איזה לק נלבש לסופ"ש

435 בזכות מעיין../images/Emo140.gif

ראיתי בבלוג שלה והתאהבתי. מה שכן, ממש היה לי קשה למצוא אותו. חפשתי בסופר פארם בגבעתיים ובצומת ביל"ו ולא היה. בס.פ. בקניון רמת אביב הוא היה יחיד ואחרון, אז לקחתי.

רוני325

New member
תודה פשוט אין לי לקים של שיק יותר אבל ראיתי

אותו בחנות והוא בהחלט מהמם...

רוני325

New member
בוקר טוב אני "אלבש" לק של לייף

מספר 254 ורוד פוקסיה (מצלמתי מקולקלת ולכן לא אוכל להעלות סווטצ')

lilo4

New member
לק פרנץ' של קיקו

לא היה לי כוח להשקיע, וידעתי שמצפים לי בישולים ונקיונות להיום... אז החלטתי ללכת על לק בהיר שמתייבש מהר, בהנחה שהוא לא יחזיק איתי יותר מדי זמן ממילא. להפתעתי דווקא שרד יפה
אני שוקלת מאוד אם לעשות היום פרנץ' מלא עם פס לבן...

lilo4

New member
בוצע ../images/Emo13.gif

הכל רק כדי להתחמק ולא לעשות שיעורים במתטיקה
האמת שאחרי תקופה ארוכה של לקים צבעוניים בצבעים דיי כהים, דווקא עושה לי טוב פרנץ' עדין ובנאלי. יצא עקום טילים, אבל אני מתעלמת מזה

צונית

New member
../images/Emo41.gifהמרבלינג הראשון שלי../images/Emo41.gif ../images/Emo9.gif

Water Marbel ----> היה ארוך ביותר, ניסיתי לפחות עשרים לקים לפני שמצאתי שניים שזה עובד איתם כמו שצריך, ובעשר הניסיונות הראשונים לא הצליח לי, אח"כ גיליתי שזה כי דילגתי על שלב ממש חשוב. יש אינספור מדריכים באינטרנט, זה למעשה ממש לא קשה. החלטתי לנסות עד שאני אמצא איזה קראקל ראוי לשמו. היה לי חשק לציפורניים לא אחידות. מתבאסת שלא יצא סימטרי לגמרי, אבל בסף הכל סופר מבסוטה על התוצאה

צונית

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אכן כן, עשיתי כמו שמראים בכל המדריכים ביו טיוב בערך כמו פה
http://www.youtube.com/watch?v=OO3NO29L50U&feature=fvw רק שיצאו לי פסים עבים כי הלקים התייבשו לי מהר מדי בכוס, אז נאלצתי לשים רק כמה טיפות ולא המון כמו שמראים בסרטונים...

iefrat

New member
יש לך תואר בסבלנות

WOW זה מסטר פיס, רק עכשיו התפנתי להסתכל על הסרטון, יש כאלה מוכנים להדבקה? לא רואה את עצמי מתמידה ומדייקת מקסים!!! ספרי כמה זמן זה החזיק?

צונית

New member
תואר בסבלנות ../images/Emo6.gif

אני אולי הבן אדם הכי לא סבלני ביקום!
אבל הייתי מוכנה לעשות הכל כדי להתחמק מכמה שעות של לימודים, אז הדלקתי טלוויזיה ועשיתי תוך כדי... האמת שרק היד הראשונה לקחה הרבה זמן, השניה הייתה צ'יק צ'ק כי כבר קלטתי את הקטע. שמתי לק קצת מבריק מעל ואז גם טופ, אז אני צופה שזה יחזיק יפה אפילו שאין בסיס, עשיתי את זה על ציפורניים ערומות. מבטיחה לעדכן כמה זמן זה החזיק... עשיתי את זה היום. אני לא יודעת אם יש כאלה להדבקה, אבל לגמרי צריכים להיות! ולא במחירים מופקעים כמו המינקס הזה... ותודה על המחמאות

למעלה