טופ 5

blah blah story

New member
כבר בקליפים רואים את העתיד שלה כזונת צמרת

איזו נוסטלגיה...ממש אהבתי את השיר הראשון ואת השני אני בכלל לא מכירה

LeAnnDylan

Well-known member
כן, מאז בריטני היא חשבה צורך להיות

סלאט
באלבום הראשון שלה היא הייתה מזה ילדה טובה.

LeAnnDylan

Well-known member
מנדי לא ממש מוכרת בתור זמרת

בייחוד לא בארץ אבל זה בגלל שהיא החליטה שבא לה להיות שחקנית יותר מאשר זמרת באיזשהו שלב והאמת שדווקא הלך לה לא רע. וקאנטרי שם בחול זה ממש לא משהו "עממי". כביכול רוב הזמרים שם הם אנשים "עממים" שגדלו בחוות וכאלה אבל התעשיה של הקאנטרי מגלגלות מיליוני דולרים מידי שנה. יש שוק ממש גדול למוזיקה קאנטרי בארה"ב. אם תתעקשי להשוות את זה למונחים ארצים, אז זה כמו המזרחית שלנו, רוב האנשים במדינה שרוכשים דיסקים רוכשים דיסקים מזרחיים וזו המוזיקה עם הכי הרבה קהל יעד. אז בארה"ב זה אותו הדבר עם הקאנטרי. כמובן שלא רק אנשים "עממים" אוהבים את המוזיקה. בכל רחבי ארה"ב שומעים קאנטרי, היא מוזיקה שיותר פופולארית בדרום ארה"ב מן הסתם, זה נכון, אבל גם העממים שם הרבה יותר עשירים מהעממים פה. חוץ מזה שמדיסקים בכלל לא מרוויחים היו כסף. כל הכסף נמצא היום בהופעות. בתור זמרת קאנטרי ליאן הייתה תמיד בטור עם כפול הופעות מכל אמן אחר בגילה (ואפילו כאלה שגילם כפול משלה) לכן הרוויחה די הרבה כסף מהטור. וחוץ מזה אחרון, קהל הקאנטרי "הנאמן" יותר זה הזקנים. אם תיכנסי פעם לאיזה אתר מעריצים של זמרת קאנטרי (עם וותק של יותר מ-5 שנים) כלשהי תראי שרוב המעריצים שם הם בני 50+. הם תמיד זוכרים לך חסד נעורים. וזה שלליאן היה להיט קאנטרי ענק כשהייתה בת 13 (לפניי 15 שנים!) זה עדין הדבר שמוכר הכי הרבה כרטיסים להופעות שלה. בניגוד למוזיקת פופ שהטור שהאמן נמצא בו שווה ערך לאלבום האחרון שלו.

X יו יו S

New member
אוקיי

זה באמת יותר מובן עכשיו לא יודעת למה היה לי את רושם שז'אנר של פופ הוא הכי מצליח שם

LeAnnDylan

Well-known member
אגב ריצ'י לא היה הכי מכוער../images/Emo12.gif

אף אחד מהם לא היה ממש חתיך חוץ מסקוט אבל ריצ'י היה עדיף בהרבה על אבס ושיין (או שון
איך קראו לו?)

LeAnnDylan

Well-known member
חחחח נו איזה גרועים../images/Emo69.gif

מימין לשמאל (בתמונה ששמתי): אבס, ריצ'י(באדום), ג'יי(באמצע), סקוט (ז'קט ג'ינס) ושון (שיער קצוץ)

X יו יו S

New member
אז ברור שאני הכי אהבתי את אבס

ואז את גיי סקוט שון וריצ'י (לא יודעת משהו עם האף הזה)

LeAnnDylan

Well-known member
אני אהבתי רק את ריצ'י

סקוט היה חתיך רק בהתחלה כשהיו לו ספייקים ואז הוא התכער וג'יי תמיד היה חתיך אז קצת מעצבן. שון ואבס היו איכסים

X יו יו S

New member
באמת לא ראיתי את זה

זה בסדר שלא אהבת מה שכולם אבל יותר הגיוני כרסטינה במקום בריטני אן סינק או פייב במקום BSB בקשר לקנטארי אני גם חשבתי שליאן ושאניה שרות פופ לכל הדבר פיית היל למשל ידעתי שהיא קאנטרי ועל הדיקסי צ'יקס שמעתי רק בקשר לבוש קלי קלראסון גם נחשבת קאנטרית? The Corrs גם במקרה? לא נראה לי שכי אתן לא מדברות על זה נ.ב ליאן כזאת יפה אני רק חושבת מההיה יקרה אם היא היית זמרת פופ לכל דבר

למעלה