ו
סופ"ש

את האמת שלדרייק בל יש שניי אלבומים...

וזה לא שאני לא מסכימה אני מאוד מסכימה.....(במיוחד עם הקטע שהעלו את דני לבמה...) רק רציתי לציין...

OneStepCloser

New member
אמממ לגבי דבר אחד..

אני דיי בטוחה שהם ידעו את כל הזוכים בכל הפרסים לפני הטקס

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif אוווווווווווווווווווווווו!! ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

ריינילב|
אין, אין!! פרק 10 הוא... אעאעאעאע גאוני!!!!

shakedy69

New member
../images/Emo207.gif יש מצב שמישהי

מעלה להורדה את הגוסט הנטינג פשוט לוקח ליוטיוב אצלי שעותתתתתתתת עד שזה טוען את זה ויש למעלה מ10 חלקים וזה סיפור לראות את זה =/ יש מצב שיש את זה למישהי להורדה?

kelly7i

New member
דרושים לי סרטונים=]

חח יש לי\לאבא שלי [כל העניין הזה לא ברור, אבא שלי קנה אמפי4 ואומר שזה בשביל, בינתים הוא עם כל השירים שלי, ושמור אצלי, והקטע שגם חברות שלי קנו לי אמפי4 ליומולדת והוא מגיע עוד כמה ימים וקצת בעיתי שאבא שלי קונה לי דווקא עכשיו אמפיXD] אז קיצר, שמתי 2 קליפים של מקפליי שהיו לי במחשב, פליז פליז, ודאט גירל, ניסיתי לשים גם את דה ארט נבר לייס, אבל שאני מעבירה את זה בתוכנה ששמה וידיואים זה קוטע אותו=| זה שם לי רק רבע קליפ...
קיצר- אם למישי יש עוד סרטונים של מקפליי, כל מיני, לא חיבי קליפים קליפים, אפילו סרטונים וכאלה, וגם אם יש לכם גוד שארלוט, ועוד ועוד ולמישי יש את מייקינג טרנסי על המחשב? ואת השיר אמברלה של ונילה סקיי חח פשוט יש לכם סירטונים?..
סליחה על החפירה הקשהXDD

just chenis

New member
ואוו מצטרפת ../images/Emo45.gif

האמ פי שלי מת ):
יהי זכר שרגא ברוך
אבל במקומו קנו לי אמ פי 4 חדש יאיי לי.. [כןכן אני מתלהבת
] אז אני גם צריכה קצת סרטונים

kelly7i

New member
../images/Emo26.gifלמישו יש סירטונים על המחשב של..

its all about Dougie מאחרוי הקלעים שמכינים את טרניסלבניה Danny's lagh אני חיבת וידיואים לאמפיXD

just orr

New member
יש לי את its all about Dougie

מקונברט (אם לא הבנת זה מהמילה convert... חח הוספתי את זה ללקסיקון שלי ^^) לסוג קובץ שמתאים לאייפוד שלי... שזה MPEG4. אם זה בסדר, תגידי לי ואני אעלה

kelly7i

New member
נראה אם זה יעבוד ליXD

כי אני יודעת שיש אתר שמוריד סרטונים למחשב מיוטוב, אבל זה עושה את זה בפלאש, צריך להתקין לזה תוכנה, והתכונה של המאפי4 לא יודעת להמיר את זה, והאמפי בטח לא קורא את זה אז אין לי מושג איך משנים לזה את הסוג קובץ.. חח אז אם את יכולה להעלות

kelly7i

New member
נראלי אני יודעת מה זאת התוכנה קונברט!

חח הרגע הורדתי אותצה בדמו, וזה נותן לי רק דקה וחצי מסרטון!>< ונראלי התהליך הולך להיות ממש ארוך, אני נכנסת ליוטוב, שמה קישור באתר של קיפ וידיאו, זה מוריד לי קובץ עם סיומת FLV, אני ממירה אותו בקונברט ואז אותו בתוכנה של האמפי4

just orr

New member
חחחחחחחחח שמעתי על תוכנות כאלה...

אבל מה שאני מקונברטת איתו זה אתר... הרבה יותר פשוט- את מעלה קובץ, בוחרת את הסוג קובץ שאת רוצה שהוא יהיה, מעלה אותו ואז כשהוא מסיים את מורידה אותו בחזרה... *אגב, אני מעלה לך את הסרטון עכשיו
*

למעלה