יום ראשון-חיים בסרט

Little McMickey

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo28.gifיום ראשון-חיים בסרט ../images/Emo202.gif../images/Emo63.gif../images/Emo41.gif

אני-השתתפתי-בסרט
כןכן כמו ששמעתן [קראתן] XDDD לא משהו מיוחד אבל....אני קודם אספר איך היה ואח"כ אני אספר על החלום המוזר שהיה לי אתמול ע"פ הפיק של בוט
קיצר חברות שלי במגמת תקשורת והם עשו סרט, יעני יש להם תסריט וזה הכל. והייתה חסרה להם שחקנית, ואני כחברה שלהם שסתם הייתי שם כדי להיות ניצבת בסוף הן אמרו לי "בויא תשחקי" ואני כולי כזה החלום שלי זה להגיע להוליווד [AS IF] אז חשבתי טוב סבבה נראה אם יש לי כישרון
ואני הייתי צריכה לומר 2 משפטים נורא נורא קצרים. אני: "תגידי, יש לך עט?" השניה: [מחפשת בתיק] "כן הנה...." אני: "אממ זה שלך??" היא: "אממ לא הרגע מצאתי אותו.." ]ממשיכים לכתוב..] סוף XDD זה לא תפקיד גדול אבל השתתפתי בסרט שלהם וזה כיף כזה.. ועשינו איזה 100 טייקים XDDD עד שזה יצא נכון וגם עשינו מכל מיני זוויות שבחלקן יצאתי נורא!! הפרופיל שלי:-{ ועכשיו החלום
היה לי חלום על סצינת השרפה מהפיק של בוט. מכיוון שזה ממש השפיע עליי כל המוות של דני וזה מטל לא אכפת לי ממש, כן
עכשיו חלמתי שאני נפרדת מדני כזה בנשיקות והוא הולך לאיימי וזה ואני רואה ממש את דני [בגלל הדמיון הכ"כ מפותח שלי] מנסה להמלט מן הלהבות הסוגרות עליו ועל בנו. ואני כזה נכנסת וצועקת. ואני רואה שהוא מת מול הפנים שלי...וזה היה ממש ממש נורא! אני ממש גם הרגשתי את החום של השרפה כאילו וואי כמה אכזריות! ואני שמחה שבוט עשתה ככה את הסוף אחרת זה היה כל כך נדוש ומשעמם XD מן HAPPY ENDING כזה שכולם רוצים אז לא, צריך ממש משהו לא צפוי ובוט הלכה על זה ובגדול ואני גאה בה!!
וחוץ מזה הכל טוב... אתמול ראיתי טיטאניק
היה כל כך טובבבבב ומזל שהקלטתי את זה
וגם היום אני אמשיך לראות את "היום השלישי" הסרט ההוא עם החייזרים XD זה כל כך כיףףף XDDDD
שאלה יומית
מה הדבר הכי פאדיחה/מוזר/הזוי שקרה לכם בבצפר? אני בעצמי.. כשהייתי בכיתה ח'... הלכתי במסדרון של כיתות ט' שהיו כאילו הכי קוליים כאילו
והחזקתי דפים שהמזכירה אמרה לי להעביר, ופשוט נפלתי\החלקתי\תיקלו אותי לא יודעת מה עבר עליי XD וכל הט'תים המגניבים צחקו עליי זה היה נורא
איך עבר היום?? חוויות סיפורים, חפירות
, שפכו!
אני
אתכן

גילולית

New member
../images/Emo205.gifיומשמש(sunday)../images/Emo26.gifבוט|-לכאן../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

קודם כל בוט- מה עשית לי?!?!?!XDDDD היום בבוקר באתי להדליק את הגז ופשוט לא יכלתי!פחדיתי ממש ואז ראיתי בבוקר ילדה עם בלונים ועברתי צד!!!!!!!!רציני שטראומה, לי ולדנה יש כבר תור לפסיכולוג
ואז הכי חשוב-> אחרי שבכיתי עם דנה שעות וציף כמעט פוצצה לי שקית על הראש, היה שיעור מורשת והיא אמרה משהו על "נכסי צאן ברזל" שכאילו ברזל כי הצורה שלו אף פעם לא משתנה עם השנים ואז חשבתי שזה לא נכון כי הוא נשרף ונמס וניסיתי להמשיל את זה לאנשים ופתאום התמונות מהשריפה עלו לי לראש ואני כזה כולי דמעות באמצע השיעור XDDDD וכל פעם שאני חושבת על זה יש לי מועקה כזאת אררגגג... ועכשיו- היה יום חביב, התחלתי בעשר למדתי שעה, שעה חופשית, עוד שעתיים והבייתה, יום עצוב- היום שאחרי יא בייבי...וואט אלס??נמ...בעצם כלום...איזה חרא יום! ולשאלתך: אני רק זוכרת שביסודי, דיברתי עם חברה בבוקר בדרך לבצפר, אחרי השער והסתכלתי למטה ואז כשהסתכלתי עליה קלתטי שאיזה ילדה מסכנה בכיתה ב' מסתכלת עליי בפרצוף של ATF מה את רוצה ממני ושחברה שלי כבר מזמן רצה קדימה לדבר עם חברה אחרת XDDD זה היה כזה מביך

