תתחדשו! הזמנתי לפני כמה ימים מטראנס../images/Emo13.gif
אין דבר כזה של יותר מדי סגול... Wink, Wink, Twinkle - של קולור קלאב מקולקציה חדשה.סגול מנצנץ Wild at Heart - של קולור קלאב. חמה על הולוגראפים כרגע Pucci-licious - סגול בהיר של קולור קלאב Gimme A Grape Big Kiss - גם סגול ריחני מקולקציה חדשה Flying Dragon - סגול של צ'יינה Extravagance - של OPI . הולוגראפי
Atlantis - גליטר ירוק של צ'יינה Four Leaf Clover - משהו שונה בשבילי מאת צ'יינה Heli-Yum - של צ'יינה כי אי אפשר בלי ורוד/אדום אחד
אלו שמסקרנים אותי במיוחד: FLYING DRAGON של צ'איינה, כי שמתי עליו עין כבר מזמן אבל לא הצלחתי להתרשם מהצבע שלו בסווטצ'ים ברשת. WINK WINK TWINKLE מעניין. ואת HELI-YUM רציתי מזמן ובסוף תמיד התחרטתי ברגע האחרון. אחכה לפוסטים שלך.
ממתינה לסווצ'ים לכשיגיעו אליך! את ה wild at heart אין לי אבל יש לי את ה LOL של צ'ינה גלייז שנראה לי די דיופ שלו - מעלף! הפוצ'ילישס הפתיע אותי לטובה! פשוט גוון מקסים! האקסטרווגנז מטורף! אני לא חושבת שהוא הולוגרפי פר-סה אלא פשוט נראה כאילו גרסו בתוכו יהלום! ואטלנטיס - הזכרות מאוחרת בלק מיוחד במינו! עבר תחת ידי ובסוף ויתרתי עליו. אין ספק שיש בו משהו שטרם ראיתי בלק אחר.
ואז קראתי את הביקורות וראיתי את הסווצ'ים שלא עשו לי מי-יודע-מה חשק תוסיפי לזה את ריקליים של נובר שעושה בי"ס להולוגרפיים והגענו למסקנה שאין סיכוי שאני מעוניינת אפילו לרכוש לק אחת ובודד מהקולקציה הזאת... באמת שאני לא חושבת שפיספסת...
הוא באמת הולוגרפי. לא "הולוגרפי צעצוע". על אחד כזה שווה לשלם לדעתי. פחות שווה לשלם על לק שיש לך בדיוק כזה עם שימר עדין ועכשיו קיבלת אותו עם הולוגרפיות בלתי נראית...
נמצאים שם- OPI - Baby its coal outside OPI - Bronzed to perfection China Glaze - Tempest (הוא פשוט נראה מדהיייייםםםםםם) China Glaze - Below Deck China Glaze - Secret Peri-Wink-Le China Glaze - Outta Bounds Color Club - Puccilicious Color Club - Mrs. Robinson ובנוסף לאלו את הטופ מט של אסי - Matte about you אני לא יודעת איזה לשים קודם אז נראה לי שאני אנסה אחד על כל אצבע ואז אחליט, אז יהיה גם איזה סוואצ' לכולם מאוחר יותר. איזה כיף!!!!
נרכשו ערכת חותמות, לק לבן ומייבש של וואו. החותמות מאכזבות! השתמשתי בלק ישן של שיק שכבר ממש התייבש ( כי הלק שקניתי היה דליל מאוד) ולא יצא כלום, ניסיתי עוד כמה לקים ישנים שהיו לי בבית ואת כל הדוגמאות בפלטה ועדיין לא יצא. מבאס. דרך אגב, הסניף שביקרתי בו הוא סניף חדש שנפתח בקניון קרית אונו, כשהייתי בקופה שאלתי את הבעלים אם הסניף הזה נפתח במקום זה שנסגר בסנטר והוא אמר שאין קשר ושהסניף שהיה בסנטר ייפתח במקום אחר בתל אביב (או במקום אחר בסנטר או בעזריאלי) אבל הוא לא ידע להגיד לי מתי.