../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifהמשך לעידכון../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif
טום חשף במגזין "Now Magazine" שהוא היה בבית הספר ביחד עם
איימי ווינהאוס:
'I think she was asked to leave, which is the polite way of saying she was expelled,' he says. 'She was always in trouble, as far as I remember.' The McFly pop idol attended the Sylvia Young Theatre School at the same time as Amy, but says they were never pals. 'I didn't really know her,' he admits, 'but I saw her at school every day.' Tom, 22, claims that the high-haired chanteuse was better known for her big mouth than for her big voice at school. 'She liked to speak her mind,' he tells The Times. 'I don't remember ever hearing her sing.'
תרגום:
"אני חושב שהיא התבקשה לעזוב, שזאת דרך מנומסת לומר שהיא סולקה" הוא אומר. היא כל הזמן הייתה בצרות, עד כמה שאני זוכר." אליל הפופ ממקפליי נכח בביצפר לתאטרון של סילביה יאנג באותו זמן שאיימי הייתה אבל אומר שמעולם הם לא היו ידידים. "לא באמת הכרתי אותה" הוא מודה. "אבל הייתי רואה אותה בבית הספר כל יום" טום, 22, טוען שהזמרת בעלת השיער הגבוה הייתה ידועה בשל הפה הגדול שלה מאשר בקול הגדול שלה בבית הספר. "היא אהבה להגיד מה שהיא חושבת" הוא סיפר לטיימס[עיתון] "אני לא זוכר ששמעתי אותה שרה אי פעם" נחמד טום...XD
בתגובה להודעה הזאת אני אצרף תמונות של הפוסטר שצורף ביחד עם הדיסק של הלהיטים הגדולים. זה פוסטר ענק! ענקקקקק עם כל מיני תמונות שלהם מכל מיני זמנים
לבנתיים..תמונה של טום משולבת עם איימי XD