Hip Hop star

New member
אוח../images/Emo122.gif

שוב פעם סליחה על האי ריכוז
נבהלתי לרגע,חשבתי כל ההודעות נעלמות
בפעם הבאה אפתח שירשור OFF ולא אשתמש בהודעות של הנהלת הפורום ותפוז אנשים
תודה אגב

bar jones

New member
חחחחח איזה מצחיקה..

זה מה שניסו לומר לך כל הזמן!!! פשוט מצחיקונת את !

Hip Hop star

New member
את יכולה להגיד גם טיפשונת../images/Emo6.gif

אז את החלק הזה לא קלטתי... את יודעת...אף אחד לא מושלם

sap sapir

New member
עונהההההההה

מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) - הגיים בויז- חמודים - מאיה בוסקילה- חמודה -רוני דואני- שונאת אותההההה מכוערת עם מצח גדול שלא יודעת לשיר בעעע -שירה, חברה של צביקה פיק.- דפוקה באופן מצחיק * מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? לפני חודש * אוהבים "פינוקי בריאות"? מזה? * אם כן- איזה טעם הכי? מזה?? * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? לא * ראיתם פעם סרט בבצפר? יאפ * אם כן, איזה? כל מיני * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? צהובה * יש לכם עוזרת בית? לא * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? אין * אתם הולכים עם צמידים? כן * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? יאפ * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) כל הפוקמים ודרגון בול זי או מה שזה לא יהיה * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו) מזג האויר הוא חם יחסית לעונה שאנו נמצאים בה מחר יהיה נעים יותר הרוחות יגברו והשמש תזרח לה עם חיוך=) * כתבו שאלת צומי, וענו עליה! (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים) לא ראיתי מה אחרים רשמו...נכון שאני מכוערת?? כן!!

Rowdy Girl

New member
עוננהה [[[[:

מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) - הגיים בויז בבבבבבבעבעבעעעעע איכאיכאיככככככככ - מאיה בוסקילה אאאאאאאאמממממממאאאאאאאאאאאאא -רוני דואני בבלללעעכככססססס -שירה, חברה של צביקה פיק. גחלעיגדודןעכדטשוכעדוכעד [מקווה שזה מספיק מפורט] * מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? מיזמן * אוהבים "פינוקי בריאות"? לע * אם כן- איזה טעם הכי? גדליעגרלח * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? לע * ראיתם פעם סרט בבצפר? יאפ * אם כן, איזה? אממ דנה לא רוקדת, משו פרדייס.. ועוד כמה.. מלא סרטיםםם * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? אממ * יש לכם עוזרת בית? כע * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? ראשון * אתם הולכים עם צמידים? כככעעע * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? כעעע [[: * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) ההההממ פיק אפ * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו) מחר יהיה חם ומגניבבבבבבבבבב
* כתבו שאלת צומי, וענו עליה! (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים) נו עזבו אותי באמשלכםםםם תנקס אלהההההה [[:

zorch

New member
עונה

הגיים בויז - לא אוהבת ולא שומעת תשירים להם...אבל יש שם איזה אחד חתיך לא יודעת איך קוראים לו...חח מאיה בוסקילה -מעפנההה... לא שומעת תשירים שלה ויש לה גם קול זוועתי...!! (אני לא בקטע של עברי עכשיו אז זה לא כפת לי...) רוני דואני - סנובית בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!! שירה, חברה של צביקה פיק- מה היא מפגרת!? מה היא הולכת לזקנים!? חסרים דגים בים!?!??! * מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? לא זוכרת.. לפני יובלות..!! * אוהבים "פינוקי בריאות"? מזה?? * אם כן- איזה טעם הכי? ---- * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? אממ.. לא נראה לי.. * ראיתם פעם סרט בבצפר?בטחח מלאאאא * אם כן, איזה?אממ נראה לי זה היה משו שקשור לגאוגרפיה..חח * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? גבינה לבנה * יש לכם עוזרת בית? לא.. אני תמיד צכה לנקות תבית...סתם אני לא עושה כלום...חח * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? ---- * אתם הולכים עם צמידים?לא * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים?אממ לפעמים אני שמה עגילים... אבל לרוב אין לי כח... * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) אממממ.. יש פוללל.. אני לא יודעת איפה להתחיל... * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו)עכשיו מזג האוויר נוח ונעים עם שמיים כחולים ונקיים מעננים ודי קריר בחוץ.. (אני לא יודעת בדיוק כי אני לא בחוץ..) * כתבו שאלת צומי, וענו עליה! (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים) אמממ...אני אחשוב על שאלה ואכתוב יותר מאוחר..

