציפיות מאדם לשנה הבאה - שיהיה לו טור מהמם, ושהו ימצא אנשים מקצועיים וקצת יותר יצירתיים לכל מה שנוגע בבגדים, ריקודים, איפור וכו. ושיכתוב. ושלא יפסיק להתעלל מינית בטומי. איפה תיהיו בשנה הבאה? פה. מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת השנה באה? שניהיה כולנו בריאים ומאושרים ואולי קצת יותר מיצוי עצמי.

למעלה