תרגום-->
דני תודה ענקית לכל המעריצים שלנו, זה היה מסע משוגע ובדרך פגשתי המון אנשים שעזרו לנו להפוך את זה לגרייטסט היטס, אז תודה לכולכם. תודה למשפחה ולחברים שלי על כך שהם תומכים בי במשך כל הדרך ושומרים עלי שפוי אני אוהב אותכם. תודה לכל האמנים והלהקות שהשפיעו עלי-eg. Bruce Springstein, John Mayer, Kelly Joe Phelps, the used ועוד ועוד...כמובן שהזכרתי אותם בעבר. תודה לאמרגנים שלי, הם גדולים! תודה לחברת הקלטה ותודה לכל מי שעשה את הלהקה הזאת למה שהיא היום...פאקיניג מדהים (חח) בי X טום למרות שהגרייטסט היטס לא היה הרעיון שלנו,וזה היה משהו שאף אחד מאיתנו לא הרגיש איתו בנוח בהתחלה, אני חושב שזה עזר לכולנו לקלוט כמה הצלחנו להשיג במהלך ה-4 שנים האחרונות, העובדה שרק עם 3 אלבומים הצלחנו לכך שיהיו לנו מספיק להיטים כדי למלא אלבום משלהם, זה משהו שכולנו מאוד גאים בו וזה דבר שלא יכולנו לעשות בלי העזרה של אנשים רבים. אז כדי להתחיל, אני ארצה להודות לאמא ולאבא שלי על האהבה והתמיכה, על כך שהוצאת את התחת העצל שלי מהמיטה בבוקר האודישן של באסטד. קארי, תודה על כך שאת אחות קטנה מעולה...רוב הזמן. Giovanna, טופ, אני פשוט הייתי אבוד בלעדייך, אני אוהב אותך. לכל החברים והמשפחה שהיו המעריצים הכי גדולים של מקפליי בשנים האחרונות, תודה! Richard, Fletch and Darren, תודה על כך שהענקתם לי את ההזדמנות הכי טובה של החיים שלי, תודה על כל ההדרכה והעצות. טומי, אני יודע שכולנו יכולים להיות קוץ ענק בתחת ואני לא יודע איך אתה סובל אותנו כ"כ הרבה זמן, תודה על כל העבודה הקשה שלך ועל כך שאתה חבר טוב. וונדי, מה אני יכול לומר, את באמת אגדה והחיים שלנו היו בלאגן גדול בלעדייך! תודה לכל האנשים שעבדו ימים ולילות קשים על שלושת האלבומים שלנו, המפיקים שלנו:Craig Hardy, Hugh Padgham, Steve Power, Jasen Perry and Julian Emery, זאת הייתה חוויה מדהימה לעבוד עם כולכם. לימדתם אותנו כ"כ הרבה על להקליט, לכתוב, לעשות מוסיקה ומה זה בעצם להיות בלהקה. תודה רבה. מקפליי לא הייתה מה שהיא היום בלעדיכם. אני רוצה להודות לNick Gartfield ולכולם מהחברת הקלטות המעולה שלנו. תודה שהאמנתם במוסיקה שלנו. Melissa and Big Jizza תודה על כך שאתן גורמות לנו להיראות טוב. Paul Caslin, סליחה, אני מתכוון, מר. במאי וכלל מי שעבד איתנו בשנים האחרונות, תודה לכולכם! דני, דאגי והארי, עוד שנה עברה ואנחנו עדיים ביחד (או...כפרה עליו) תודה שסבלתם אתי ב-4 שנים האחרונות...מקווה שזה היה שווה את זה. ולסיום אני רוצה להודות לסטארבאקס קופי על המשנה חיים -Peppermint Mocha Frappuccino (עם קרם),אף יום לא מושלם בלעדיו. דאגי לפני המון ברחם רחוק רחוק מפה... אמא אווזה, הידועה יותר בכינוייה סאם או אמא לאחותי, סחבה אותי בתוכה בערך 8 חודשים עד שסופסוף נחתתי על כודר הארץ, גורם לאמא אווזה המון כאב וצירים. על כך אני מודה המון. תודה לכל מעריצי מקפליי, אם לא הייתם אתם, הייתי אומלל ולא בלהקה. תודה לכל מי שאי פים הראה טיפת תמיכה, וכל מי שהיה לו קשר אלינו ב-4 שנים האחרונות.להנהלה שלנו, אתם מדהימים, יש לי כ"כ הרבה כבוד לכל אחד ממכם, בלעדיכם היינו גרועים. אני מודה לשלושת החברים האחרים בלהקה,הם החברים הכי טובים שלי בעולם כולי ואני לא יכול לדמיין את חיי בלעדיהם , אוהב אותכם (אווו...חמוד!). וואו...זה היה מעט (לא הבנתי )slushy....errr....sooooowaaaaaa הארי אני רוצה להודות למשפחה שלי, לחבירם שלי, להנהלה שלנו,לחברת הקלטות, לצוות סיבוב ההופעות,למפיקים, THE GUYS(טום, דאגי ודני) וכל מי שהיה מעורב ב-4 שנים האחרונות. תודה לכל המעריצים הנאמנים שלנו על התמיכה המדהימה שלהם. אהבתי את של דאגי וטום