שאלון סיכום שנה

magenta73

New member
הצצה ראשונית:

(בנתיים כבר יש גם קצת צבעים, הירוקים של העלים)

magenta73

New member
תודה. זה יהיה יותר מדהים עם צבעים.

רק שלניני אין סבלנות... אז שוין.

nini18

New member
ואוווו איזה מגניבבבבב ויפהההההה ../images/Emo47.gif

תתחדשי

mayarel

New member
ברצלונה יפיפיה

ועכשיו יש לי בראש את אדם ק עם מכנסי עור אז

t r e c o o l

New member
../images/Emo164.gifשלייייייי

(אחרי קריאה של מה שכתבתי, יכול להיות שאני נשמע קצת ממורמרת
אבל אני ממש לא כזאת בד"כ, זה פשוט השלמה עם המצב
) השנה שהייתה - על מה אתם מצטערים?הכול! הייתי עושה הכול אחרת, הייתי משתמשת טיפה בראש.. על מה אתם שמחים?על זה שהיא יכלה להגמר יותר נורא, ושבכול זאת ירדתי 12 קילו מה עשה לכם את השנה? אדםםם משהו חדש שגיליתם על עצמכם בשנה האחרונה?אני אוהבת שקט
סרטים שהכי אהבתם השנה?לא ראיתי אלבומים שאהבתם השנה?ואוו, מלא אוספים! ואת האלבום של אדם כמובן, ושל מיוז החדש שירים שאהבתם השנה?פיבר, מיוזיק אגיין ספרים שהכי קראתם השנה?קראתי בדיוק 2.. |מתבייש| מה רציתם שיקרה ולא קרה?שום דבר שרציתי לא קרה, אני לא במקום שחשבתי/תכננתי/רציתי שהיה מדהים כמה שאי אפשר לתכנן כלום דבר מרגש שקרה -אדם השנה הבאה תקוות לשנה הבאה?ואוו, כ"כ הרבה.. תוכניות לשנה הבאה?כל מה שלא הספקתי השנה ויותר מקום שתרצו לבקר בו בשנה הבאה?אם אני אשלה את עצמי עד הסוף אז לונדון ציפיות מאדם לשנה הבאה -לשלוט בעולם ולהתחתן עם דריק
ולעבור לגור בארץ איפה תיהיו בשנה הבאה?במקום אחר
מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת השנה באה? שלא תיהיה כמו השנה הזאת!

heart1soul

New member
אל תדאגי בובה לפי מה שלמדנו בקורס

הגיון ורגש : נושא הרגרסיה לממוצע השנה הקרבה הולכת להיות הרבה הרבה יותר טובה בשבילך גם אם לא תעשי שום דבר מיוחד בשביל זה( אני לא אומרת שלא תעשי אני רק אומרת אל תדאגי)!!!! ו12 קילו????? מטורף! כל הכבוד..מזלט!

t r e c o o l

New member
למה בשבילי? כי אני מזל תאומים? חח

אני לא מבינה.. וכן
זה לא שהייתי שמנה או משו, אבל עכשיו אני רזה
יאיי חח

heart1soul

New member
לא בלי קשר למזל חחח

פשוט בדר"כ כשיש תקופה של שנה קשה ומתסכלת..אמורה להיות עליה מסויימת לאחר מכן גם בלי שעשית לגבי זה כלום ולצערי זה עובד גם ההפך כשיש שנה מעולה שחבל על הזמן יש תמיד ירידה כלשהי אחר כך. ו12 קילו זה המון!! תשמרי על עצמך שלא תיהי לנו רזה מידי!:)

nini18

New member
אויש טרקול אני אוהבת אותך (כרגע קצת פחות

מבדרך כלל בגלל מה שאמרת לי בטויטר) אבל אני כל כך אבל כל כך מקווה שאחת משלוש המשאלות שלך לגבי אדם לא תתגשם
ושתהייה לך אחלה שנה

mayarel

New member
קודם כל תתחילי לאכול

אחר כך כשהמוח שלך יוכל להתחיל לפעול מחדש תביני שאדם ממששששששש לאאאאאאאאאאאאאאא צריךךךךךךךךךךך להתחתןןןןןןןןןןן עםםםםםםםםםםםםם דריקקקקקקקקקקקקקקקקקק ואז כולנו נהיה רגועים, אנרגיה אחרת תעטוף אותך ודברים לגמרי יתחילו להסתדר.
ותשמרי על עצמך... די לעבוד כל כך קשה.

למעלה