טופ 5

LeAnnDylan

Well-known member
בשביל לראות סרט בקולנוע צריך היום לשבור

תוכנית חסכון. ואם רוצים חלילה איזה משהו לשתות ליד וקצת פופקורן או משהו אז בכלל אתם עומדים בפניי פשיטת רגל. (אלא אם כן השם שלכם הוא שרי אריסון)

LeAnnDylan

Well-known member
זה עדין יקר

כשעבדתי בקולנוע, הייתי יכולה להיכנס לסרטים חינם ולקנות כל דבר במזנון ב-50% הנחה. זה עדין היה יקר! פשוט לא שילמתי על שלוק קולה 23 ש"ח אלא "רק" 11.5 ש"ח
בפאקינג 11 וחצי שקל אני קונה 2 בקבוקים של ליטר וחצי. ושם במזנן אחרי 50% הנחה קיבלתי כוס קטנה שחצי ממנה זה קרח. באמת ריחמתי על אנשים שמשלמים שם מחיר מלא.

dolytush

New member
לגמרי!!!

המחירים שם פשוט קטסטרופה. אני נורא מתעצבנת מזה. ואת צודקת, במחיר הזה באמת אפשר לקנות 2 בקבוקים של ליטר וחצי, וגם מה שיש מלא קרח.

LeAnnDylan

Well-known member
בענין הקרח

צריך להקפיד לבקש בלי קרח. השתיה שיוצאת מהמכונה מספיק קרה ואלא אם את נכנסת ב-2 בצהריים לסרט ויש בחוץ 40 מעלות וממש בא לך משהו קפוא, אין סיבה לקרח. ככה לפחות את מקבלת קצת יותר ממה שהם חושבים שמגיע לך.

X יו יו S

New member
הא ולא ממש

לא נראה לי שראיתי טלנובלה שהם לא שיחקו בה וגם כאלה שכן לא ראיתי צריך הרבה סבלנות בשביל העסק הזה

X יו יו S

New member
חחחחחחחחח

התכונתי שאני לא רואה הרבה טלנבלות (כן אני מאלה שרואים תוכנית רק אם יש מישהו מאוד מעניין אבל גם זה לא עוזר לי לצלוח את טלנבלות) אבל אני בהחלט מכירה מי משחק שם

LeAnnDylan

Well-known member
וואי תראו איך הזמנים משתנים

כשהייתי בת 12 אני וחברה שלי היינו מכורות לתיכון הלבבות השבורים. היו שם את דרזיק ודניס שהיא כאלה לוהטים והיינו מזה חמות עליהם שאפילו השמות שהיינו ממציאות לעצמנו אז היו חלק מזה. לי קראו בילי בוגדן דורנינג (בילי ע"ש בילי פייפר, בוגדן ע"ש דרזיק בוגדן ודורנינג ע"ש מאט דורנינג מבבוורלי הילס 90210) ולה קראו ביל קלינזמן (ביל סתם כדי שנהיה בילי ובילי וקלינזמן ע"ש דניס קלינזמן) קיצר תראו איך הם נראו אז. עכשיו אני מסתכלת ולא מבינה מה מצאנו בהם אבל אז הם היו פסגת שאיפותינו בגברים
FAIL

X יו יו S

New member
קישור לא עובד לי

ואיזה ישנה הבילי פייפר הזאת היה להאיזה להיט אחד לא? אגב איך מלהיות מכורה לתיכון.... הפכת לחובבת קאנטרי השלב הבא זה לא טלנובלות?

למעלה