טופ 5

LeAnnDylan

Well-known member
הנה התמונה

אם לא צפית, דרזיק זה זה עם השיער השחור ודניס זה הבלונדי. והאמת שהייתי ילדת תיכון מורדת. כל מה שכולם אהבו אני שנאתי. כשכולם אהבו את בריטני אני אהבתי את בילי. (מרדני לגמריי
) כשכולם אהבו את הבקסטריט בויז והספייס גירלז אני אהבתי את סטפס ואקווה (
) בשנות התיכון המוקדמות אהבתי פופ בריטי בעיקר כשכולם אהבו פופ אמריקאי ובכלל לא הכירו את הזמרים שאני אהבתי חוץ מאולי איזה שיר ורבע מוכר שלהם. בערך באותן שנים הכרתי את ליאן. בהתחלה אהבתי רק אותה ולא ממש התייחסתי אליה כאל קאנטרי. כשהייתי בכיתה ח' כבר יצא הפסקול של חופשיות על הבר אז אף אחד לא התייחס אליה כאל קאנטרי בכלל, היא הייתה מבחינתנו זמרת פופ (היה אז בארץ רק את האלבומים איי ניד יו וטוויסטד אנג'ל) מאוחר יותר נכנסתי לקטע של שאניה, פיית היל והדיקסי צ'יקס שגם הן פחות או יותר נחשבו פופ (טוב חוץ מהדיקסי) רק בסביבות י"ב (אולי קצת לפניי) התחלתי לאהוב אנשים אחרים מעבר לארבע האלה שנחשבו יותר קאנטרי.

X יו יו S

New member
באמת לא ראיתי את זה

זה בסדר שלא אהבת מה שכולם אבל יותר הגיוני כרסטינה במקום בריטני אן סינק או פייב במקום BSB בקשר לקנטארי אני גם חשבתי שליאן ושאניה שרות פופ לכל הדבר פיית היל למשל ידעתי שהיא קאנטרי ועל הדיקסי צ'יקס שמעתי רק בקשר לבוש קלי קלראסון גם נחשבת קאנטרית? The Corrs גם במקרה? לא נראה לי שכי אתן לא מדברות על זה נ.ב ליאן כזאת יפה אני רק חושבת מההיה יקרה אם היא היית זמרת פופ לכל דבר

LeAnnDylan

Well-known member
אז ככה

לא סבלתי להקות בנים אז איכס אן סינק
פייב עוד היו סבירים אבל רק בגלל שאהבתי את ריצ'י וגם זה רק בגלל שהוא היה חבר של בילי אז
אבל גם לא אהבתי פופ אמריקאי אז איכס כריסטינה חוץ מזה שאז בתקופת בריטני היו 4 זמרות שכאילו היה חייב לבחור מתוכן. היו בריטני, כריסטינה, ג'סיקה סימפסון ומנדי מור. לייק, היה אסור לאהוב שתים מתוכן יחד. היו צולבים אותך
ואני הכי אהבתי מבניהן את מנדי מור. היא הייתה אז בת 15 מה שגורם לי להרגיש לפתע ממש זקנה>< בכל אופן לגביי ליאן ושאניה. שתיהן פרצו לתודעה בארץ בעקבות ההסבה לפופ. האלבום Twisted Angel של ליאן היה אלבום פופ לכל דבר ובכלל לא נמכר כאלבום קאנטרי או נכנס למצעדי קאנטרי. ליאן ניסתה להתנתק לגמריי מהז'אנר כדי לפרוץ לשוק באירופה בעקבות ההצלחה של האלבום I Need You (שהיו בו השירים מחופשיות על הבר) תהית מה היה קורה אם היא הייתה זמרת פופ לכל דבר. ובכן, היא בהחלט הייתה רוצה אבל מסתבר שלעולם יש רצונות משלו. אחרי שהיא הבינה שאת מעריצי הקאנטרי אי אפשר להחליף ופופ זה דבר חולף היא חזרה בזחילה לקאנטרי. ובפעם הבאה שהיא רצתה להוציא אלבום פופ לאירופה (Whatever We Wanna) היא דאגה לשחרר באותו הזמן בדיוק אלבום קאנטרי בשביל המעריצים בארה"ב (This Woman) לגביי שאניה. Come On Over האלבום שהפך את השם שלה למוכר בארץ שיחרר את כל הסינגלים שאי אפשר לשמוע שום דבר קאנטרי בהם כסינגלים. הארבע ורבע שירים שכן נחשבים שם איכשהו לקאנטרי לא זכו להשמעות באם טי וי אירופה או בתחנות הרדיו בישראל לכן היא לא נחשבה בעינינו לקאנטרי. והאלבום ששיחררה לאחר מכן (Up!) שוחרר במקור בשתי גרסאות אדומה וירוקה. האדומה, גרסת פופ והירוקה, גרסת קאנטרי. הייתה גרסה נוספת, גרסת כחולה (גרסה דאנס לטיני שקר כלשהו. השירים עצמם היו באנגלית אבל העיבוד שונה למשהו מזעזע) אותה כל מעריץ שרכש את האלבום המקורי יכל להוריד מהאתר שלה בחינם. בארץ ובאירופה בכלל שחררו שני דיסקים גם אבל את הכחול והאדום (ואת הירוק, הקאנטרי, היה ניתן להוריד מהאתר שלה. אבל כיוון שאף אחד בארץ לא באמת אהב קאנטרי, לא טרחו להוריד אותו. ואני בספק אם אנשים בכלל היו מודעים לזה שאפשר להוריד גרסה אחרת שלו לא שזה כזה עקרוני כי האלבום עצמו הוקלט כאלבום פופ וגרסאות הקאנטרי והדאנס נשמעו כפויות וכאילו רק שינו את העיבוד לשיר המקורי) קלי קלרקסון לא נחשבת קאנטרי. היה אלבום קאנטרי שהיא תכננה לשחרר אבל בסוף ויתרה על הרעיון. היא הגיעה לקאנטרי בעצם דרך ריבה (משמש) מקנטייר כשהייתה איתה בקרוסרודס (כמו זה של ליאן וג'וס סטון) בנוסף היא גם שיחררה דואט עם ג'ייסון אלדין (זמר קאנטרי) אבל מלבד השירים האלו אין לה חומרים משלה שהם קאנטריים. לגביי הקורס (שאגב הייתה מכורה אליהם ברמות!!1 בגיל 14) הם ממש לא קאנטרי. הם להקה אירית שמשלבים מוזיקת פופ עם מוזיקה אירית.

