התודות של הGreatest Hits

T a l14

New member
אוי סורי....

אני כל הזמן רעננתי תעמוד כדי לראות שאפאחד לא תרגם לפני... כי אז זה היה ממש מעצבן

m o r 1 0 2

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

של דאגי הכי אהבתי
אחריו של טום
,ממש חופר אבל ממש יפה!! של דני ממש חאמוד... ואחרון חביב של הארי,הכי קצר ולעניין! תודה רבה בוט וטל על התירגום

O0NoNi0O

New member
חחחח גם אני אוהבת את הקפה של סטארבאקס!

יש להם קפה כזה טעים
חח *לאקשורה*. נמ והם כאלה חמודים רק שהיו כותבים הרבה! כמו טום! זה מעניין לקרואXD; ודאגי מצחיקXDD

m i c k e y 15

New member
מההההה דאגי מהההההה

מה אתה קשור לעולם XDDDD של דני יפה
של טום חופר אבל מאוד יפה
של הארי...קצר וקולע החהחה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifטום י'חופרXDDDDDDDDDD

סתם קפראליו איזה חמוד הוא3> הייתי רוצה להיות במקום ג'יוואנה ]: אבל אם טוב להם ביחד אז סבבי ^^ הארי קצר ולעניין הא?XD קפרות אני רוצה את הDVD של זה אעאעעא#$%@^

sweet shir

New member
איזה חמוד טוווווווווום 33333333>

"Giovanna, well, I'd just be completely lost without you. I love you." שיואוא כפרות עליוווווווו 33333333333> חהחהחה חופר אהוב שלי. 333333333> And finally, I'd like to thank Starbucks Coffee for the life changing Peppermint Mocha Frappuccino (with cream). No day is complete without one. חהחהחהחהחה גיי שכמותך 3> הארי הכי גבר בחבורה, לא מורח, ישר לעניין.

גילולית

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סטארבאקס... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDD

Charley XD

New member
חמודים XDD

אוי טום חופפפפפר אבל הוא כזה חמוד !! הארי הזה ... טוב שלא קיצר עוד קצת
דאגי כזה הזוי הרג אותי ... אווזה .. XDDDDDDDDDD

lirazraz

New member
איזה חמודיםםםםם../images/Emo99.gif

אהבתי את של דאגי חחחח איזה חופר טום אימאאא

lital3212

New member
איזה חמודייייייייייייים ../images/Emo99.gif

כמה שהם חמודיםם אוחחח D: לדני והארי יש את התודות הכי נורמאליות
איזה חמודייייייים -טום הודה בערך לכל דבר שזז ולחלק הדברים שלא זזים D: (כמו הקפה מוקה שלו
) אכן אכן ברכה ארוכההההההה , אבל זה חמווד כזה :)) -ודאגי אכן אכן הברכה שלו מוזרהה :] הוא ניסה לעשות סיפור מהברכה שלו?, ואוו זה היה לא מובן D: אבל בכללי הבנתי , חמודחמודחמוד אויי רשמתי לכווווווולם בסוף שהם חמודים .. אז לסיכוםם... איזה מושי מושלמים הם ,
וואי איך חפרתי :], בוט' בשבילך
D:,

meningher

New member
יאוו ממש!

איזה חמוד דאגי שהוא כותב שהם החברים הכי טובים שלו בכל כל כל העולם :) והארי הזה "כובש הלבבות האולטימטיבי"- כנראה שהוא לא כל כך רגיש ומתוק אחרי הכל, או שהוא סתם בריטי :) הם מתוקים ממש, ואהבתי גם שתום אמר על סטארבקס- גאוני!

loli kiss

New member
הם כ"כ חמודים ../images/Emo23.gif תודה

הכי אהבתי את של דאגי וטום , למרות שטום חפרן ודאגי הזוי P-: חח טום הודה לכל דבר שהיה בחיים שלו אי פעם XD גם לקפה
למרות שגם של דני היה ממש יפה ! איך הוא כתב מי נתן לו השראה XD חמוד. הארי כתב ממש קצר. טוב נו.. קצר ולעיניין
Giovanna, well, I'd just be completely lost without you. I love you
איזה חמוד הוא יאוו ואהבתי גם שהוא כתב- So to start I'd like to thank Mum and Dad for all your love and support and for getting my lazy out of bed the morning of the Busted audition *** חחחחחחחחחחחח Carrie, thanks for being a great little sis....most of the time.
מוסט אוף דה טיים XD וכמובן כל הכבוד לו שהוא זכר להודות לסטארבקס
יש על מה - And finally, I'd like to thank Starbucks Coffee for the life changing Peppermint Mocha Frappuccino (with cream). No day is complete without one צודק. מצחיק הטום הזה
של דאגי היה כרגיל הזוי מההתחלה
אבל זה דאגי אז ניסלח לו
A long time ago in a womb far far away.......... The mother goose otherwise known as Sam or Mother to my sibling, carried me aboard herself for approximately 8 months untill I finally crashed landed on planet earth causing Mother Goose a lot of pain and labour. For this I am thankful the most. והתודה שלו ללהקה הייתה ממש מרגשת , רואים שהוא אוהב אותם .. thankful for the other three members of my band, they are my best friends in the whole world and I can't imagine my life without them. I love you asswholes. חוץ מה- ass wholes בסוף
חמוד.

rox love BSM

New member
מישהי יכולה להעלות את התודות מהדיסקים האחרים?

או לתת קישור?

למעלה