איזה לק נלבש לסופ"ש

iefrat

New member
ברוך שובך הביתה התגעגענו,

עכשיו הבנתי במה היית עסוקה כל כך. איזו השקעה!!

נלי12

New member
ממש יפה../images/Emo99.gif

אפשר לשאול על איזה שלב דילגת וגם איזה לקים מצאת שהכי מתאימים?

צונית

New member
ודאי ../images/Emo13.gif

השלב שלא שמתי לב אליו כל כך במהלך הסרטונים שראיתי היה "ניקוי" שאריות הלק מהמים תוך כדי שהאצבע טבולה. בזמן שהאצבע בתוך המים, צריך לקחת מקלון ולהעביר אותו קלות במים כך שכל מה שלא נדבק לציפורן, ידבק למקלון. ככה כשמוציאים את האצבע, לא נדבקים חלקים לא רצויים. אחרי שסיימתי ראיתי סרטון שמישהי מורחת קרם לחות לפני שהיא מכניסה את האצבע וככה הלק פשוט מתרחק מהאצבע שלה ואין חשש שחתיכות לק עודפות יהרסו את מה שכבר נדבק לציפורן. (ינוסה בפעם הבאה!! עשיתי עם נייר דבק הפעם...
) הלקים הכי מוצלחים היו של צ'יינה גלייז (Thunderbird) ושל קרליין (מהקולקציית קיץ האחרונה שלהם, ורוד בהיר עם נצנצים). ניסיתי כל מיני גוונים של שיק, של OPI, כמה של לוריאל, לצ'אט, ביוטי קייר וכו' וכו'. השתמשתי היום ביותר לק ממה שהשתמשתי בכל השנה האחרונה. יש לקים שפשוט סירבו "להתפשט" כמו שצריך בתוך הכוס ואחרים שהתייבשו מהר מדי ואז אי אפשר היה לעשות בהם דוגמא. אבל ראיתי בכמה סרטונים שונים שהבנות משתמשות בלקים של סאלי הנסן (יש לי שניים - מקולקציית היהלומים ומקולקציית הHD. שניהם פשוט נעלמו בתוך הכוס כלא היו....). אני חושבת שאני אלך לקנות שניים או שלושה, קרמיים, לנסיונות חוזרים. תודה

lilo4

New member
יצא מהמם ../images/Emo99.gif

הטכניקה הזו ממש מגניבה... ויצא לך מדהים
לא חושבת שאי פעם יהיה לי סבלנות לנסות את זה [או לסדר את כל הבלאגן
] אבל זה מדהים

צונית

New member
תודה לכולכן ../images/Emo24.gif

אני יודעת שזו טכניקה קצת שנויה במחלוקת, לפעמים יוצאים דברים מוזרים או ממש לא יפים. גם זה לא שיא היופי, חשוב שהדוגמא של הפסים תצא דקה כדי שזה יצא באמת יפה, אבל אני כל כך גאה בפעם הראשונה שלי שהחלטתי להיות מרוצה מאיך שיצא
. בכל מקרה, תודה לכולכן על המחמאות, המשפחה שלי לא ידעה איך לבלוע את זה...
אז לא הייתי בטוחה איך זה יתקבל בקהל הרחב... מבטיחה לעדכן כמה זמן זה החזיק וגם להעלות עוד תמונות מהפעמים הבאות
שבוע טוב!

iefrat

New member
../images/Emo141.gifCHIC 118 - צריכה להיות סולידית מחר

ירוק דשא של קולר קלאב יחכה אוף... צבע שתמיד יהיה לי באוסף, התמונה לא משקפת ממש ורוד עתיק קניתי פעמיים כי בחצי הבקבוק הוא הסמיך ומדלל לא עזר. כתמורה ל 10 שקלים - שווה ביותר

iefrat

New member
הממממ....

אם הבנתי נכון את ההסברים פה בפורום אז יש לו ברק עדין אבל לא שימר.

iefrat

New member
תגדירי קרם? מיטל הצילו?

אני לא טובה במרקמים ומיטל אומרת שאני מאוד מתבלבלת. הוא באותו סגנון כמו 512 הטורקיז, רק פחות סמיך אם זה עוזר? תני לי איזה כיוון, הגדרה?

צונית

New member
מקסים!

חולה על גוונים כאלה, חבל שהם לא מחמיאים לגוון העור שלי
אבל עלייך הוא ממש יפה!

למעלה