../images/Emo41.gif התחדשתי ב-3 ערכות גרפי-טופ של שיק
ובנוסף קיבלתי משלוח מנות עם 3 לקים: שניים של חברת SETU (שאני לא מכירה וזו הפעם הראשונה שאני נתקלת בלקים שלהם) בגוונים כתום קרמי ומג'נטה שימרי (עם שימר כחלחל, מה שנותן למג'נטה כיוון סגול יותר). הלק השלישי הוא מס' 118 של שיק, מעין ניוד כהה יחסית. יש לי במלאי לקים דומים, אבל לא בדיוק את הגוונים שקיבלתי - ובכלל חשבתי שזה די בלתי אפשרי להפתיע אותי בלקים יפים שאפשר להשיג בארץ (חשבתי שכבר קניתי את כולם
) והנה - הצליחו! וקניתי 3 ערכות של גרפי טופ: le green - בסיס ירוק מנטה וגרפי-טופ בשחור. בינתיים לא ניסיתי את השילוב הזה, אבל השתמשתי בטופ על ה- opi catch me in your net. just for you - כל מה שיש לומר על הערכה הזו מעיין כבר כתבה בבלוג שלה:
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1917666&r=1 עכשיו אני עם השילוב הזה, וחייבת להודות שזה שילוב מנצח (כסף וירוק) גם פה הבסיס הוא גוון שאני מתלהבת ממנו עד מאוד... ורק נשאר לי להצטער שאין את הגוון של הגרפי טופ הירוק הזה במרקם סטנדרטי. צבע מקסים! true blue - בסיס בצבע כחול-ים (צבע מופלא, שאני הולכת לחרוש עליו גם בלי גרפי טופ מעליו) ומעליו גרפי-טופ בורוד מתוק. שילוב מקסים! קיבלתי הרבה מחמאות על השילוב הזה, כולל מסבתא שלי
בגדול - המריחה של הטופים המתפצלים האלו היא די קלה ונוחה, כל העסק מתייבש במהירות שיא, כך שגם אם מתפקשש ורוצים לתקן זה לא סיפור. (וביננו, חוץ מאיתנו אף אחד לא ידע שיש פיקשוש). קצת מעצבן הפורמט הזה של ערכות מוגדרות מראש, הייתי מעדיפה לבחור בעצמי את צבעי הבסיס (שאגב, לא חייבים לקנות, כי המתפצלים עובדים על בסיס כל לק) ואת צבעי המתפצלים. כך יצא שדווקא המתפצל השחור שהיה חשוב לי לקנות בא עם בסיס ירוק-מנטה בהיר שיש לי כבר 3 לקים בגוון הזה
וגם המחיר יקר יותר כשקונים 2 לקים... הייתי מעדיפה אפשרות לקנות כל צבע במחיר נמוך יותר. בשורה התחתונה אני מרוצה מההתנסות במתפצלים של שיק - גם אוהבת את הגוונים, גם מסתדרת יפה עם המריחה וגם אוהבת את התוצאות.