מקוויקנד

rox love BSM

New member
I'm Glad I Crush The Wedding../images/Emo48.gif

מצעד הפיזמונים של מקפליי:
לא שמעתי כל כך הרבה השבוע אמממ Home Is Where The Heart Is SNGE וזהו נראה לי
שיר השבוע לא של מקפליי:
Girls Alous-Teenage Dirtbag Sugababed vs Girls Aloud-Walk this way ומלא שירים של באסטד,של קייזר צ'יף ושל בלינק 182 אה ובלייק לואיס
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע:
מקפליי
אלבום השבוע:
Three של השוגבייבס
קליפ השבוע:
100 להקהות הפופ של מקפליי
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האי,מתחילות מחדש,לחיות עם דרק,קייל XY,מלון בבילון,איסט-אנדרס,בובות/אדם ואיב
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
בית ספר
והמורה הטמבלית שלי
משהו ששימח:
שמקפליי זכו בוירג'ין מדיה שחברים בבית-ספר שלי ממש נחמדים ובכלל המצב החברתי שלי השתפר הרבה יותר
משהו שהעציב:
געגועים
ציטוטיה:
אממ לא נראה לי שהיה כי רב השבוע הייתי בבית חולה
מתנגן בראש / בפלייליסט:
שיר מפגר בהיטס
תמונת השבוע

miss dance10

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

hooba

New member
../images/Emo80.gifווטפ?! teenage dirtbag

של גירלס אלאוד?!
אה וכן, התמונה

rox love BSM

New member
למה זה דווקא יצא נחמד

המקורי הכי טוב ברור אבל זה ייצא נחמד הן גם שינו קצת את המילים

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gif"..Your gonna miss me when I’m gone"

