שרשור התחדשויות חדש...

RUTHIE1

New member
../images/Emo262.gif שרשור התחדשויות חדש...../images/Emo219.gif../images/Emo262.gif

קודם כל פידבק ענקי וחיובי ביותר למורן הלוא היא מסטיק. כפי שכמה מכן יודעות אני גרה בצפון הדי רחוק וקניה של לק בודד ממישהי פה לרוב מעצבנת למדי כי בנוסף למחיר הלק צריך לשלם על המשלוח. מורן עשתה לי טובה ענקית ולקחה 2 חבילות שהייתי אמורה לקבל מבנות אחרות ואיחדה אותם לאחת. הכל הגיע שלם (מדובר על 11 לקים!!!!!), תוך יום !!! ועוד עם צ'ופרים. שאפו ענקי! ועכשיו לפירוט השלל: ממסטיק - משמאל לימין OPI - PURPLE WITH A PURPOSE CHINA GLAZE ENDURANCE MAC CONCUBINE ESSIE IN STICHES ESSIE SMOKIN HOT ESSIE BERRY HARD

RUTHIE1

New member
ועוד - מבקבוקית:

שוב משמאל לימין: CND MUDDY ROSE L.A GIRLS ROSE PETALS L.A GIRLS COTTON CANDY COLOR CLUB YULE LOVE IT

1Unicorn1

New member
טוב, המשלוח הזה מסקרן אותי ../images/Emo3.gif

את חייבת לדווח איך הלק של CND + איך הלקים של LA GIRLS מבחינת מרקם ועמידות ...
וכמובן, תתחדשי על השלל המופלא!

lilo4

New member
הOPI הסגול מטריף!

בכלל, שלל מכובד בהחלט
הייתי שמה יד על רוב הלקים פה
[וגם על הריסים שלך, גברת! מה חשבת? שתעלי תמונות שלהם בפורום איפור והעולם ישתוק?!]

RUTHIE1

New member
תודה יקירה ../images/Emo250.gif

את צריכה לראות את של הבנים שלי והבעל - שם גם בלי מסקרה זה נראה מעלףףףף...

edenable

New member
התחשדויות שלי ../images/Emo262.gif

בדרך אליי: Essie Coat Azure Essie Van d'go Zoya Dannii Color Club - Raspberry Rush Color Club - A Grape Big Kiss

מ ס ט י ק

New member
מכירה את מוכר....

הוא אחלה של מוכר! האמת שבא לי על עוד כמה לקים אז אולי אני אצטרף לרכישה של מישהי בטראנסדיזיין

Ultra marine

New member
מחכה לרשמים על האזור ../images/Emo8.gif

הדניי מעניין אותי.. מחכה לפוסט עליו!

edenable

New member
קיבלתי את "AZURE" היום

נראה לי שאשים אותו בקרוב. הוא מהמם! DANNII בטח תגיע בעוד שבוע. אני גם סקרנית כי כל הסווטצ'ים שלה מצולמים עם פלאש ואי אפשר ממש להתרשם ממנו קיבלת את החבילה שלך מ-eBay?

Ultra marine

New member
איזה כיף!

קיבלתי חבילה אחת מתוך 2 של לקים.. אבל יש עוד 4 חבילות "לא קשורות" שצריכות להגיע

למעלה