Little McMickey
New member
../images/Emo26.gif../images/Emo28.gifיום ראשון-חיים בסרט ../images/Emo202.gif../images/Emo63.gif../images/Emo41.gif
אני-השתתפתי-בסרט
כןכן כמו ששמעתן [קראתן] XDDD לא משהו מיוחד אבל....אני קודם אספר איך היה ואח"כ אני אספר על החלום המוזר שהיה לי אתמול ע"פ הפיק של בוט
קיצר חברות שלי במגמת תקשורת והם עשו סרט, יעני יש להם תסריט וזה הכל. והייתה חסרה להם שחקנית, ואני כחברה שלהם שסתם הייתי שם כדי להיות ניצבת בסוף הן אמרו לי "בויא תשחקי" ואני כולי כזה החלום שלי זה להגיע להוליווד [AS IF] אז חשבתי טוב סבבה נראה אם יש לי כישרון
ואני הייתי צריכה לומר 2 משפטים נורא נורא קצרים. אני: "תגידי, יש לך עט?" השניה: [מחפשת בתיק] "כן הנה...." אני: "אממ זה שלך??" היא: "אממ לא הרגע מצאתי אותו.." ]ממשיכים לכתוב..] סוף XDD זה לא תפקיד גדול אבל השתתפתי בסרט שלהם וזה כיף כזה.. ועשינו איזה 100 טייקים XDDD עד שזה יצא נכון וגם עשינו מכל מיני זוויות שבחלקן יצאתי נורא!! הפרופיל שלי:-{ ועכשיו החלום
היה לי חלום על סצינת השרפה מהפיק של בוט. מכיוון שזה ממש השפיע עליי כל המוות של דני וזה מטל לא אכפת לי ממש, כן
עכשיו חלמתי שאני נפרדת מדני כזה בנשיקות והוא הולך לאיימי וזה ואני רואה ממש את דני [בגלל הדמיון הכ"כ מפותח שלי] מנסה להמלט מן הלהבות הסוגרות עליו ועל בנו. ואני כזה נכנסת וצועקת. ואני רואה שהוא מת מול הפנים שלי...וזה היה ממש ממש נורא! אני ממש גם הרגשתי את החום של השרפה כאילו וואי כמה אכזריות! ואני שמחה שבוט עשתה ככה את הסוף אחרת זה היה כל כך נדוש ומשעמם XD מן HAPPY ENDING כזה שכולם רוצים אז לא, צריך ממש משהו לא צפוי ובוט הלכה על זה ובגדול ואני גאה בה!!
וחוץ מזה הכל טוב... אתמול ראיתי טיטאניק
היה כל כך טובבבבב ומזל שהקלטתי את זה
וגם היום אני אמשיך לראות את "היום השלישי" הסרט ההוא עם החייזרים XD זה כל כך כיףףף XDDDD
שאלה יומית
מה הדבר הכי פאדיחה/מוזר/הזוי שקרה לכם בבצפר? אני בעצמי.. כשהייתי בכיתה ח'... הלכתי במסדרון של כיתות ט' שהיו כאילו הכי קוליים כאילו
והחזקתי דפים שהמזכירה אמרה לי להעביר, ופשוט נפלתי\החלקתי\תיקלו אותי לא יודעת מה עבר עליי XD וכל הט'תים המגניבים צחקו עליי זה היה נורא
איך עבר היום?? חוויות סיפורים, חפירות
, שפכו!
אני
אתכן