blah blah story

New member
the corrs ../images/Emo99.gif

הרבה אנשים שאוהבים את שאניה אוהבים את הקורס..מצחיק משהו. לגבי הדיסק הכחול - הוא לא לטיני - הוא מזרחי (יאני ערבי) והוא באמת מזעזע. נראה לי ששמעתי חצי שיר בגירסה שלו והלכתי להקיא. את הדיסק הירוק - אני חושבת שהיה לי (כיום אין לי כלום...הכל נאבד בכל מעברי הדירה שעשיתי) אבל אני לא כ"כ זוכרת. ואני לא מסכימה איתך בנוגע ל come on over - לדעתי שיש בדיסק הרגשה של קאנטרי כמעט בכל שיר... נכון שהוא יותר לכיוון פופ - אבל אני חושבת שהיא כן הכניסה קצת קאנטרי בתוכו.

blah blah story

New member
אני מתארת לעצמי שזה נמצא אי שם באחת המגירות

אבל אין לי מושג. אני יותר מבואסת שאני לא מוצאת את כל ה DVD שיש לי כי את הדיסקים יש לי במחשב...אבל את ה DVD לא. והיו לי המון הופעות של שאניה, הקורס ו diva 98

blah blah story

New member
בהמון אני מתכוונת 3 הופעות של שאניה

עכשיו כשאני חושבת על זה...זה לא המון בכלל

blah blah story

New member
ניסע ללאס ווגאס.. והיא תופיע שם ../images/Emo13.gif

היא הולכת להיות מופע הבית של סיזר פלאס..כמו שסלין הייתה לפני איזה מאה שנה

blah blah story

New member
כי היא מתחילה בעוד שנה וחצי

לצערי היא לא מופיעה לפני כן. אבל היא גם לא הופיעה שש שנים...אז שנה וחצי זה לא כזה נורא העיקר שתוציא בינתיים את הדיסק שהיא הבטיחה

blah blah story

New member
מחפשת את הקול שלה

היא עשתה תוכנית דוקומנטרית (מעולה) http://www.alluc.org/tv-shows/watch-why-not-with-shania-twain-online/season-01/236390.html?lang=EN והיא הוציאה שיר חדש http://www.youtube.com/watch?v=OMciyWyugKY ובעיקר עשתה הרבה יחסי ציבור... אבל היא אמרה שבקיץ היא מתחילה לעבוד על דיסק חדש. ועוד משהו קטן...היא עשתה וידאו מצחיק עם טיילור סוויפט http://www.youtube.com/watch?v=Wzm0xz7Enqk

LeAnnDylan

Well-known member
גם אני איבדתי את שלי ../images/Emo10.gif

כאילו אני בטוחה שהם במחסן או משהו אבל עם כל המעברי דירות האלה יש לי בחדר כרגע שני דיסקים- של ליידי אנטבלום ואיזה אחד של הדיקסי צ'יקס. אפילו לא פתחתי אותם. הם סתם יושבים בתוך קופסת נעלים. מה שכן, במעבר דירה הראשון שלנו. כשהעברנו את המערכת סטריאו שלי היו בפנים שלושה דיסקים אחד מהם של בילי וכנראה המעבירים היו קצת אגרסיבים (או אולי זה אחי בכלל
) בכל אופן אחרי שחיפשתי איזה 8 שנים את הדיסק שלה בסוף גיליתי שהוא בתוך המערכת אבל נשבר לשנים
הייתי מזה מבואסת כי את הדיסק שלה היה ממש קשה להשיג וזה היה הדיסק שהכי אהבתי.

X יו יו S

New member
כמבון שריצי הכי מכוער בעיני

מנדי מור ובילי אני חייבת לחפש אותן ביוטיב ולהיזכר מה הן שרו מה קטע עם קאנטררי שם בחו"ל לא יודעת לא נראה שהם בדיוק עשירים החברה שאוהבים את מוזיקה הזאת (אלו בעיקר אנשים שאצלנו נקראים עממיים לא?) אז איך היא יותר מצליחה בתור קאנטרי ולא בתור פופ ובכל מה שאת מספרת על שאניה כמה מאמץ ומשאבים הם משקיעים בזה כמו לסביות שנשואת לגבר שזה נשמע טירוף לגמרי זהו הייתה לי הרגשה שקלי היא לא אבל זה ממש קשה לדעת ולקורס בהחלט יש שירים מעולים

X יו יו S

New member
טוב למנדי יש רק שיר אחד שהכרתי

Candy למרות שאני בטוחה שיש עוד ואצל בילי Because We Want To Honey to the bee למרות שאני בטוחה שהיה לה להיט אחר מאלו

למעלה