מקוויקנד

Charley XD

New member
שמתי בגלל הארי לא בגלל טום XD

איזה מבט הוא נותן שם
וברור שזה יהיה בתוכנית השבוע ! זה כזה שווה

O0NoNi0O

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

הזה עם הפילים!XDDDDDDDDDDDD חהחהחהחה נקרעתי פה!XDDDDDD וגם הזה עם המדריכיםXDDDDDD חהחה גדול. גנבתי אחד טוב?

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

זה עם הפילים ממש משעשע. מעניין מי חשב על זה XDDDD למקפליי יש שיר בשם Crazy Little Thing Called Love? אומג אני לא מעודכנת!!!!
שלחי לי בקשה <:

Charley XD

New member
אממ תחברי למסן אני אשלח ../images/Emo9.gif

זה קאבר ><" אני חולה עליו ! אפילו אחותי אמרה שהוא חמוד מאוד (היא לא אוהבת אותם)

yaelsee

New member
בשעה טובה, נחשו למי יש קצת זמן לחזור לפה?

נכון, אני
אבל יש לי רק רבע שעה
מצעד הפיזמונים של מקפליי:
יש מלא, אך עקב חוסר זמן, אני ארשום את העיקרי Don't Know Why Live
שיר השבוע לא של מקפליי: שוב יש מלא, אבל בעיקר שירים של מולין רוז' ו All Time Low - Remembering Sunday
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע:
כל כך מקפליי
ומולין רוז'
אלבום השבוע:
וונרלנד
קליפ השבוע:
אין...
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
כל כך בהפרעה! זה קורע!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שחצי מהקבוצה שאני עושה איתה את הריקוד לערב מחול מבריזה לנו בכללל חזרה! והגיטרה של בוט ושליילה
משהו ששימח:
הייתי אצל בוט ושלייילה!!!!@#@#$!@ אני חייבת לציין, שיש להן את החדר הכי יפה בעולם, והאחים שלהם, פשוט מתוקים!
משהו שהעציב:
הגוף שלי עוד שנייה יתמוטט מעומס יתר של ריקוד! סתם לדוגמה, ביום רביעי רקדתי 5 שעות
וכן, זה כל יום רביעי ככה. יאללה, שיעבור כבר הערב מחול!
ציטוטיה:
היו לי מלא, וכרגיל שכחתי אותם. אז קבלו אחד מבהפרעה: המנחה: מה היה הכינוי של הרצל? משתתפת: *חושבת מלא זמן* חומי? פשוט נשפכתי! ויש גם אותי ואת אחותי מדברת על החתולה [כן, שמנים]. אני: היצור כבר בפנים? אחותי: לא, שנייה אני אכניס אותה בלה בלה בלה דיבורים, היצור אוכל ואז, אחותי רודפת אחרי החתולה עם ידיים מונפות באוויר בקריאות: יצור! יצור! וגם עוד אחד שלא תבינו, אבל לא חשוב [אהמקרינהאהמ] דררררררררררררר
רק לשם הבנה, אחותי בת 23
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Moulin Rouge - Roxxane אני לא יכולה, אני דבוקה לשיר הזה מאז ששמו לנו אותו במגמת מחול, ואנחנו פותחות איתו את הערב מחול עם תרגיל ממש יפה
תמונת השבוע:
קבלו אותי ואת קרינה אתמול בספגטים כשחגגנו לחברה יומולדת עם 16 ילדים, היה הכי כיף בארץ! אני הימנית, קרינה השמאלית אני מאחרת לפוינט!!!

butbut

New member
לנו יש את החדר הכי יפה בעולם?

XDDDDDDDDDDDDDDD אחים מתוקים?????? כול כך לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!! XDD
היה כייף איתך
אנחנו מתגעגעו
XD

karinava

New member
מה איתי אה../images/Emo35.gif אה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

