יום ראשון-חיים בסרט

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifושוב שכחתי לענות לשאלה היומיתXDDD

שאלה יומית
מה הדבר הכי פאדיחה/מוזר/הזוי שקרה לכם בבצפר?
אוקיי, פדיחות זה אני. היו לי כ"כ הרבה
אז ככה שאני לא זוכרת משהו ספציפי כרגע אבל אני זוכרת בטיול שנתי של שנ שעברה או לפני שנתיים, הלכנו באיזה יער עבות עם עצים ענקיים, אני מדברת עם חברה שלי ומסתכלת על הרצפה, ברגע שהרמתי את הראש דפקתי אותו כ"כ חזק עד ששמעתי את המוח שלי מתנפץ, באיזה ענף של עץ!! XDDDDD הרגשתי כאילו עפתי איזה מטר אחורה מההדף של המכה, זה היה קורע. ואני כולי: "אוי מיי גאד! פדיחה של הלייף! מי ראה את זה?!!" במקום לבכות שכואב לי עד היום צוחקים עליי בגלל התגובה שלי בעיקר. אוה, ותראו היום, עכשיו, HITS, יש את כל הלהיטים הגדולים של שנות האלפיים וזה הרבה נוסטלגיות מלפני שלוש שנים וכאלה. :]

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifהפדאיחה../images/Emo6.gif וואי זה קרה למישהו בפולין XDD

שהייתי, הרי יש שם מלאמלא יערות XD עכשיו אני בבית חהחחהה ואני מבריזה מ-3 שעות של אדרכילות, ניצלתי את העובדה שאמא שלי לא פה XDD IM A BAD GIRL

butbut

New member
חחחחחחחחחחחחחחח גבר נשי ובקבוק אוטריווין XDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD זה העביר בי ציחקוק לא-קטן. LMAO

kelly7i

New member
הבושרה שלנו גרועה יותר:

הטיול השנתי במאהל גדול! והוא 3 ימים
.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif למה ל-י"א יש ל-3 ימים? לא פייר.

שנה שעברה עשו לנו טובה שבכלל הוציאו אותנו לחרמון. אניווי, זה סבבה לגמרי הטיול שלכם, הייתי מסתדרת בקלות כי גם ככה אני לא מתקלחת..
NOT
ל-י"א בבצפר שלי יש מסע בראשית לשבוע באוהלים! שזה בכלל לא פייר. ואותנו לא מוציאים השנה בכלל לאילת שאנ מחכה לזה כאלו מאז ומעולם! מכיתה ח' שידעתי על זה. אז זה מבאס את הצורה. אני מאמינה שאת תהני אבל כי הקטע הוא לא לאן הולכים ואיפה יושנים אלא זה שזה עם כל החברים והשכבה.

kelly7i

New member
ביטלו לנו את המסע הזה לשבוע

וגם את הגדנ"ע[!] אז נלחמון כדי שהטיול שנתי יהיה, ויהיה 3 ימים במקום 2. שנה שעברה גם טיול שנתי לא היה>< חח גם אני מקווה להינות=\ אבל איך זה שלא עושים לך טיול שנתי? זה האילת של י"ב! חייבים לעשות לכם, מה זה"לדחות"? תתחילו לעשות להם בלאגן

ואוו קלי אני הייתי ממש

מודה על טיול כזה! עם לילה! הבצפר הדפוק שלנו גם את זה מבטל החליטו השנה שאין יותר טיולים עם לילה למה
כי לפני 5
שנים כמה ילדים מי'ב התפרעו באילת יופי
עכשיו אתם נזכרים וגם שנה שעברה בכלל לא יצאנו לטיולים שום כלום
ביטלו גם לנו את הטיול של השבוע - "מסע בראשית" עשו לנו הכנות, הרצאותעיניים ובסוף, שבועיים לפני הטיול - לא! החליטו לבטל אותו |: גם את הגדנ"ע ביטלו >< הכול! אז החליטו שיהיה טיול של יום אחד לצפון לאיזה נחל חרוש שכול אחד היה בו לפחות 3 פעמים אפילו החטיבה בשוהם יוצאת לטיולים עם לילה

kelly7i

New member
../images/Emo2.gif איזה שטויות!

