הרגת אותי....... הקרוקודיל הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ש שלי קפוץ לי New member 18/2/08 #61 XDDD אבל היא באמת דומה לקרוקודיל>< ואני לא סובלת אותה, אני רוצה לרצוח אותה.
W white in Angel New member 18/2/08 #62 אז מה? שתיכן שונאות אותה?? למוות???????????????????????? טוב נו לי יש כזאת למורה לאנגלית....... אבל היא לא שטן היא מפלצת בהתגלמות.... שעושה אנשים לחרשים...
אז מה? שתיכן שונאות אותה?? למוות???????????????????????? טוב נו לי יש כזאת למורה לאנגלית....... אבל היא לא שטן היא מפלצת בהתגלמות.... שעושה אנשים לחרשים...
1 1ספירוש1 New member 19/2/08 #86 ../images/Emo103.gifזה תורשתי../images/Emo35.gif אתן כ"כ מוכשרות!!!! והמורה שלך לא מבינה כלום>< ממש יפה!
../images/Emo103.gifזה תורשתי../images/Emo35.gif אתן כ"כ מוכשרות!!!! והמורה שלך לא מבינה כלום>< ממש יפה!
1 1ספירוש1 New member 18/2/08 #82 ../images/Emo103.gifנממ..יום ראשון +יום שני../images/Emo9.gif בבוקר היה לנו שעתיים חופשיות והיה יום די נחמד.. אבל היום עשינו טטנוס:[[[[ והיד כואבת ליי!!!:[[[[ אעעע.. יום טוב לכולן!
../images/Emo103.gifנממ..יום ראשון +יום שני../images/Emo9.gif בבוקר היה לנו שעתיים חופשיות והיה יום די נחמד.. אבל היום עשינו טטנוס:[[[[ והיד כואבת ליי!!!:[[[[ אעעע.. יום טוב לכולן!