שרשור התחדשויות חדש...

Miss Laver

New member
בהתחלה באמת לא הורדתי ../images/Emo9.gif

אבל גם אחרי שנפטרתי מהמדבקה הארורה הזאת זה לא עבד. אחרי עוד כמה נסיונות הצלחצי לקבל פרח דהוי ומסכן (הדוגמא היחידה שאיכשהו עובדת). בינתיים השארתי את הלק של וואו פתוח, אולי אחרי שהוא יסמיך זה יעבוד.

Ultra marine

New member
תתחדשי!!!

אין על הרכישות שלך מבנות הפורום! חחחח אני חושבת שאת יודעת את מבחר הלקים של הבלוגריות שבחבורה יותר טוב מהן עצמן, הא? מקווה שתהני מהרבולושן!

RUTHIE1

New member
תודה ../images/Emo9.gif את צודקת ../images/Emo24.gif

כן רוב הרכישות שלי מהקומונה ומפה הוכיחו עצמן בענק... רק חסר לי להשיג מאיפשהו את ה-וולרי של זויה
ולגבי הרבולושן - יש מצב שהוא יהיה הנדגם הראשון שלי. הוא ממש מסקרן אותי! ואת, אני עוד מחכה לפוסט שלך על הריקליים...

Ultra marine

New member
אין ספק שאת יודעת לעשות קניות! ../images/Emo3.gif

אגב, מותר לשאול למה את מזמינה מאיתנו ולא מחו"ל? (או מצטרפת להזמנות עם בנות אחרות?) את מחכה ואת צודקת לגבי הפוסט על הריקליים, יש לעניין שתי סיבות - 1. אין לי זמן וכשיש לי אין לי מצב רוח (עוברים ימים טרופים) 2. פיצ'ה ממש עכשיו העלתה עליו פוסט אז חשבתי לנוח קצת..

RUTHIE1

New member
תראי...כמה סיבות

לפעמים כי יש מוכרים באיביי או בטרנס שאצלם חסר צבע כזה או אחר לפעמים כי מוכר לא מחזיק חברה או סדרה מסוימת לפעמים כי נראה לי יותר נכון לקנות ממישהי נחמדה לק חדש לגמרי במקום ממוכר שאני לא מכירה באיביי לפעמים כי פתאום בא לי גוון שמישהי מוכרת ואין לי סבלנות להתחיל לחפש אותו באיביי כל מיני... ואין לך תירוץ להיעדר הפוסטים. מחכה!

Ultra marine

New member
ההסברים שלך אכן משכנעים :)

בקרוב בקרוב. אני מחוסרת מוזה לאחרונה

Ultra marine

New member
גם אצלי התחדשות קטנה ../images/Emo13.gif

זוכרות את החבילה שהתלוננתי שלא נשלחה? אז היא זאת שהגיע ראשונה מתוך 4 הזמנות מאיביי שכולן נשלחו לפניה חחחח בכל מקרה, הגיעו לידי 2 לקים - OPI a Man-darine is hard to find ואני בהחלט מסכימה עם ההגדרה הזאת! טרם דגמתי אותו עלי, אבל ממה שאני רואה הוא בול מה שחיפשתי! תחזיקו לי אצבעות
China Glaze Lubu Heels עלי ברגעים אלה, והולך "להשתתף" בתחפושת שלי השנה. טרם החלטתי מה דעתי עליו. מצד אחד הוא מעלף! מצד שני כמו כל הלקים עם הבסיס הכהה/שחור הוא הולך לאיבוד הרבה יותר מידי מהר.. אני חושבת שהוא אידיאלי לסתיו. בדרך אלי קייטלין של זויה. וזהו! לאחרונה אני "חמה" על לקים של נובר, אחרי שקיבלת את הלק מרותי, ממש בא לי לעשות הזמנה של לקים שלהם. יש 3 לקים גליטריים מקולקציית sparkles שמעניינים אותי. עוד לא החלטתי אם אני רוצה 3 לקים גליטריים ברגע זה, בדר"כ זה מסוג הדברים שרוצים one at a time במיוחד עם זמן ההסרה..

