ו
סופ"ש

Yu vi

New member
חחחחחח אוקי. ../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

אוף אבל עדיין ~ רציתי לראות אותם. ]= ומחר יש שידור חוזר ב10 או 10 וחצי ואני בבצפר!!!#$%#$ אז למי שיש שביתה תדעו שמחר יש שוב פעם בדיוק מה שהיה היום.. הטקס, מאחורי הקלעים והטופ פייב.

just orr

New member
יש מלא שידורים חוזרים ^___^

אין לי הוט, אבל זה מה שאמרו לי חח יש ביום חמישי ונראה לי גם מחר או ביום שלישי... D:

OneStepCloser

New member
~השידורים החוזרים~

בגלל שמשעמם לי חיפשתי והנה השידורים החוזרים: ניקלודיאון - בחירת הילדים MTV HITS 30/10/2007 19:00:00 ניקלודיאון - בחירת הילדים MTV HITS 01/11/2007 19:00:00 ניקלודיאון - בחירת הילדים MTV HITS 02/11/2007 09:00:00

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifוואיי איזה יפה היה!!

חפירהה: אחרי שנגמר ההכנת קליפ הזאתת.. פתאום אני רואה את טום מדבבר ואני כולי צוחקקת ו שמחהה.. ואז שראיתי את דאגייי בכלל!! 3>> בקיצורר זה היה טקס שוווה במיוחדד.. בקשר לקליפים שהם שמו.. אני חושבת שיש להם קליפים יותר יפיםם..:||| אבל כולם יפיים!! נ.ב יחסית למנחים הם בכלל לא היו הרבהה.. וגם בזמר הכי טוב שג'וש עלה ואמר שהדרייק לא ייכל להגיע אז דני אמר כזה אז אני יכול לקבל את הפרס xDD וגם הפרצוףף של טוםם היה נראה ממש מאוכזבב.. חחבלל לפי דעתי דני זמרר הרבה הרבה יותר טובב.. אבללצ לא נורא העיקר שהם זכו בלהקה הכי טובה. ווואוו איזה חפירהה.. xDDD

McFly rullz

New member
אני.עדיין.לא.מאמינה.למה.שראיתי.../images/Emo2.gif

עאאעאעאעאעאעאעאעאעעאאעעא השעתיים הכי נפלאות של חיי!!!!!!!!!!!
אז ככה, בשעה שלוש יצאתי לחברה שלי...עד שהאוטבוס הגיע ובלה בלה בלה קיצר ניפגשנו במקום מסוים כי אני לא יודעת את כל הדרך שלה הביתה וזה.. הגעתי אליה הביתה 10 דק' לפני שהטקס התחיל היה את בקסטריט בויז-מכינים קליפ משו כזה פתאווווווווווווום, אני קולטת את טום מדבר על הטקס וזהה וזה התחיל!! איך שראיתי התחלתי לצרוח לחברה שלי [בשקט,כי היו אנשים בבית.] והם התחילו עם פינבול וויזארד ואז דיברו נראלי,לא זוכרת כבר
אני חייבת לצייןשלא שמו לב בכלל שהם מנחים.בקושי ראו אותם מדברים!וגם לא הראו את כל הטקס...>< אבריל זכתה בשני פרסים
מקפליי ללהקה הכי טובה
עם המעטפה הגדולה הזאתXD ושדראקו מאלפוי מהארי פוטר דיבר [לא זוכרת את השם האמיתי]הוא הזכיר לי את דאגי
הוא נורא התחתך
קיצר הטקס נמשך עד חמש ואז היה את מאחורי הקלעים עם ליל כריס והמנחה והראו כזה את מקפליי עושים גרעפסים
דאגי עשה הכי טובXDD ואזהיה את חמשת הלהיטים של מקפלייייייייייייייייייי! זה הלך ככה:
ROTTF
פריידי נייט
סוףסוף ראיתי את זה לא מטושטש!חרא יוטיוב><
טרנסילבניה
גם את זה ראיתי סופסוף לא מטושטש!!וזהארוך יותר מהיוטיוב...XD דאגי היה כ''כככ
זה היה יפה!!!
סטאר גירל!
קליפ כ''כ מדהייייםםם
ואולטראויולט מונדרלנד טור זה היה כ''כ יפה! קיצר,אחרי החפירה... נהנתי כ''כ!! היה לי כיף
וסליחה על החפירה סתם היה לי בא לשתף
מקפלי

