שרשור לבוש

innocence

New member
גם לי היו עושים את זה כל הזמן..

בתקופה שהייתי הולכת עם שרשרת כזו. אנשים בורים.

אני לא חושבת שזאת בורות ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

זה פשוט קצת מרתיע. האמת שעכשיו כשעברתי על הארכיון של הפורום כי חיפשתי כל מיני דברים, אז ראיתי שמישהי שאלה שאלה דומה על הסמל הזה, מה זה אומר, אז גם חיפשתי לקרוא על זה באינטרנט וזה לא כזה רע כמו שחשבתי. אבל אנשים שלא מכירים את זה ורואים את זה, זה הדבר הראשון שהם חושבים עליהם - שזה צלב. זה דיי דומה.

innocence

New member
וזה מגיע מבורות,

ובורות הי אמשהו שניתן לתקן, רק שרוב האנשים לא מעוניינים בזה. בורות באותה מידה היא כשאדם חושב שאם את מתאפרת בשחור ושמה בגדים של להקות - את בכת השטן ושוחטת חתולים. בורות היא חוסר ידע, בבסיס.

Fanty S

New member
ואם זה צלב, אז מה?

אנשים צריכים להפסיק לדחוף את האף שלהם. אם היא הייתה הולכת עם שרשרת של צלב, מה מרתיע בזה? מרתיע שהיא נוצריה? שהיא חוגגת את כריסמס? אייייף, אנשים קרציות.

Blue Emptiness

New member
בדיוק מה שחשבתי לעצמי.

זה לא כאילו אין נוצרים בארץ ובכלל, למה זה צריך לעניין מישהו? :S גם אם זה צלב, זו האמונה הדתית של הבן אדם וזה לא עניינו של אף אחד.

Aussie Girl

New member
../images/Emo45.gif מה שגם עבר לי בראש

מה מרתיע בצלב? אני חושבת שזה כן תופס את העין יותר מנגיד מגן דוד - כי רואים יותר מגן דוד מצלב אבל למה למי שיהודי מותר לשים מגן דוד ולמי שנוצרי אסור לשים צלב? בכלל, בארץ יש בורות לא נורמלית לגבי הנצרות ויש הרבה אמונות לא נכונות בעליל. עצוב מאוד.

../images/Emo13.gif

אני אוהבת איך שאת מתלבשת ^ ^ גם לי מלא אנשים עשו את זה,בדיוק, עם האנח' שהייתי עונדת...חחחח זה סמל פוריות מצרי אאל"ט.

ZombifiedArbok

New member
תודה! D: ../images/Emo23.gif

על המשמעות הזו לא שמעתי, הפירוש שאני מכירה הוא שזה סמל החיים\החיים שאחריי המוות\אלמוות; למרות שכן שמעתי שהוא כנראה גם מייצג את הסמלים המאוחדים של שני המינים [כלומר, זכר ונקבה]. אבל כן, בכל מקרה, זה לא צלב. :p

ZombifiedArbok

New member
../images/Emo142.gifועוד אחת, מהיום:

בשביל קפיצה קצרה לספריה [כי אני באמת צריכה עוד ספרים לקרוא!
]. התחשק לי ללבוש ורוד. B:

ZombifiedArbok

New member
כן. XD

התחשק לי ללבוש משהו מעבר ל"casual"; יש לי קטע כזה לפעמים. B: תודה! :C

icy tear drop

New member
אני מתה על זה!! מה זה??

לא ידעתי שמתלבשים כך במאה הזו... או הקודמת, אבל אני מתה על זה. הלוואי שהאופנה הזו תתפוס גל ותחליף את הסקיני ג'ינס והמכנסוני דפוקותי. זה כזה מתוק! איפה מוצאים כאלה?

ZombifiedArbok

New member
שמחה שאהבת! ../images/Emo9.gif

למרות שאני קצת בספק שהסגנון הזה יחליף טרנדים באופנת המיינסטרים. P; זה נקרא לוליטה, זו אופנת רחוב מיפן. את הבגדים בדרך כלל משיגים אונליין [את השמלה הזו, למשל, קניתי מhttp://www.bodyline.co.jp]; שמעתי שיש גם חנות בשנקין שמוכרת לוליטה, אבל לא הייתי שם עדיין אז אין לי מושג אם היא מומלצת או לא. זה סגנון *קצת* יותר מוגדר מסגנונות אחרים כי יש בו דגש על איכות [של הבד, התחרה והעיצוב] והסילואט [הצורה של החצאית, שדורשת תחתית מתפיחה, היא אחד הדברים הכי חשובים בסגנון]. אני מעט לא בפוקוס כרגע אז מעט קשה לי להרחיב בלי להתפזר, אז אוליי האתר הזה יעזור לך מעט: http://hellolace.net/

האמת שלא הייתי רוצה שלוליטה תתפוס תאוצה

למרות שאני באמת תוהה על זה, איך זה לא הופך למיינסטרים. מבין הסגנונות האלטרנטיביים זה הכי בעל פוטנציאל שהמיינסטרים ישתלט עליו! אבל לא הייתי רוצה, כי אז זה יאבד מהייחוד של הסגנון. לא מגניב.

ZombifiedArbok

New member
אני מבינה למה את מתכוונת.

לדעתי, אין לזה כל כך הרבה סיכוי כי המיינסטרים אוהב מראה "סקסי" או "בוגר" [או איך שלא מגדירים את זה; אז מראה 'תמים' ובובתי כנראה לא יתפוס כמו שצריך] והוא גם לא אוהב להתאמץ. לוליטה זה סגנון שדורש השקעה; גם מבחינת שילוב, גם מבחינת תשומת-לב לפרטים קטנים [כמו שאמרתי בהודעה הקודמת - איכות], גם מבחינת סבלנות [ואפילו אוליי חיבה] לאי-פרקטיות [לא הרבה אנשים ירגישו בנוח להסתובב עם פטיקוט 99% מהזמן.
] וגם, ובמיוחד, מבחינת הנגישות והמחיר. כשאת לובשת סגנון שכמעט מחייב קניה באינטרנט, ועוד עם מחירים שכאלו, זה בהחלט מחייב מאמץ לא קטן.
המקסימום שעשוי לקרות [ושכבר קורה] לדעתי הוא שהמיינסטרים "ישאל" מוטיבים מהסגנון וישלב אותם באופנה ה"מקובלת". כלומר, תחרה, וולנים, פפיונים, נעליי בובה\מגפונים ויקטוריאנים וכו'.

למעלה