RUTHIE1

New member
ואגב...לגבי ה- Lubu Heels....

אם ימאס לך ממנו אני אשמח
יחד עם הוולרי

sHiR TaDmOr

New member
תתחדשו כולן !! אן עושות לי חשק מטורף,

ואני יודעת שני לא צריכה וזה לא בריא לי

ענבל30

New member
../images/Emo41.gif התחדשתי ב-3 ערכות גרפי-טופ של שיק

ובנוסף קיבלתי משלוח מנות עם 3 לקים: שניים של חברת SETU (שאני לא מכירה וזו הפעם הראשונה שאני נתקלת בלקים שלהם) בגוונים כתום קרמי ומג'נטה שימרי (עם שימר כחלחל, מה שנותן למג'נטה כיוון סגול יותר). הלק השלישי הוא מס' 118 של שיק, מעין ניוד כהה יחסית. יש לי במלאי לקים דומים, אבל לא בדיוק את הגוונים שקיבלתי - ובכלל חשבתי שזה די בלתי אפשרי להפתיע אותי בלקים יפים שאפשר להשיג בארץ (חשבתי שכבר קניתי את כולם
) והנה - הצליחו! וקניתי 3 ערכות של גרפי טופ: le green - בסיס ירוק מנטה וגרפי-טופ בשחור. בינתיים לא ניסיתי את השילוב הזה, אבל השתמשתי בטופ על ה- opi catch me in your net. just for you - כל מה שיש לומר על הערכה הזו מעיין כבר כתבה בבלוג שלה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1917666&r=1 עכשיו אני עם השילוב הזה, וחייבת להודות שזה שילוב מנצח (כסף וירוק) גם פה הבסיס הוא גוון שאני מתלהבת ממנו עד מאוד... ורק נשאר לי להצטער שאין את הגוון של הגרפי טופ הירוק הזה במרקם סטנדרטי. צבע מקסים! true blue - בסיס בצבע כחול-ים (צבע מופלא, שאני הולכת לחרוש עליו גם בלי גרפי טופ מעליו) ומעליו גרפי-טופ בורוד מתוק. שילוב מקסים! קיבלתי הרבה מחמאות על השילוב הזה, כולל מסבתא שלי
בגדול - המריחה של הטופים המתפצלים האלו היא די קלה ונוחה, כל העסק מתייבש במהירות שיא, כך שגם אם מתפקשש ורוצים לתקן זה לא סיפור. (וביננו, חוץ מאיתנו אף אחד לא ידע שיש פיקשוש). קצת מעצבן הפורמט הזה של ערכות מוגדרות מראש, הייתי מעדיפה לבחור בעצמי את צבעי הבסיס (שאגב, לא חייבים לקנות, כי המתפצלים עובדים על בסיס כל לק) ואת צבעי המתפצלים. כך יצא שדווקא המתפצל השחור שהיה חשוב לי לקנות בא עם בסיס ירוק-מנטה בהיר שיש לי כבר 3 לקים בגוון הזה
וגם המחיר יקר יותר כשקונים 2 לקים... הייתי מעדיפה אפשרות לקנות כל צבע במחיר נמוך יותר. בשורה התחתונה אני מרוצה מההתנסות במתפצלים של שיק - גם אוהבת את הגוונים, גם מסתדרת יפה עם המריחה וגם אוהבת את התוצאות.

iefrat

New member
118 הוא צבע קלסי ואלגנטי, תתחדשי על הכל

אחד היפים שיש לשיק, הוא לא נפקד אף פעם אצלי וכשמסמיך מעט בהגיעו לחצי אחד נוסף נרכש ובמהירות!!!

למעלה