למה שאתם תהיו אשמים במשו שי"ב של לפני 5 שנים עשו? תעשו מחאה נגד זה!XD זה לא הוגן, באמת, תתלוננו. חייבים לעשות בגיל הזה טיול של יומיים!

לגמריי../images/Emo70.gif אפילו

הייתה פגישה של הועד הורים עם המנהלת, וכלום. הם אומרים שזה נוהל חדש
אז איך זה רק בבצפר שלנו
ובי'ב הם יעשו טיול של לילה אחד או שניים אבל לא לאילת איך? מזה טיול שנתי של י'ב לא לאילת
אני זוכרת שעוד כשהיינו בחטיבה דיברנו על זה :| גם כן הבצפר המעצבן הזה ><

kelly7i

New member
=| תעשו להם בלאגן!

זה אל הוגם שתסבלו בגלל אחרים
לנו הטיול שנתי יהיה בשבוע שלפני פסח

מה לא ניסינו לעשות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

עשינו פשוט הכול! הצענו מלא דברים נגיד, שהילדים המופרעים יצאו בליוי הורה או שיחתימו את כול הילדים שאם הם עושים בעיות אז הם מוחזרים הביתה או שאם מישו יעשה בעיות הוא לא יצא לפולין למנהלת יש מוח מקלקר! היא לא מתפשרת על כלום! ובתכלס, אם השכבה כולכך רוצה טיול של לילה אז למה שנעשה בעיות אם סוףסוף השגנו את מה שרצינו? אהבלים

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifלא מוציאים אתכם לאילת???../images/Emo12.gif

למה?! מה השיקולים? XDD אולי זה עוד יסתדר?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הם טענו שיש עכשיו התראות באילת

אבל יש כמה בתי ספר פה בבת-ים שכן מוציאים אותם, אז כולנו הסקנו שהסיבה היא בגלל שהי"ב של שנה שעברה עשו שטויות בזמן החופשי שלהם שהיה להם באילת אז הם בטח אל סומכים עלינו, כי בוא נודה באמת גמני בתור מורה לא הייתי סומכת עלינו
אז הטיול שהיה אמור להיות מחר היה אמור להיות שוב לצפון, ועכשיו בגלל שהתבטל אז אולי נצא רק באפריל(!) ואז זה כבר יהיה לאילת.. איי הופ סו

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifזה כיףףףףףף

אני הייתי במדבר יהודה בי"א והיינו באוהלים וזה היה ממש ממש כיף חוץ מזה שהבנים ניצלו את זה ובאו לאוהל של הבנות בלילה עם משחות שיניים וזה ואני וחברה שלי כזה עם הפנס צמוד אלינו כל מי שבא עיוורנו אותו
אבל זה ממש ממש כיף
וכן זה 3 ימים היה גם לנו

דנושש XD

New member
../images/Emo204.gif ../images/Emo42.gif My Sunday ../images/Emo42.gif ../images/Emo204.gif

היום התחיל סבבה,אבל ברגע שגילי נכנסה לכיתה [והאמת הבהילה אותי
] התחיל להיות יותר מצחיק.. התחלנו לספר לבנות בכיתה את סיום הפיק, למרות שהם לא הבינו על מה מדובר והסתכלו עליינו בצורה מוזרה O.ם ואז גילי סיפרה על זה שהיא פחדה לפתוח את הגז..ואז היא התחילה לצרוח כי שני ניסתה לפוצץ עלייה שקית
ושוב היא צעקה..ושוב....ושוב....ושוב.. ואז היא והדר התחילו לרקוד באמצע הכיתה את 'ריקוד הלטאות המתות' [אין לי מושג מה זה ><" ] ואז הדר התחילה לעשות צעדי ריקוד מביכים
[שלא הביכו רק אותה..אלא גם את הסובבים אותה...נו טוב-אנחנו רגילות..] אה,,,,,ובלילה לא יכלתי לישון בגלל הפיק...כל הזמן ראיתי את התמונה בראש שדני נופל ובן עליו... ואת טל על הקבר של דני בוכה...
הוו וואו, ועכשיו אני מתכוננת עם הדר להסטוריה [רררר.....רפ' ויימאר הזו!!
] וזהו... סה"כ יום סבבה
ובנוגע לשאלת היום >אני לא זוכרת...כנראה היו יותר מידי :-|

butbut

New member
../images/Emo126.gifXDDDDDDDD אני סיפרתי למורה לשי לספרות

את החלק מן הסיום של הפיק והיא אמרה שאני אחת הסופרות המתעללות בדמויות של עצמי-ובקוראים. XDDD LOL גם אותי זה תקף בלילה

kelly7i

New member
היה לנו מבחני זריזות בספורט!

