יום ראשון-חיים בסרט

butbut

New member
../images/Emo126.gifאוה-והמגן דוד בכוונה נראה שהוא נכנס בעצמ

ו כזה.. :] XD

גרבע

New member
XD סבא שלי

ומצאתי כבר 3 כאלו XD ומטבע של אגורה שהוא ממש קטן XD ומטבע אדום של 10 פרוטות מ-תשי"ז XD

butbut

New member
XDDDD כן גם לאמא לשי יש מטבעות של כסף של פעם

LOL שטר של 10 ש"ח! XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo12.gif וואי זה מדהים בטירוף ../images/Emo99.gif

וכל המסר שרצית להעביר. מדהיםםם אין לי דרך אחרת לתאר את זה.

butbut

New member
מה? את כאילו רצינית או שאת עובדת עלי?

חח..אני חשבתי שזה הדבר הכי ממעפן שיש בעולם לפי הפרצוף שהמורה שלי תקעה בי.
תודה

גרבע

New member
מה פתאום

אל תתיחסי אליה היא בטח קרוקודיל O: זה יצא לך מהמם

butbut

New member
עכשיו כשאני חושבת על זה...היא באמת דומה

לקרוקודיל! XDDDDDDDDDDDDDDDDDD יוואו...כול כך!!!!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif שו מעאפן? המורה יכולה לקפוץ לך.

כמו שכבר אמרתי, זה מדהים.

butbut

New member
איכס- ביום שהיא תקפוץ לי אני אתאבד

XDDDD מורות קופצות יכולות להיות מפחידות.

AlmA XP

New member
לא הלכתי לבצפר../images/Emo6.gif הופעתי במשחק כדור-עף ../images/Emo9.gif

מזה פאדיחות XDDD חצי בצפר היה שם XDDD לפחות הקבוצה של הבצפר שלי ניצחה, וזה שודר בטלוויזיה בחינוכית 23 (כבוד!!) אני מפתחת קרירה טלוויזיונית מהאירועים האלה XDDD אחר כך חזרתי הביתה
והיה לי נורא משעמם, אז פשוט הצטלמתי איזה שעתיים בפלאפון XDDDD ואז עשיתי שיעורים בגרמר באנגלית
איך שאני גרועה בזה XDDDD בכל מקרה, יש לי היום שיעור ראשון בבלט קלאסי, אני מזה בלחץ כי המורה רוסייה מפחידה כזאת XDD היא הולכת לקרוע לנו את התחת
וזה שעה מזה תקועה, למי יש כח לעשות תרגילי כושר וגמישות בשבע וחצי??? לאף אחד
חח אוי חפרתי!! XDDD בקשר לשאלה היומית
יש לי! XDD שנה שעברה חברה שלי הצחיקה אותי בשיעור ששתיתי מים, ואז השפרצתי אותם על עצמי וכל היום הסתובבתי עם מכנסיים רטובים וזה היה נראה כאילו השתנתי XDD וגם היה לי התקף צחוק בשיעור מתמטיקה (כי עשיתי לחברה שלי הצגה עם עפרונות) ואז המורה גם התחילה לצחוק וכל הכיתה XDDD

yael0000

New member
שביזות יום א../images/Emo211.gif

משבוע הבא... אמא העירה אותי באיזה ו8 לבוא ללכת איתה ועם חברה שלה למסעדה. אחרי זה הן נסעו לסבתא לקחת דברים, אחרי זה לאיזה חנות ואני חיכיתי באותו. לא היה לי כח לצאת והייתי חייבת להשתין. חזרנו הבייתה. טלפון ללשכת הגיוס , חהחהחה נראה להם שבאת אני אהיהי שם ב7:30. התארגנתי ונסעתי לצ'ן. נסענו למקס ברנר וכמובן שהלכנו לאיבוד חהחהח והיה טעים.....

white in Angel

New member
my sunday!!!

היה לי יום יחסית מעפן... שעה 1 ספורט המורה הכלבה הזאת ביקשה ממני ללכת לחדר מורים ולכתוב בלוח מודעות שם 'יום שני ושלישי חדר צפייה תפוס על ידי חנ"ג' יופי לפחות פספסתי 10 ד'ק מתחילת השיעור. שעה 2 רטוריקה שעור לא חשוב ומשעמם פחד... שעה 3-4 מתמטיקה מגניב עשיתי שעורי בית אתמול והצלחתי!!! [כול הכבוד לעצמי] שעה 5 של"ח המורה הזאת רוצה לחנוק אותי, שיט נזכרתי עבודה שיש לי למחר.. פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקק............... [טוב אני יעשה אותה עוד מעט.] שעה 6 בונוס- אנגלית.. האמת שאני לא מתלוננת כי כול שאר ההקבצות באות בשעות אפס אז אין תלונות. ואחר כך אצל הפסיכולית והכול באשמת בוט!!!! [סתם בוטי.... מתה עלייך
] ולשאלתך- הדבר הכי מוזר זה היה בשיעור מתמטיקה המורה שלי אמרה משהו שצריך להוכיח [זה היה שייעור גאומטריה] ואני זרקתי את התשובה הנכונה זה היה מוזר... והכי פאדיחה כימעט נתקלתי בסגנית מנהלת שלי ואמרתי לעצמי 'פוי..איזה מזל יש לך' ואז כמובן שהשלמתי את המשפט ל-'just my luck'.. וזהו אבל בקיצור יום מעפן................

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif היה עכשיו who's david!! ~מתרגשת~

כן, סליחה.
אז מה היה לי היום? אחרי שקמתי אתמול מקוררת ברמות, עם קול של גבר נשי ובקבוק אוטריווין שכמעט סיימתי אז נאלצתי ללכת בעודי חצי חולה ככה אל הבצפר ><" ליום מגעיל במיוחד יש לציין! אחרי שאתמול חידשתי את הצבע הורוד בשיער [שיצא די סגלגל כזה], השיער עצמו היה נראה זוועה אז הכנסתי הכל לכובע והייתי רק עם הפוני מבצבץ החוצה וכולם התעקשו לראות איך יצא [אני צובעת כבר חצי שנה ורק כשלא בא לי להראות לכם אתם נדבקים!?], אבל נשארתי נאמנה לעצמי ולא הורדתי את הכובע אף לו לדקה
אניווי, הגעתי לשיעור ספורט מעאפן שהמורה לימדה אותנו איך זורקים פריזבי! ><" ידעתם שבאמת יש לזה טכניקה? ^^ אחרי רבע שעה נהיה משעמם, רצנו כמו מכוערות [יותר נכון, רצתי
], המתחנו וגיליתי את הבשורה הקשב של השבוע:
הטיול השנתי נדחה.
חיכיתי בקוצר רוח, ועם המזל שלנו הוא גם יתבטל בסופו של דבר ולא רק ידחה. אחרי זה 3 שעות(!) של מת' שהמורה טחנה בש.ב והביתה, בחזרה אל החימום, והחבילת טישו שמחכה לי. ועד החפירה הבאה, יום נעים שיהיה לכן

למעלה