Hip Hop star

New member
תשובה:

דני בהחלט לא יהודי.אף אחד מהם אינו יהודי. גם אם היה..גם מפורסמים שהם יהודים לא ממש מתנהגים ככה וגם בארץ לא..ככה..שרק להיוולד להדעה אבל לא להתנהג כמו לא ממש עושה אותך יהודי. ודני הוא קתולי.כאילו נוצרי..אבל קתולי..נוצרי קתולי,קאפיש
?

Hip Hop star

New member
ההבדל.....

שקתולי זה מישהו שהולך לכנסייה בימי ראשון אם איני טועה

Bleed for Me

New member
לא רק..

האמונה שלהם בישו הרבה יותר חזקה,הם יותר רוחניים,הולכים עם צלבים (בדרך כלל רק קתולים הדוקים מסתובבים עם צלבים אבל לא רק) ואסור להם להינשא לאנשים שלא שייכים לדתם כגון מוסלמים,ערבים וכן,גם יהודים..זה חלק מהאמונה שלהם..

Rowdy Girl

New member
אבבבלל

למה הסקתם שהוא קתולי בגלל הצלב? יש הרבה שהולכים עם צלב סתם בתור קישוט

m i c k e y 15

New member
נכוןן ואולי הוא בכלל לא קתולי קתולי

שהוא לא יכול להתחתן עם דת אחרת..

McflyRule

New member
גם דאגי קתולי?

מקווה שלאאאא
איך אני אתחתן איתו אם הוא לא יוכל להתחתן איתי?!?!??

m i c k e y 15

New member
מי אומר שאי אפשר להתחתן איתו?? חח

אז תתחתני עם נוצרי וואוו הילדים שלך יהיו יהודיים לא נוצרים..הדת נקבעת לפי האמא..חחח אז ככה שזה מסתדר..

Hip Hop star

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

דאגי רחוק מלהיות קתולי וגם דני שחושב שהוא קתולי....

טלטול12

New member
חח שימו לב..

אף אחד לא דתי פה נכון? חח.. אז אומרים שהיהודיים אמורים לעשות כל מיני דברים ובלה בלה אנערף לא לפרט.. חח ולא כולם עושים את הדברים האלה.. אז לכי תדעי :p אולי יתחשק לדני להתחתן עם אחת מפה :p (פחחחחחחחחחחחחחחחחח)

McflyRule

New member
מה זאת אומרת יתחשק לו?!?!?!?!

הוא כבר יודע עם מי הוא מתחתן............... ........................... ............................ ....................... אני, אם לא הבנת. שנה שעברה, שהייתי בצרפת, ולא הכרתי כל כך את מקפליי (טוב, קצת) פגשתי את דאגי בסיבוב הופעות והוא התאהב בי
ואז היינו ביחד בסתר כי הוא יוצא עם קטינה... ואז שנינו היינו צריכים לחזור הביתה (אני ישראל, הוא בריטניה) והחלטנו שבנתיים נוכל לצאת עם אנשים אחרים, כי זה לא יהיה פייר. ושאני אהיה בת 18 אני אטוס לבריטניה, אבוא לדירה של דאגי ונתחתן ונחיה באושר ועושר עד הפנטזיה הבאה

למעלה