butbut

New member
../images/Emo126.gifגאש זה עד כדי כך השפיע?יואו אני רק מבינה

עד כמה הצלחתי לקשר בינכן לבין טל אביב.

דנושש XD

New member
חחח, לקחנו את זה קשה!!

חח בכינו שעות בכיתה
ושני עם השקית... חח,,ריקוד הלטאות המתות!!

RAVeN 57

New member
../images/Emo95.gif מיי סאנדיי../images/Emo98.gif

לא היה שיא הכיף, אבל היה.. בשעתיים הראשונות היה צריך להיות לנו שעתיים ביולוגיה אבל הוציאו אותנו כדי לצלם תרגיל תאורה בתקשורת. זה נמשך יותר משעתיים אז לקבוצה שלי לא הספיקה לעשות את התרגיל, אז קבענו לעשות את התרגיל בשעה חמישית במקום שיעור אנגלית. השעה השלישית והרביעית היה לי מתמטיקה ודיברנו על הברגויות וכל זה. שעה חמישית, במקום אנגלית צילמנו תרגיל תאורה וגם אני הצלטלמתי, לתרגיל התאורה שלנו, אבל גם זה משהו. שעה שישית היה לנו ארגואקולוגיה, קיבלנו את המבחנים שלנו [אהמ90אהמ] ודיברנו על שטויות. אחרי זה היה צריך להיות לנו עוד 3 שעות תקשורת אבל בגלל שיש פגישות שלהם או משהו כזה שיחררו אותנו ב2 במקום ב4. וגםוגםוגם.. המחנך אמר לנו שכןכן יהיה לנו חופש בפורים!!! היפהיפ הורייי!!!! ומיקי.. גם אני הישתתפתי בסרט של הבמאי ניר ברגמן שבייאם [או איך שלא רושמים את זה] את הסרט כנפיים, אומנם זה היה סרט בר מצווה אבל גם הישתתפתי.

YuvalJones

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איזה יומטוב עבר עלייD:!!:E$$#א רציני מלא זמן לא הרגשתי ככ טוב
נמנמ זה התחיל בזה שהיינו בהצגה אז למדנו רק שעתיים אחרונות אנגלית[ורסמי, אנגלית? זה כמו ללמד אותי לספור עד עשר.] והיה לנו בוחן שעבר לי ממש טוב וקל וסיימתי ראשונה אז היא עשתה לי שליחויות כאלו ואחרות. קיבלתי 67.5 בבוחן במתמטיקה והיא אמרה שהיא לא תחשיב לי אתזה בתעודהD: [אחרי שהחצופה עוד העזה להתבלבל והיא רשמה לי 62 אבל תקנתי אותה^^] כל היום הסתובבתי עם חיוך על הפנים וזה היה די מוזר כי כולם שאלו אותי למה אני שמחה[הם רגילים לחשוב שאני איזה פריקית דכאונית><] אבל זה היה גם חיוך טיפש כזה, כאילו אני לאיודעת ם_ם" נמנמנמנמנ זהו... עודמעט אני הולכת לשעתיים ג'אז ולאחר מכן צפוי לי ערב שמח מול המחשב בתקווה שאהובי יתחבר. 3>שבוע טוב בנותות:)

rox love BSM

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo27.gifראשון!

אממ היה יום נחמד,אני רואה שכולם הושפעו ממש קשה מהפיק של בוטXDD ובילתי את רב היום בלקלל את אמריקן איידול שהעיפו את ג'וסיה(
)
וזהו לא היה יום מעניין במיוחד

butbut

New member
חחח כע XD אפילו אני הושפעתי מהפיק שלי../images/Emo9.gif

גרבע

New member
יום ראשון \=

נאמאנמ הייתי היום אצל אורטודנט מרושע ועכשיו כואב לי כל הפה
מוות.
ויום שלישי אני כל כך הולכת למות
יש יום הורים O: XD הנה מה שאחותי ציירה הראש של דאגי התמלא בירוק בגלל הקלמר המרושע שלי שטפטף לו על הראש כי תליתי אותו על החלון שמעל לתמונות מוות
אממ הפאדיחה הכי גדולה? נתקעתי בשירותים בכיתה א'

butbut

New member
XDD../images/Emo42.gif"אני אוהב אותך" 50 פעם ליתר דיוק

XDDD דיי הרגת אותי היום בשיחה שלנו...LOL

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gif XDDD אני אוהבת לדבר איתך בפלא

