איזה לק נלבש לסופ"ש

iefrat

New member
יש לך סבלנות...

צריך סבלנות ודיוק כדי שהציפרניים יהיו זהות, זה לא מעצבן? קדימה תראי לנו מה עוד יש לך?

צונית

New member
מאוד יפה!

עם מה עשית את הפסים? קניתי לא מזמן מברשות כאלה מיוחדות אבל אני לא מצליחה להשתמש בהן...

רחלי ג

New member
OPI - ROMEO AND JULIET

ממממ... לא החלטתי אם אני מאוהבת בו או רק מחבבת,אם בכלל.... מה אתן אומרות? המריחה לא משהו....אני רואה בתמונה,אף על פי שהייתי בטוחה שהמריחה טובה.שוב לא מרחתי עם המשקפיים לקרוב. חחח.. אויש...אני מהמחשב של הבת שלי. אין לי את התמונה.תכף היא תעלה מהמחשב השני.

iefrat

New member
נראה צבע חורפי ויפה

מאוד מתאים לעונה והולם את גוון עורך רק ש: 1. האם משאיר סימנים של המריחה או שרק נראה בתמונה? 2. את מסתורית, אני מניחה ש OPI זו כבר התחלה טובה אבל יש לו שם? ת ת ח ד ש י!

רחלי ג

New member
אפרת,תקראי את כל השירשור שלי.כתבתי הכל.

גם הודיתי כבר בהודעה הראשונה שהמריחה שלי לא משהו....

iefrat

New member
אדום בורדו זה קלאסי

תחשבי: אולי אם היית בוחרת בעצמך, הייית לוקחת גוון מעט שונה ובכל זאת, זה חדש זה OPI וזה שלך. אני אוהבת מאוד, ממש מתה על אדומים ובורדו עד בורדו ומפירי. יש לי יפים מדהימים ויש נחמדים, לכולם אני מוצאת מקום ואם לא על ציפרני הידיים כפדיקור. אני: אהבתי. אחרת לא הייתי מגיבה

iefrat

New member
טרי מהיום: Untamed Luxury

כמו שאמרה מיטל: לא מאלף (אם כי מעלף בהחלט) ולא יוקרתי (אולי מנצנץ כאור יקרות) אך בהחלט זוהר מהמם ומושך שימת לב. איך חיכיתי עד עכשיו? היום בבקבוק, מחר על ציפורני!!!

למעלה