ודאי ../images/Emo13.gif
השלב שלא שמתי לב אליו כל כך במהלך הסרטונים שראיתי היה "ניקוי" שאריות הלק מהמים תוך כדי שהאצבע טבולה. בזמן שהאצבע בתוך המים, צריך לקחת מקלון ולהעביר אותו קלות במים כך שכל מה שלא נדבק לציפורן, ידבק למקלון. ככה כשמוציאים את האצבע, לא נדבקים חלקים לא רצויים. אחרי שסיימתי ראיתי סרטון שמישהי מורחת קרם לחות לפני שהיא מכניסה את האצבע וככה הלק פשוט מתרחק מהאצבע שלה ואין חשש שחתיכות לק עודפות יהרסו את מה שכבר נדבק לציפורן. (ינוסה בפעם הבאה!! עשיתי עם נייר דבק הפעם...
) הלקים הכי מוצלחים היו של צ'יינה גלייז (Thunderbird) ושל קרליין (מהקולקציית קיץ האחרונה שלהם, ורוד בהיר עם נצנצים). ניסיתי כל מיני גוונים של שיק, של OPI, כמה של לוריאל, לצ'אט, ביוטי קייר וכו' וכו'. השתמשתי היום ביותר לק ממה שהשתמשתי בכל השנה האחרונה. יש לקים שפשוט סירבו "להתפשט" כמו שצריך בתוך הכוס ואחרים שהתייבשו מהר מדי ואז אי אפשר היה לעשות בהם דוגמא. אבל ראיתי בכמה סרטונים שונים שהבנות משתמשות בלקים של סאלי הנסן (יש לי שניים - מקולקציית היהלומים ומקולקציית הHD. שניהם פשוט נעלמו בתוך הכוס כלא היו....). אני חושבת שאני אלך לקנות שניים או שלושה, קרמיים, לנסיונות חוזרים. תודה