*פרחית* "WHAT? O M G" "בוט, יש לי דה ז'ה וו"
XDDD אח אח

michalie XD

New member
יום ראשון - משעמם תחת../images/Emo70.gif

אוקיי אז אממ... שעה ראשונה לימדו אותנו על חיים של לק"שים (ליקויי שמיעה) שיש לנו בבצפר. שעה שניה - היה לנו של"ח אבל במקום זה עשינו על בריסטול כל מיני סלוגנס (שכחתי איך אומרים את זה בעברית
) לקבלת השונה. שעה 3 - ספרות - קראנו סיפור יחד עם המורה וכל 2 שניות פיהקתי. והדבקתי את חברה שלי. שעה 4 - מקרא - היה לי שיעור חופשי ובשיעור החופשי השתגעתי ממשש שאלו אותי אם אני לקחתי סמים או שתיתי משקה משכר רק בגלל שהשתגעתי!!!!! נו תראו אותם! ואז הלכתי הביתההה ושמעתי את השיר Too Close for Comfort וניזכרתי בפיק של בוט והתחלתי לבכות כמו ילדה קטנה
תשובה: אתן יודעות כמה פאדיחות היו לי?! 1. בכיתה ד' הורידו לי את הפאקינג מכנסיים
2. הלכתי לי ברחוב ובום נפלתי 3. בבצפר ירדתי במדרגות ופתאום גילתי את עצמי על התחת. 4. בבלט אני עשיתי קפיצה והחלקתי על הריצפה

butbut

New member
../images/Emo126.gifהיום שלי היה מטומטםXD../images/Emo9.gif

הזדהות עם הרוב-גם אני חלמתי על הפיק שלי- זה היה נורא מרגש-ממש כייך להיות טל אביב...אבל באמת
תחילה...נזכרתי שבשבוע שעבר המורה שלנו לאומנות[הכלבה!] ביקשה ממני להכין כרזה לכבוד 60 שנה למדינת ישראל
. בקיצור... הכנתי>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>וזה מה שיצא. XD > >> >>>>>>>>> >>>>>>>>>>> >>>>>>>>> >> > נאמ...יצא מעפן-אבל מהנה ביותר עם מסר חזק. ישראל בצבע כתום[גוש קטיף-התנתקות-שמאלנים ימיניים=התנתקות-מדינה במלחמה]. ואז יד יוצאת מתוך המקום שאמור להיות הלב של המדינה. ומחזיקה מגן דוד[ציוניות-עצם היותנו יהודים הסמל שלנו- יהדים בדם! מנסים החזיק את ה...זהות שלנו בידיים חזקות
] ואז 60 שנה. וזהו
XDD חוץ מזה היה ממש משעמם ביום הזה. די כעסתי על המורה על זה שהיא לוקחת קרדיטים- והשיחה שלי עם מיקי הייתה קורעת
נאמ... יום משעמם- מחר 2 מבחנים. 1)אומנות-היסטוריה הצבע, המרקם, החלל ועיצוב מוצרים[בלעעעעעעעע |מקיא|]. 2)תנ"ך -חפירת החיים בכבודה ובעצמה
וזהו.. ><" שיעמום טוטאלי.

butbut

New member
../images/Emo126.gifפוינטר../images/Emo36.gif../images/Emo36.gifחברת איתור ומיגון../images/Emo70.gifXD

אממ.. כשהייתי במוזון בת"א עם המגמה היה לפני ההסעה שלנו אוטובוס עם שלט.. עכשיו יש שם כלב- וגם כתוב שם פוינטר. ישר עלה לי דאגי פוינטר. XDDDDDDDDDDDDDDD IT'S COOL OR What?!?!? XDDD

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאוווואוווו גמני ראיתי את זה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

לפני שנה ראיתי על אוטו...ואז ראיתי שוב על אוטבוס ואז עוד פעם ואז מה מתברר? שלאוטו שלנו יש את זה גם כןXDDD שלוחצים על הקוד...XDDD

yael0000

New member
מכירה את זה../images/Emo211.gif

אממ כבר הכרתי את החברה הזאת לפני שנה LOL

למעלה