Little Sapir

New member
אוף... ואני לא ראיתי... ../images/Emo10.gif

הייתי רוצה לראות את התחרות גרעפסים...

חצמבוש

New member
יש את הטקס ביוטוב?

אם מישהי מוצאת סירטונים של הטקס ביוטוב ויכולה לישלוח לי במסן או פה אני יודה לה מאוד:) המסן שלי:[email protected] והאקסית אתן מדברות על העכברה הזאת האננה? באלי להעיף עליה כיסא ולידחוף לה טונה של גבינה לפה><

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifטום פלטון../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifמושלם%#!%

חחחחחחחחח שהם הכריזו על הזמר הכי טוב ואז דני וטום באו ואז דני עושה כזה "איי וואן?" XDDDDDDDDDD נקרעתי

butbut

New member
זה היה שפוט פאדיחה כי כולן צעקו "דני דני דני"

ופתאום עולה להם הג'וש הזה.. XDD// יש לו מזל שהקהל שיתף איתו פעולה..חחח

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo207.gif בננות'ס...

מחר אני אעזוב אותכן... אני יודעת שכבר כתבתי אבל זה מאוד קשה לי
ל-4 ימים להזכירכן, לטובת הנגב
בעע נגב. טוב בקיצר מה שרציתי לומר זה שאף אחת לא פתחה שירשור, שלא לדבר על ניצלוש על הKCA!
מי שלא ראתה, לא הפסידה הרבה, כי היטס המפגרים חתכו פשוט כמעט את כל הקטעים, ובזמר השנה, הם העלו את דני לבמה והוא לא זכה! כמה אכזריים אפשר להיות?!!?!?!?!?!? והם שרו בהתחלה את pinball wizrad אחר כך שהם זכו בלהקת השנה 3>> הם עשו כזה כמה שירים ביחד.. כאילו.. נמנמ שכחתי תשם XD ובסוף את THNL וכל הבנות חיבקו את דני
ביצ'יות >< ו..ו...ו... הם קטעו את החלק שדאגי מדבר!!!!!!!!!!!!!! אררררר כלביםםםםםםם!!!!!! הארי היה חתיך כהרגלו, דאגי היה... אעאעאעא, דני היה מדהים עם השיער הזה, וטום...כןכן... טום היקר שלנו מתחיל להיראות טוב. אני חייבת להודות בעובדה הזאת. אני לא יכולה להמשיך לחיות בהכחשה.
נמנמ וליל כריס נדחף לכל מקום הוואנבי דאגי הזה
אבל בסוף דאגי זרק אותו לג'יפה DD: HAHA LIL' CHRIS! HAHA! טוב חפרתי מספיק ואין לי כוח, אני צריכה לארגן את התיק לטיול

butbut

New member
חתכו?בכלל לא הרגישו שמקפליי המנחים!

בסך הכול נתנו להם 2 דקות מסך..וגם זה בלחץ><. קקאים.

butbut

New member
../images/Emo205.gifאגב אני חייבת להוסיף-הבנות לא חיבקו את

דני.. הן אנסו אותו! אני מה-זה התפדחתי בשבילן! הן פשוט קפצו עליו כמו מטורפות,וחמצו אותו. אתן ראיתן כמה שומרים הזעיקו באותה השנייה? מה השתחררו להם ההורמונים או משהו כזה באותו הרגע? זה היה קטע דבילי לגמרי!

למעלה