JuSt My LuCk

New member
היום אני משקיעה ../images/Emo3.gif

מצעד הפיזמונים של מקפליי:
the heart never lies too close for comfert room on the 3rd floor i'll be ok don't know why transylvania
שיר השבוע לא של מקפליי:
יוני בלוך=הרגלים רעים korn-coming undown yesterday-bitels let it be- bitels ועוד רשימה ארוכה שאין לי כוח לרשום אותה
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע:
מקפליי
אלבום השבוע:
אממממממ השבוע אין
קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
על טבעי(עונה 2 נגמרה
) מגרש ביתי וסרט....יצאת גבר XD
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אוי חברה מעצבנת
מורות מעצבנות
שהלך לי חרא במתמטיקה
וילדות מפגרות בכיתה
משהו ששימח:
שחזרתי אתמול באחת וחצי
שהייתה לי משמרת במד"א ולא הייתי צריכה להרוג אף אחד
ש....זהו?
משהו שהעציב:
על טבעי נגמר
(חחחחחחחחחחחח XD) שאין לי עדין ביטחון עצמי ושאני ממש שונאת את איך שאני נראית ...
ציטוטיה:
אוקי... שיחה מאוד מצחיקה עם חברה שלי שהייתה חולה 3 שבועות בערך ולא באה לבית ספר והיא חזרה ביום רביעי כשלא הייתי XD אל תבהלו מהשיחה
חחחח
. אוקי ברצינות אל תבהלו XD ----מחר אני הולכת לתת לך חיבוק פיל את חושבת שתעמדי בזה ---- CoCo אומר/ת: חחחח CoCo אומר/ת: אלא עם כן את תעמדי בששלי1!!!!!! AdIdAs אומר/ת: אם תעמדי בשבילי אני העמוד בשלך AdIdAs אומר/ת: ובחינוך מיני את יושבת לידי AdIdAs אומר/ת: אני מזכירה לך AdIdAs אומר/ת: מזכירה AdIdAs אומר/ת: כאילו אני לא מזכירה לך AdIdAs אומר/ת: אני אומרת לך XD CoCo אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח CoCo אומר/ת: ברור!!!! AdIdAs אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחח יש AdIdAs אומר/ת: ואם את שוכחת אני אתן לך חיבוק דינוזאור CoCo אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ------------------------------------------------------------ AdIdAs אומר/ת: אבל לי היה יותר נורא AdIdAs אומר/ת: כי לא ראיתי אותך כמעט 3 שבועות CoCo אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחח CoCo אומר/ת: חמודה שלי!!! CoCo אומר/ת: סוף סוך CoCo אומר/ת: נפגשים!! AdIdAs אומר/ת: צריך לעשות לזה סרט AdIdAs אומר/ת: "הפגישה" CoCo אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחח CoCo אומר/ת: טיפשה CoCo אומר/ת: זה יהיה סרט CoCo אומר/ת: טווובבבב CoCo אומר/ת: אני ילך לראות אותו CoCo אומר/ת: את תבואי נכון?< CoCo אומר/ת: את ואני מדייט XD CoCo אומר/ת: דיי קבענו[ CoCo אומר/ת: חחחחחחחח AdIdAs אומר/ת: וכשניפגש ונעשה חיבוק דוב תהיה מוזיקה רומנטית ואז כזה חריקת בלמים ופתאום תתחיל מוזיקת טראנס מטורפת ואז נבין שנרדמנו בישעור לשון AdIdAs אומר/ת: חחחחחח XD AdIdAs אומר/ת: או שלח יותר הגיוני XD AdIdAs אומר/ת: חעחע קבענו XD CoCo אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח CoCo אומר/ת: וואי אני נקרעת פה CoCo אומר/ת: טיפשה P= -----------------------------
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אממ... 5CIHH
תמונת השבוע:
2 תמונות
אחת של הפוסטר מההופעה של מקפליי שבסוף הרמתי לשניה וחצי XD ואני ותילתי XD

O0NoNi0O

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אני חולה עליו מאז שהייתי בהופעה של נינט והוא היה שםXDDDDDD ~כאפתיות~

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif my Mcweekend../images/Emo15.gif

