התודות של הGreatest Hits

m i c k e y 15

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo41.gifהחלק התחתון הימיני

"Sure plays mean pinball"
אני כרגע רואה את ההופעה שלהם עם השיר הזה ב-KCA

butbut

New member
../images/Emo205.gifיואו איזה פוסטר ממוסחרXDD יש בו את כול

הדברים שמעריצים יכלים לקנות של למקפלייXDD

O0NoNi0O

New member
שיפסיק ללכלך על אנשים!

קודם בריטני אחרי זה איימי וואינהאוס הזאת..לא יודעת לא אוהבת את שתיהם אבל שיפסיק לגרום לאנשים לרצות לריב איתו!

T a l14

New member
ממש לא....

לא יודעת אם שמעת אבל לפני כמה ימים שמו פה להורדה את הביט בוקס (אאל"ט) של הראיון שלהם לטיימס אן ליין-משו כזה. וזם שאלו את טום על זה שהוא למד איתה באותו בצפר, והוא אמר שכן, שכל הזמן העיפו אותה..וגם שלא יצא לו להיות איתה בקושי כי בנים ובנות היו מופרדים, והיא גם הייתה גדולה ממנו.. אחרי זה הוא הוא אמר שהיא ממש נחמדה, שתמיד כשהם היו הולכים לתוכניות וכאלה היא הייתה אומרת להם שלום, הום אמרו שיש לה קול ממש טופ.. קיצר, הכתבה הזאת היא חלק קטן ממה שאמרו עליה שם

rox love BSM

New member
כן הוא לא לכלך עליה הוא סיפר שהם היו באותו

בית ספר ושאלו אותו איך היא הייתה וזה משהו סיפר.. לא בכוונה רעה או משהו... והוא באמת אח"כ אמר שהיא תמיד נורא נחמדה אליהם ושהוא אוהב את הקול שלה

O0NoNi0O

New member
אה אז לא כתבו כאן הכולXD;

אבל עדיין שלא ידבר על מפורסמים אחרים היא תתעצבן שהוא אמר שהיו מעיפים אותה והם יריבו וחבל עד עכשיו הם א רבו עם אפחד חוץ מדניאל רדקליף וזה הכי טוב ככה.

purple floyd

New member
הדבר האחרון שהוא עשה זה ללכלך עליה :O

ואני מתה על אימיי והכל, אבל, היא עדיין די מופרעת D: בכל מקרה, זה לא הוציא אותו [ואותה] באור שלילי בכלל

sweet shir

New member
יהיה את זה בזה של ה-22 שירים או הפחות שירים?

כי אני הולכת להזמין את ה-22 שירים... וסתם רציתי לדעת למה לצפות.

אעאעאעאעעא ביצ' !@#$@#%!%#%

סתםסתם >< אבל יאוווו ס'כייף לךךךךך DDDDDD: טוב מספיק התלהבתי לך במסן.
[ אמרו שלגרסה של ה-22 שירים מצורף פוסטר, כנראה שזה זה
]

sweet shir

New member
נקווה. ../images/Emo6.gif

אמא שלך ביטצ'.
(חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי אני אשים פה עוד סמיילים אפתח תערוכה XDDDDDD ~עזבי, התחרפנתי
~)

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifהתודות של MITO ו-Wonderland../images/Emo41.gif

ראיתי פה מישהי שרצתה את התודות של הדיסקים האחרים אז הצלחתי להשיג סריקות של הדיסקים הנ"ל
Wonderland Wonderland2 MITO חלק מה-MITO אין....סורי...אולי אח"כ

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifהתודות של MITO ו-Wonderland../images/Emo41.gif

ראיתי פה מישהי שרצתה את התודות של הדיסקים האחרים אז הצלחתי להשיג סריקות של הדיסקים הנ"ל
Wonderland Wonderland2 MITO חלק מה-MITO אין....סורי...אולי אח"כ

למעלה