מצעד הפיזמונים של מקפליי
: Broccoli Nothing
שיר השבוע לא של מקפליי
: כוורת - שירות עצמי Simple Plan - when I’m gone
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
: כוורת ומק
אלבום השבוע
: --
קליפ השבוע
: Simple Plan - when I’m gone הקליפ
פייר כלכך חמוד שם!!
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: האי ומלון בבילון
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: שהייתי צריכה ללמוד למבחן בכימיה שגיליתי אותו יום לפני המבחן, קיצר.. ללכת ללמוד במקום לראות את אח שלי עושה קעקוע היה לנו התרמה ביום שלישי ונתנו לי רחוב מפחיד של אנשים כלכך קמצנים שבסוף ההתרמה יצאנו עם 5 שקל שהצלחנו לאסוף, זאת הייתה בשעה וחצי הכי הזוייה ומיותרת בחיים שלי!
משהו ששימח
: עוד 19 ימים יומולדת ^^ נראה שהבעיות שהיו לי מתחילות טיפה להסתרד..
משהו שהעציב
: ---
ציטוטיה
: *אני בתגובה ליום ההתרמה "המוצלח" שלנו* אני: "חצי מהבית נטושים, רבע לא בבית וכל מי שפתח לנו את לדלת זה 2 פליפיניות וכלב" *בשיעור תושב"ע* המורה: "קיימים 3 ספרים מפורסמים מאוד שאותם מוכרים בכל מקום תמורת 35 שקלים, מה הם?" תלמיד: "הארי פוטר" *שיחה שלי עם מיכל, אני סיפרתי לה על הבתים הנטושים מההתרמה* RAVeN ^^ Running the world It's the time of our lives אומר/ת: הינו ברחוב של בתים פרטיים וחצי מהבתים היו נטושים michalie אומר/ת: אעאעאע אימלההה RAVeN ^^ Running the world It's the time of our lives אומר/ת: חחח RAVeN ^^ Running the world It's the time of our lives אומר/ת: עם רוחות רפאים XDDDD michalie אומר/ת: דיי אמאאאאאאאאאאאאאאאאא הייתי בורחת משםםם בטיל או שלא הייתי מתקרבת או ש... michalie אומר/ת: הסקרנות יכולה להרוג אותי והייתי נכנסת לתוך הבית להציץ מה יש בתוכו ומי נמצא שם ולמה ואיך וכמה זמן ומו ומה ואיך ואיפה ואעאעאעאעעאעא RAVeN ^^ Running the world It's the time of our lives אומר/ת: זה מה שאני עשיתי michalie אומר/ת: מה? נכנסת? RAVeN ^^ Running the world It's the time of our lives אומר/ת: לא.. ברחתי משם michalie אומר/ת: אהההה XDDDDD RAVeN ^^ Running the world It's the time of our lives אומר/ת: חחחחחח אין לך מושג איזה שעה הזוייה ומיותרת זאת הייתה michalie אומר/ת: XDDD אני הייתי נכנסת והייתי בטח מפחדת להישאר לבד בחוץ ואז היינו נכנסות והיינו בודקות אאת הבית טוב טוב ואז כעבור שעה מיכל לא איתנו יותר ~דרמטית~ RAVeN ^^ Running the world It's the time of our lives אומר/ת: XDDDDDD רוחות הרפאים היו אוכלות לך את המוח michalie אומר/ת: דווקא אני דמיינתי את זה אחרת אבל זה ארוך... RAVeN ^^ Running the world It's the time of our lives אומר/ת: XDDDD michalie אומר/ת: באים אליינו יצורים כאלה (דומים לשרק) והם מחופשים לבני אדם ואומרים לנו "מה אתן עושות פה?" אני כרגיל חייבת לענות "ממ... כלום הבית היה ניראה לי נטוש אז היינו סקרניות" ואז הם מתקרבים ואחנו מתרחקות ואז אנחנו כבר צמודות לקיר והם אומרים "חבל שנכנסתן כי מי שנכנס לפה לא יוצא" ואז חברה שלי שלפעמים לא יודעת לשתוק "למה מה אתם עושים פה אוכלים בני אדם?!" ואז הם אומרים "אהא" ואז~חושבת טוב טוב~... RAVeN ^^ Running the world It's the time of our lives אומר/ת: XDDD אבל שהם שואלים אותנו מה אנחנו עושות שם אנחנו צריכות לומר שבאתן להתרים לאגודה למען החרשים בישראל michalie אומר/ת: XDD אבל הם התכוונו מה אנחנו עושות בתוך הבית עצמו... הם מורידים את הבגדים של הבני אדם וחוזרים למצבם המגעיל ואני כרגיל מרוב לחץ חייבת להקיא ואז אני מקיאה עליהם והם נגעלים ואני ואת בורחות והם אחריינו ובאנו לפתוח את הדלת אבל אחד מהם כבר הספיק לנעול ואז אני צורחת כמו משוגעת (יש לי וואחד צרחות) והם סותמים לי את הפהה ואז אני מתקשרת לאח שלי בלי שהם ישימו לב ושמה את הפלא בכיס ואומרת michalie אומר/ת: "מה אתם רוצים ממנו? סך הכל באנו להתרים ואיזה רחוב זה?" ואז אחד מהם עונה בשיא טיפשותו איזה רחוב "יהודה הלוי" ואז אח שלי שומע ולא כל כך מבין ואני אומרת "יווו נוו אנחנו ביהודה הלוי 6 ובבית המפחיד הזה יש 2 אנשים שרוצים להרוג אותנו איזה כיף לנו נכון?!" ואז ניתקתי את הפלא והם קשרו אותי ואת שני על כיסאות ואז כניראה שאח שלי קרא לחבורה של גיבורים שהכינוי שלהם היה 'מקפליי' ואז הארי פתח הדלת בפראות והם... RAVeN ^^ Running the world It's the time of our lives אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDD RAVeN ^^ Running the world It's the time of our lives אומר/ת: נוו מה קורה בהמשך, אני במתח! michalie אומר/ת: נכנסו בפראות עם הציוד שלהם: דאגי: הבס שלו דני: גיטרה חשמלית ומגבר טום: גיטרה חשמלית ומקרופון הארי: מקלות תופים שנהפכו למוצ'אקות ואז... michalie אומר/ת: הם מתחילים לשיר את ill be ok ואנחנו עם בקבוקי יין כאלה כמו שיכורים (כמו שהיה בטרנסילבניה) ~חוזרים למצב שהיינו~ דני התחיל לצעוק "תעזבו אותה או שאני דוקר אתכם" והם אומרים לו "נה נה בננה לא רוצים ולא רוצים" ואז הארי התחיל לסובב את המקלות תופים שהם בעצם המוצאקות שלו מסביבו ולהקפיץ והוא הצליח לתפוס את אחד מהם ביד ואז טום... RAVeN ^^ Running the world It's the time of our lives אומר/ת: לכי כתבי על זה פאנפיק RAVeN ^^ Running the world It's the time of our lives אומר/ת: XDD michalie אומר/ת: XDDDDDDDD קפץ עליו והתחיל להרביץ ל עם הקבל של המיקרופון והשרק ניסה לברוח וצרח כמו נקבה ואז דאגי משחרר אותי ואומר "יו גירל את יותר נמוכה ממני זה שיא" ואני כולי בעצבים על מהשהוא אמר ואמרתי "בואנה י'חתיכת גמד חתיך,חמוד,סקסי וכו' אל תעסק איתי אני מודה לך על זה שהצלתם אותי אבל אל תזרע לי מלח על הפצעים,ואז הוא אמר RAVeN ^^ Running the world It's the time of our lives אומר/ת: XDDDD michalie אומר/ת: "וואי מצטער לא ידעתי שזה יעצבן אותך" ואז אמרתי לו "לא אני מצטערת אניפשוט לחוצה בגלל השרקים המכוערים האלה" ואז דני וכולם באו אחריי ששיחררו אותך (במקום שני נעשה אותך סבבה?! אחלה!) ודני נשען לי על הכתף ואת הלכת לך עם הארי וטום לעשות שלישיה ואני הלכתי עם דני ודאגי גם לעשות שלישיה ~כעבור שנה~ את התחתנת עם טום והארי. ואני התחתנתי עם דני ודאגי. ושתינו היינו בהריון עם שלישיה! THE END
מתנגן בראש / בפלייליסט
: HSM2 - I Don't Dance השיר של לוקאס
אעה!@#$ הסרט השני משודר ביום שבת
תמונת השבוע
יש לי [שוב] כמה תמונות ^^ צולמה המפלא' שלי [שקוראים לו ראיין!]
אני נראת כמו דובון אכפת-לי

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifתמונה שנייה../images/Emo27.gif

תמונה ישנה מאוד! הארנבים של חברה שלי עוד כשהם היו גורים

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifתמונה שלישית../images/Emo27.gif

גם את זה אתן ראיתן, אבל זה גם מראיין וניסיתי לעשות מזה תמונה אומנותית

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifתמונה רביעית../images/Emo27.gif

הדף שעשיתי לרוני, היא ביקשה שאני יעלה לה את זה.. אז הינה.. ואם מישהי רוצה שאני יעשה גם לה שתגיד [ממש משעמם לי בשיעורים]

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif אני../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gif אני רוצה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

את עושה את זה מושלם
תעשי לי גם בבקשה

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifאופפ הרסת לי את השרשור ../images/Emo7.gif

חח לא נורא
אני יעשה לך D:

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif ולי לפני מיקי../images/Emo70.gif

XDDDDDDD ומצטערת שהרסתי לך את השרשור
LOL

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifחח בסדר.. בכל מקרה אני יעלה את זה

שבוע הבא ^^

למעלה