מצעד הפיזמונים של מקפליי
: not alone lonely we are the young she falls a sleep DWMU DWYMMF i've got you
שיר השבוע לא של מקפליי
: all time low- dear maria paramore- prusure או איך שלא כותבים XD
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
: מקפליי, ויותר מתמיד
אלבום השבוע
: וונרלנד
קליפ השבוע
: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היינו בטיול של"ח ואז המורה לשל"ח הביאה פתי-בר [הביסקוויטים האלה נוו
] אז היינו צריך לרקוד את ריקוד העוגיות לנפי זה שהיא לימדה אותנו
וילדה מהכיתה שלי צילמה את זה והלעתה ליוטוב XDD זה בעצם מעגל גדול של בנות ובפנים גוש של בנים מתכופפים[XDD] ואנחנו מסתובבות במעגל וצועקות פתי פתי פתי ! ואז הבנים מרימים ידיים וצועקים בר בר בר !!! זה כ"כ קורע
הינה הקישור: http://www.youtube.com/watch?v=vEt5A02dOpg LOL
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: לא מדהימה
התוכנית נגמרה ואין עוד עונה
אני חייבת לציין שהפרק סיום היה מושלם
כפרע על אמה רוברטס מושלמת נסגדת שלי
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: ממ בת-חן ובת-שבע
מורות לשל"ח ומתמטיקה
[כמה בת- XD] שווווווווווווונאת אותן !!! למי אכפת מהרובד הפיסי המטומטם או המשוואות המפגרות
וגם שעלמה צחקה עליי שחשבתי שלוט מהתנ"ך זאת בת
מה, זה לא שם של בת? זה כן
משהו ששימח
: טיול של"ח
היה כ"כ מצחיק
באלי עוד אחד
משהו שהעציב
: ריב/כעס/עצבנות/משהו-לא-מוגדר עם בת-אל...
ציטוטיה
: אוו יש כ"כ הרבה ושכחתי
בוא ננסה לזכור .. אה כן
[ זה קרע אותי ] המחנכת אמרה שמישהו הכין דף קשר מהכיתה והיא הודתה לו ואמרה שזה דיסקרטי [שכאילו זה סודי מי שעשה את הדף-קשר...]
ואני ועוד מישהי ניסינו כל הזמן לגלות מי זה
ואז בטיול של"ח מצאנו מישהו שיודע, קוראים לו אייל [מי שמתכתבת איתי במסן, כזה זה הסמיילי חסר השן
] אני והחברה: אייל, מי הכין את הדף קשר
אייל: יואב אתה מרשה לי לגלות
XDDDDDDD מי שלא הבינה- יואב הכין
עוד אחד...
בץ-חן המורה לשל"ח אמרה בטיול שהיא תספר על הקשר שלה [חשבתי המשפחתי] אז אמרתי בשקט: אבל כבר למדנו על הקופים .. LOL אם אני אזכר בעוד אני אשרשר ...
מתנגן בראש / בפלייליסט
: DKY
וגם הלעיסות בפה שלי כשאני אוכלת את העוגיית שוקולד צ'יפס
תמונת השבוע
הכנתי לעלצמה מין קולג' של מקפליי מה זה יפה
ושכחתי לצלם אז פעם אחרת אני אשים XD לבינתיים נשים את המושלם הזה שבהיתי בו כל יום
התמונה הזאתי כ"כ מושלמת ><

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifעצלנית גאה!!../images/Emo6.gif

טנקס בוט זה ממש טוב!!
מצעד הפיזמונים של מקפליי
: Obivously I Wanna Hold You Please, Please Star Girl
שיר השבוע לא של מקפליי
: Year 3000 SOS What I Go to School For
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
: Jonas Brothers ו-McFLY
אלבום השבוע
: It's About Time
קליפ השבוע
: ---
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: השרדות נולד לרקוד
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: חברה שלי שהחליטה פתאום לריב על שטויות..
משהו ששימח
: הביאו לי את הכתבה על מקפליי
ואני וחברה שלי השלמנו
קניתי פוינטשוז!!
משהו שהעציב
: הריב עם אותה חברה
ציטוטיה
: ---
מתנגן בראש / בפלייליסט
: הרעש המפחיד שהמחשב שלי עושה
תמונת השבוע|ליצן דאגייLOL

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

איזה מכוער דאגי בתמונה
XDDDDDDDDDDDDD כזה כאפות יוווו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כ"כ דומה לעצמו XD כאפה אחת גדולה
כפרעליו
XDDDDD

kelly7i

New member
כן הוא ממש מכוער שםXD

כמו האלה של האופרה עם הפיאותXD ברח מאיזה סרט-חננות הילדXD

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif פאקצה ...!!! XD

XD ספירקי השלמנו.. היית צריכה להדגיש.. נו מה דעתך על סול XD? קרועה אעה? XD ספרקי.. שולמית אמרה שקשה מאוד למצוא חברות כמוך, ושיש לי מזל שיש ל חברה כמוך. וביום ראשון היא רוצה שבשעה 17:00 אני יביא את אימא שלי לבצפר.. XD ו.. בשירשור "המאבדים" אז כתבתי משהוא בסוף.. תקראי אותו אולי בתביני בערך .. וגם .. תקראי את התגובות כי כתבתי לך שם משהוא באותו הודעה האחרונה שפירסמתי למטה בשירשור . אוקי ?! שבוע טוביק 3>

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifOMG!! איזה ילד כפאות XDDDDD

זה מסביר כלכך הרבה עכשיו XDD

למעלה