NomaSP

New member
עונה...............

מה אתם חושבים על הגיים בויז - שויצרים מאיה בוסקילה - פרחה, ההורים שלי סיפרו לי כשהם נסעו לרומא היא הייתה איתם בטיסה וכל הזמן התנשקה עם החבר שלה
רוני דואני - סופרסטארית היא חמודה שיר, חברה של צביקה פיק - מטומטמת, פרחה, אהבלה, מה היא יוצאת עם מישהו שהוא יכול להיות אבא שלה ? מה היא מטומטמת אין לה מה לעשות בחיים ? מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? - אמ...לפני חודש אוהבים "פינוקי בריאות" ?- ביאכס בדרך כלל אתם אוכלים אוכל בריא ?- כן איזה גבינה אתם הכי אוהבים ?- גבינה צהובה ופרמזן ומוצרלה יש לכם עוזרת בבית - פעם הייתה אתם הולכים עם צמידים?- לא בכלל, אתם אוהבים תכשיטים ? - אין לי בעיה ללבוש תכשיטים , פשוט אין לי סבלנות איזה תוכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרוע שראיתם ?- כל התוכניות הסיניות או היפניות שבערוץ הילדים ( אני לא ממש רואה אותם אבל לדעתי זה גרוע ) מה מזג האויר עכשיו ? - עכשיו מעונן חלקית ,השמש זורחת , הציפורים מצייצים

עונההה../images/Emo98.gif

מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) - הגיים בויז-אין לי מושג מי אלה...אם הייתי יודעת אולי הייתה לי דעה כלשהי... - מאיה בוסקילה-במילה אחת-->בעע!יש לה קול זוועתי,היא מכוערת,השירים שלה חסרי משמעות....מה הקטע?!?!? -רוני דואני-***,*****,*****(צונזר)ובמילים יפות--->אין בה שומדבר שעושה אותה מיוחדת...היא כול כך לא מקורית..פשוט בובה על חוטים של עולם הבידור! -שירה, חברה של צביקה פיק.-מי?!?! * מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר?אתמול...הייתה לי ציפורן חודרנית
* אוהבים "פינוקי בריאות"?שזה?!?.... * אם כן- איזה טעם הכי?
* בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא?לפעמים... * ראיתם פעם סרט בבצפר?אמממ נראה לי.. * אם כן, איזה?על גוף האישה...זה נחשב? * איזה גבינה אתם הכי אוהבים?אמממ....אני לא מתה על גבינות * יש לכם עוזרת בית? יאפ * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה?חמישי * אתם הולכים עם צמידים?המוןןןןן * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים?מאוד
* איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת)-יש המווווון!!!אבל בעיקר...הביגבים....יש לי שריטה עמוקה מזה * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו)-חם ונעים...(עם ציוצי ציפורים וחתולות שהולכות מכות)
* כתבו שאלת צומי, וענו עליה! (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים)-הא?

טלטול12

New member
עונה.. (באיחור..חפיף)

- הגיים בויז: חמודים..לא אוהבת'ותם.. שומעת רק שירים באנגלית
- מאיה בוסקילה: חמודה,מכוערת בלי הטונה איפור (יודעת למה אני אומרת את זה),רגישה (כנ"ל :) ) -רוני דואני: חמודה :) -שירה, חברה של צביקה פיק: דבעית כמו צביקה פיק :| (שנה הם יושבים בחדר אוכל במלון ולא קולטים שזה שירות עצמי..יעני לוקחים ת'אוכל לבד) * מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? ממממ לפני חודש..נחתכתי מקופסת טונה חחח
* אוהבים "פינוקי בריאות"? לא * אם כן- איזה טעם הכי? לללאאא * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? לא כ"כ * ראיתם פעם סרט בבצפר? כן * אם כן, איזה? ספיידרמן 2
,היום שאחרי מחר * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? תלוי =\ גבינה צהובה בטוסט,גבינה לבנה בלחם קלוי, לבד לא אוהבת כלוווםם חח * יש לכם עוזרת בית? לא * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה?לא * אתם הולכים עם צמידים? כן * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? קצת :) * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? אודטה =\ * מה מזג האוויר עכשיו? חח איזה מצצחחיייקק..הטמפרטורה הזאת תקועה לי על השורת התחל מול העיניים.. * כתבו שאלת צומי, וענו עליה! אין לי

