שרשור התחדשויות חדש...

S אדרוש S

New member
../images/Emo262.gifחמשת התחדשויות הלקים שלי../images/Emo262.gif../images/Emo252.gif

הקורלי של ג'ייד- MELROSE 377 הורוד-אולטרה של ג'ייד FASCINATION 394 נצנצים ורודים+צבעוניים מהמממם של ג'ייד- CRYSTAL DOVE 299 סאלי הנסון ירוק קרמי מבריק- EMERALD CITY 10 אורלי ירוק +גליטרים צהובים וירוקים- MEET ME UNDER THE MISTLETO

S אדרוש S

New member
על הגלגלי ציפורניים:

הבאסה ששמתי על כולם את הנצנצים הורודים- צבעוניים של ג'ייד מרוב שהתלהבתי.. אבל די רואים את הצבעים. והירוקים מעט שונים כי השתמשתי בבסיסים שונים- שחור , לבן

lilo4

New member
תתחדשי ../images/Emo13.gif

הצבעים מקסימים, קודם כל
התלהבתי מאוד מאחד הלקים על הגלגל, ולא הצלחתי להבין איזה לק זה
צירפתי את התמונה של הגלגל, סימנתי בעיגול צהוב על איזה לק אני מדברת (הוא נמצא בצד שמאל). אני ממש אשמח לדעת איזה לק זה

S אדרוש S

New member
חחח בטח!

הלק הוא של שיק 201 ורוד בייבי יפה יפה, במיוחד באצבעות הרגליים :) רכשתי אותו אחרי שראיתי אותו על חברתי בכפות הרגליים. זה נשמע כזה הזוי לכתוב ככה

lilo4

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

האמת שזה לא כ"כ הזוי. עד כמה המריחה שלו נוחה? יש לי ניסיון לא משהו עם הקרמיים של שיק, הם דלילים מאוד והמריחה שלהם לא להיט. השאלה העיקרית אם הוא נהיה אטום אחרי שתי שכבות או שאני אצטרך להשקיע בו איזה ארבע

S אדרוש S

New member
ארבע שכבות בטוח לא,

אני לא זוכרת אם זה 3 או 2, אבל משום מה אני נוטה יותר ל2. דווקא ממש לא נאבקתי איתו.

poynter

New member
../images/Emo99.gif איך אני אוהבת

הורוד זוהר של ג'ייד מטריף פשוט ואני אחת שלא סובלת זוהרים.. ויחי הנצנצים!!!!!!

למעלה