ואני כולי מתחילה להתעצבן, ואז אמרתי : "אני יודעת לאכול עוגיות בזזריזות, אבל אני לא יודעת לרוץ בזריזות!!!" מה מבחן זריזות.
XD חוץ מזה, לא אכלתי כלום כל היום, באתי הביתה ואמא שלי עצבנה אותי, אבל ישנתי עז איזה 6 וחצי, ורק באיזה 7 אכלתי משו היום.. היום עוד מעט נגמר,ויש לי בוחן בערבית מחר, שיעורים בערבית למחר, ומבחן במתמטיקה יום שלישי, שתכננתי לפתור תרגילים לכבודו, לא עשיתי כ-ל-ו-ם!

screamin pittas

New member
חרא יום../images/Emo69.gif

כל האנשים אצלינו ממש צבועים ומגעילים. כמעט כל הבנות שהייתי חברה שלהן שנה שברה הפכו לפאקצות סנוביות ומגעילות. יש לי רק שתיים או שלוש חברות אמיתיות שאני באמת יכולה לסמוך עליהן. וממש נמאס לי מכל הקטע הזה. בשביל מה ללכת להסתודד בחבורות? ולמה לעשות סיפור ענק על כל דבר קטן? האנשים האלה ממש מגעילים אותי>< הן פשוט הולכות כמו חבורת מפגרות אחרי ילדה אחת ועושות כל מה שהיא אומרת, חבורת שפוטות. אנשים שם כל כך ילדותיים שזה מחליא. וגם ממש העציב אותי שאני לא בקשר עם ילדה אחת מהבצפר הקודם שלי שהייתי חברה ממש טובה שלה, זה פשוט מרגיש כאילו היא לא רוצה שאני אהיה איתה בקשר. עם הבנות האחרות באמת שלא אכפת לי לנתק קשר, וממש לא אכפת לי שכשהן באות למסיבות של הכיתה החדשה הן מתעלמות ממני ואומרות שלום רק למי שמסביבי כאילו אני אוויר. זה פשוט ממש מפריע לי שאחרי שהייתי חברה טובה שלה חמש או שש שנים הכל הולך לזבל. וזה ממש מעצבן, כי אני היחידה שהייתה מדברת איתה שעות בטלפון ושולחת לה מכתבים גם כשהיא עברה דירה לעיר אחרת, אני זאת שהייתה הולכת איתה כל בוקר לבצפר ומאחרת בגללה, ואני היחידה שבאמת שאלה אותה כל פעם מה קרה מתוך דאגה אמיתית ולא מתוך רצון לרכילות. ואיתי היא מנתקת קשר. ואיתן לא. באמת נמאס לי מזה, זה קרה לי כבר פעמיים, כל פעם החברה הכי טובה שלי עוזבת אותי אחרי שאני כן הייתי שם בשבילה. אני כבר מתחילה לחשוב שהבעיה אצלי. אני מצטערת שאני מפילה את זה עליכן, הייתי צריכה לפרוק
ובקשר לשאלה
לפני השביתה, היה לנו ערב של סרט בבצפר, ואני וחברה שלי הלכנו לשירותים והתחלנו לדבר על המורה לספורט, ואז היא פתאום יצאה מהתא של השירותים>< והיא עושה לנו:"אז מה? מרכלים על מורות?" וזה היה כל כך מביך! התחשק לי לקבור את עצמי באותו רגע><

דנושש XD

New member
וואו,כל הקטע עם הבנות שהפכו להיות פאקצות....

זה כ"כ קרה אצלי...כאילו עדיין, פשוט ניתקתי קשר עם כל הסנוביות והמשכתי בדרך שלי,עכשיו יש לי גם 3 חברות נורמליות! אחריי הכל אם הסנוביות האלה התרחקו ממך-הן הפסידו
מקווה שמחר יהיה לך יום יותר טוב

למעלה