אממ יש לי שאלונתת..

אממ תגידו למה בעצם הם קראו ללהקה מקפליי?! למה אני באתי פתאום עם השאלה הזאת חח כי היום ראיתי את הסרט הכייי אהוב עלייי שזה " חזרה לעתיד" ואני מתה על השחקן מייקל ג'יי פוקס וקוראים לו בסרט מקפליי(מי שלא יודע) אז בקיצרר.. רציתי לדעת למה בעצם הם קראו ככה ללהקה? תודדהה

m i c k e y 15

New member
כןן כןן אחד מהלהקה לא זוכרת מי אוהב

את הסרט הזה(כמוני!!) והם החליטו לקרוא ללהקה ככה! וזה שם יפה, כמו הסרט! והשחקן חח וקוראים לו מרטי מקפליי ובהתחלה שהתחלתי לאהבו אותם זה גם הזכיר לי את הסרט..

Hip Hop star

New member
חחחחחחחחח

טום שהקים את הלהקה ובחר את השם,אכן לקח את שם הלהקה על דמותו של מרטי מקפליי. טום הרי היה אמור להתקבל לבאסטד,אבל צ'ארלי התקבל בסוף. והרי באלבום ה-1 של באסטד היה את השיר year 3000 שבחלקו בהשראת הסרט שהוא אחד הסרטים האהוביים על ג'יימס,וגם על טום.וכשטום החליט להקים לעצמו להקה,בחר את השם של מרטי מתוך הסרט
ולהלן השם המוכר לכולנו

Hip Hop star

New member
לא../images/Emo3.gif

גם אני לא ראיתי... עד שמצאתי לא לקחתי.ראיתי קטעים מזה..נמנמנמנמנמנמנמנממנמנ...לא מעבירה ביקורת

NomaSP

New member
יש לי תשובה

תום הקים את הלהקה והוא אוהב את הסרט "בחזרה לעתיד" ולשחקן כמו שאתה יודעת קוראים לו (בסרט) מקפליי אז הוא החליט לקרוא ללהקה על שמו של מקפליי בסרט

simpsonit

New member
+*+עונה+*+ טנקס אלה!!!

מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) - הגיים בויז-לא אוהבת לא מוזיקה ולא אותם.. הם רק פוזאיסטים עוד לפני שהם הוציאו שיר היו להם גדודים של מעריצות.. :\ - מאיה בוסקילה-לא אוהבת אותה.. אבל יש לה קול יפה!!! -רוני דואני- לא! אין מה לפרט פשוט לא! לא שירים ולא אותה! -שירה, חברה של צביקה פיק. -????לא מעניינת אותי
* מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר?לפני חודשיים.. * אוהבים "פינוקי בריאות"? לא... * אם כן- איזה טעם הכי?לא אוהבת.. * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא?לא
וחבל.. * ראיתם פעם סרט בבצפר?כע.. * אם כן, איזה?הכוכבים של שלומי.. * איזה גבינה אתם הכי אוהבים?צהובה.. * יש לכם עוזרת בית?כן.. * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה?היא באה ביום שלישי לנקות את הבית.. * אתם הולכים עם צמידים?כעעעעעעעעעעעעעעעע * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים?רק צמידים וטבעות.. * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת)מיכאלה.. * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו)מזג האוויר זבלה!
חחח סתם.. נעים.. * כתבו שאלת צומי, וענו עליה! (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים)אין לי :-| איזה תשובות יש לי.. חחח

למעלה