MCnews

mcfly danna

New member
זה לא רק את...

כי כפי שאני ארמתי, יש לה אייקיו של עכבר סלעים שנדרס ע"י משאית שניצלים.. נראה לי יש לה קראש על מייקל לואיס, והיא חברה של מישו בכיתה ז' שזרק אותה כי נהייתה אובססיבית לסלעים... חחח טוב, נראה לי אני אפסיק עכשיו...

OneStepCloser

New member
חחחחחחחחח

פשוט את "יורדת" [ואני מדגישה את הגרשים, כי את לא בידיוק יורדת XD] על הבנות ששומעות את ג'סטין XD מה רע בג'סטין? P: XD אני שומעת ג'סטין
חחחחחחחחחXDD משעמם לי! XD

butbut

New member
לאלאלאל..נאמ..ג'יסטין נחמד..אני יורדת

על הבנות שאובסססיות לגביו בטירוף..לא עליו=] XDDD

butbut

New member
איזו ביץ' היא..אבל זה לא הכי גרוע

ילדה אחת אמריקאית הסתכלה ביומן שלי-והיה שם תמונה של כול מקפליי כשהם היו צעירים. ואז היא התחילה לצעוק "לבת-אל יש חבורת קופים ביומן,אחד שם נראה כאילו ז**ו אותו". והמורה כזה "תישבי מהר,ותיהי בשקט". ואז החברה הכי טובה שלה צעקה כזה באנגלית "אני מכירה אותו קוראים לו דוגייי". ואני כזה "דאגי יפוסטמה". והראשונה אומרת לי כזה "מה את מעריצה קופים כאלה" ואז אמרתי "אני לא שואלת עילגות מה להעריץ". ואז כול הכיתה עשתה כזה "וואאוו" וניסו לחמם את זה ..עד שהמורה עצרה הכול XDD זה היה שווה לראות ת'פרצוף שלהן ><

איזה מפגרות

וד"א דנה אלן דוויד ג'ונס פלטצ'ר מארק כריסטופר ג'אד לי פוינטר מילר דונט סטופ מי נאו דה הרט נוור לייז ברקו פלאוט.... גם שקד אמרה שאני צריכה להרוג אותה... XD

mcfly danna

New member
נו אייזי

אני התגרשתי מהטרול של דה הראט... אז עכשיו אני דנה אלן דיוויד ג'ונס פלטצ'ר מארק כריסטופר ג'אד לי פוינטר דונט סטופ מי נאו ברקו פלאוט, באמת את צריכה לדעת את זה...

purple floyd

New member
עדיין,

הצד הפולני שלי ישר נלחץ. ומעניין איזה שירים לא מתאימים למקפליי... איטנסרטינג.. בכל מקרה, אם הם יתרפקו, הם יקבלו מכות

גילולית

New member
אל תדאגי, הם לא..

..טום שלח בולטין שאומר שהם ממש לא הולכים להתפרק בקרוב! I am feeling much better - thanks to everyone who asked? Also, stop with the silly messages about whether we are splitting up after the greatest hits - of course not and we are already working on our 4th studio album out next year! Meanwhile our greatest hits is out including new songs next Monday - the regular 14 song album is 8.98 on play.com and amazon.co.uk - you can order from play.com by clicking the album banner on our page and have it delivered to your door the first day! There is also a fans singles collection with 22 tracks for 9.95 on these websites! You can see the Nick Awards if you have missed them on MTV Hits this week (see our diary) or TMF at 9am on friday, sat and sunday - for european countries, check your mtv hits schedule as they might be carrying some of the feeds - and another tv bulletin - we will be performing a song on the strictly come dancing results show next Sunday night! Tom קצת ארוך אבל לא נורא..בכל אופן הוא אמר:"תפסיקו עם ההודעות הטיפשיות על אם אנחנו מתפרקים אחרי הגרייטסט היטס..ברור שלא ואנחנו עובדים על האלבום הבא שלנו שיצא שנה הבאה.."(28 באפריל
)

DoLi it is Me

New member
../images/Emo24.gif טנקס בוט

הפתיעה אותי הידיעה של טום
אבל אמ.. מוזר >< ו..ו..ו.. מי ראתה עכשיו את כל מה שהיה על מקפליי בהיטס??? אחשלי עיצבן אותי
הוא אומר שהם להקת פופ זולה וחוצמזה שהם חמודים הם גגרועים במוסיקה!!! כמה היתעצבנתי עליווו

McFly rullz

New member
../images/Emo12.gifנבלה הילדה!!

היא נגעה בראש של דאאגייי היא מיששה לו את הראאשש היא נגעה בשיערווווו היפהההההההההה באף שלווווווווווווווו >< הן נגעו להם בראשששששששש מיששו אוותווו>< חחח הקנאהXD

OneStepCloser

New member
חחחחחחחחחח ס'חמודים XDDD

חחחח איזה חמוד דאגי! וטום! XD ודני שהוא ליקק את הילדה XD [שילקק אותי
~ זה לא נשמע טוב XD] חחחח איזה ילדה סתומה, איך אפשר להתבלבל בין הקרחת של הארי לשיער של מארק [
]? XDDD אולי היא לא מעריצה שלהם או משו~ XD תודהD:

just chenis

New member
ואוו ממש הוצאת לי תמילים מהפה../images/Emo2.gif

את כל הקטע האחרון אמרתי בדיוק אותו דבר לעינב.. בלי לקרוא את שלך, כן?
ושוב אני אצטט תדוב הזה מנקודות בצבעים : "צירוף מקרים לא ולא"

yael0000

New member
הכי הצחיק אותי ../images/Emo211.gif

שגני כזה אורמ שלום.... מטומטם!@ מה אתה עושה@#$#$ היא אמרוה לזהות לפי מישוש חחחח וגם איך הם ישבו שם ככה?

למעלה