התודות של הGreatest Hits

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלי יש אבל איןלי כח לכתוב../images/Emo122.gif

טום כזה חופר שםXD בכל הדיסקים בROTTF הוא תופס עמוד וחציXD

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifCHARTS+ PICS AND VIDEOS../images/Emo41.gif

עידכון גדול בדרך
קודם כל הסינגל "The Hear Never Lies" שוב צנח מהמקום ה-9 שהוא היה בו, למקום 10.
האלבום "Greatest Hits" יצא ביום שני וכבר נמצא במקום השלישי בטבלה של UK ומכר ביום אחד 11,700 עותקים!! תמשיכו ככה חבר'ה
והנה הרשימה של הטופ 5:
1.Westlife (42k) 2. Eagles (21.5k) 3. McFly (11.7k) 4. Whitney Houston 5. Wombats​
מאותו מקום שממנו נסטיה הביאה את התמונות המדהימות והיפייפיות של הבנים הם ניגנו כמה שירים: That Girl Friday Night Obviously The Heart Never Lies All About You 5 Colours in Her Hair אני מקווה שיהיה לנו וידאו של זה או משהו כזה, של מישהי שצילמה- אם מישהי מוצאת שתביא
למי שרוצה להורדה את הראיון שהבנים עשו ב-TMI עם קרוליין הנה הם: http://www.mediafire.com/?1btdcd3hdmj http://www.mediafire.com/?dtk5b4umhd5
Perez Hilton [לא בטוחה מיזה..אני חושבת..עיתנואי?? לודעת] הזכיר את הבנים במשהו שהוא כתב, והוא דיבר על הקטע שהם עשו במועדון G.A.Y:
"These boys sure love to get naked! Danny and Dougie from McFly were at G.A.Y. in London this past weekend to promote their new Greatest Hits album and give back to the homos that love them dearly. While they were there, something came over them and they were convinced to do “fire trims.” What is that, you ask? Well, it’s when you get a lighter and burn your pubes off! So silly. And gay!"​
תרגום: הבנים האלה אוהבים להתפשט ועוד איך! דני ודאגי מהלהקה מקפליי היו במועדון G.A.Y שבלונדון בשבוע האחרון כדי לקדם את האלבום החדש שלהם ולתת בחזרה להומואים שאוהבים אותם כל כך. מתי שהם היו שם, משהו עבר עליהם והם שוכנעו לעשות גיזום אש[?] אתם שואלים מה זה? ובכן, זה שאתה לוקח מצית וזורף את שיער הערווה שלך לגמרי!, כל כך טיפשי והומואי!" XDDD קורע
טום שלח בוליטין ביום שלישי:
"Thanks for everyone getting the album yesterday - its out in stores everywhere in the UK. We will see some of you in Dudley today - and in Manchester and Liverpool tommorrow. We are on Loose Woman on TV also tommorrow (wednesday)! Tom"​
תרגום: תודה לכל מי שקנה את האלבום שלנו אתמול [יום שני]- הוא יצא בכל החנויות בבריטניה. אנחנו נראה חלק מכם בדודלי[
] ביום- ובמנצ'סטר[
] וליברפול[
] מחר. אנחנו נופיע ב-loose woman גם מחר(יום רביעי) [זה אומר היום]. טום.
עוד בהודעה הבאה

sweet shir

New member
חהחהחה קראתי את הכתבה הזאתי אתמול, זה היה ממש

מצחיק חח כי בתגובות מישהו כתב שאין להם כלום XDDDDDDDD תודהD:

loli kiss

New member
תודה ../images/Emo24.gif אווף למה הם צונחים במצעד :/

טוב העיקר שהדיסק מקום שלישי
למרות שהיה מגיע לו גם מקום 1 חח

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifהמשך לעידכון../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

טום חשף במגזין "Now Magazine" שהוא היה בבית הספר ביחד עם איימי ווינהאוס:
'I think she was asked to leave, which is the polite way of saying she was expelled,' he says. 'She was always in trouble, as far as I remember.' The McFly pop idol attended the Sylvia Young Theatre School at the same time as Amy, but says they were never pals. 'I didn't really know her,' he admits, 'but I saw her at school every day.' Tom, 22, claims that the high-haired chanteuse was better known for her big mouth than for her big voice at school. 'She liked to speak her mind,' he tells The Times. 'I don't remember ever hearing her sing.'​
תרגום: "אני חושב שהיא התבקשה לעזוב, שזאת דרך מנומסת לומר שהיא סולקה" הוא אומר. היא כל הזמן הייתה בצרות, עד כמה שאני זוכר." אליל הפופ ממקפליי נכח בביצפר לתאטרון של סילביה יאנג באותו זמן שאיימי הייתה אבל אומר שמעולם הם לא היו ידידים. "לא באמת הכרתי אותה" הוא מודה. "אבל הייתי רואה אותה בבית הספר כל יום" טום, 22, טוען שהזמרת בעלת השיער הגבוה הייתה ידועה בשל הפה הגדול שלה מאשר בקול הגדול שלה בבית הספר. "היא אהבה להגיד מה שהיא חושבת" הוא סיפר לטיימס[עיתון] "אני לא זוכר ששמעתי אותה שרה אי פעם" נחמד טום...XD
בתגובה להודעה הזאת אני אצרף תמונות של הפוסטר שצורף ביחד עם הדיסק של הלהיטים הגדולים. זה פוסטר ענק! ענקקקקק עם כל מיני תמונות שלהם מכל מיני זמנים
לבנתיים..תמונה של טום משולבת עם איימי XD

m i c k e y 15

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo41.gifהפוסטר כולו

אל דאגה זה לא סרוק או משהו אלה תמונות של ילדה שצילמה את הפוסטר
זה פוסטר מדהים!!!

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifאני לרצות אותו כלכך! יש דרך להשיג אותו?

אם מזמינים את הדיסק [הגרסה של המעריצים]?

Yu vi

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif:0000000000../images/Emo85.gif

אני. רוצה. אותו. :||||||||||||||||| אומגד זה מדהים. זה.. וואו :| חחחח הלוואי שהיו לי את כל הסיכות והדברים הקטנים האלה שמשולבים בפוסטרים XD זה ממש יפה ><

אעעעע הוא מדהים, אני כ"כ רוצה אותו!!!!!@#$%@!

התמונות האלה.. מדהימות
וזה ממש יפה איך שזה משולב ביחד ועם כל מיני דברים קטנים.
ארררג אתן תראו, אני עוד אשיג אותו! *טחח -____-"*
תודה מיקי!!

loli kiss

New member
וואאאוו זה מדהים ../images/Emo99.gif

אחד הפוסטרים המיוחדים
הוא כאילו כולל הכלל !
באלייי

למעלה