ראיתי את הטקס אצל חברה ..
די התנחלתי אצלה P: חח והיה דווקא אחלה.. חוצמזה שMTV HITS הזבלים חתכו חצי טקס ! ואני לא מבינה למה?!
עכשיו לחפירה XD - מקפליי היו נראים מעולה ! פשוט מעולה ! אחד אחד, חתיכולים
והביצועים שלהם לכל השירים ולמחרוזת ה-Greatest Hits שהם עשו היום מעולים ! נורא עיצבן אותי שהעלו את דני לבמה בפרס של זמר השנה כשאת הפרס לא נתנו לו (מה שדרך אגב היה כ"כ לא צודק מסיבות שיפורטו בהמשך .. P: ) ! עכשיו כשקראו בשם של דרייק לקבל את הפרס כל הקהל כבר מוכן וצועק :" דני דני דני" , טום מבואס ברמות מטורפות (פשוט ראו עליו ! ), ודני כמו התעלם מזה כזה (כי הוא הוציא ת'היא מהבריכה) מזה כאב לי עליו :/ כאילו זה כ"כ מגיע לו ! אם ג'סטין היה זוכה אז עוד נסלח .. כי בכל זאת גם לג'סטין מגיע (למרות שהוא כבר לקח את כל הפרסים בטקסים האמריקאיים.. ), אבל דרייק (!!!) נו באמת .. זה שדרייק וג'וש זה סדרה טובה XD לא אומר שלבנאדם מגיע לזכות בזמר השנה , מה הוא בכלל שר? שיר אחד או שניים !? נו באמת .. ועוד לא מספיק שהוא קיבל פרס שלא הגיע לו , הוא גם העיז לא להגיע לטקס בכלל ! ! ! ולשלוח את ג'וש ! ! ! ולא רק שהוא לא הגיע (וכן נהייתי ממש עצבנית ! ) הוא אפילו לא הכין סירטון תודה !
זבל. אוקי נרגעתי. בכל אופן מקפליי זכו בלהקת השנה , אז זה הכי חשוב
חמודים. מגיע להם. וואי בסוף כשדני הלך לקהל החבורת בנות הזאתי , אם אפשר לקרוא להן בנות ולא חבורת אנסיות XD פשוט התנפלה עליו .. כשבחלק מסוים לא ראו אותו בכלל וראו רק יד כזאתי וגיטרה XDDDDD מסכן. הקינאה. גרר. המאחורי הקלעים היה ממש מצחיק XDDD ליל כריס הזה ממש חמוד חח אני לא יודעת מה אתן רוצות ממנו .. הוא נראה כמו האח הקטן של דאגי או משו P: איך הוא קפץ על דני ודני תפס לו בתחת . גרר. באלי להיות במקומו. וואי ובסוף דאגי העיף אותו לג'יפה XDDDD זה היה מזה במקום כזה אחרי כל השטויות שהוא עשה לאחרים
וה-5 להיטים היו גם מעולים כרגיל , הם בחרו אחלה שירים

זה גרם לי לחשוב מה היה אם MTV HITS היו עושים יום שלם רק של מקפליי D: זה היה יכול להיות מעולה ! וכן אני יודעת שהם עשו כבר ת'4 שעות האלה לפני כמה זמן .. אבל פספסתי :/ זהו, נגמרה החפירה, באלי עוד טקס כזה P: (רק לא חתוך חח )