שרשור לבוש

icy tear drop

New member
נכון, זה מה שאני עושה...

לובשת חצאיות רחבות מעל הברך וסיכות פפיון. אופנה יפנית... לא חושבת שזה יתאים לאישה גבוהה עם... D. זה לא יכנס לשמלה.

ZombifiedArbok

New member
בד"כ, החצאיות אמורות להיות באורך הברך

מאשר מעל [עדיף אפילו מתחת לברך], אבל בכל מקרה... :p תמיד יש פתרונות, יש הרבה בנות גבוהות עם מידות חזה גדולות שמצליחות ללבוש את הסגנון. לחלק מהמותגים יש יותר ממידה אחת, להרבה שמלות יש כיווצים [עם גומי, כך שהן מתאימות לכמה מידות] ויש מותגים שמוכרים גרסאות ארוכות של שמלות וחצאיות, אז גם עם גובה לא תיהיה לך בעיה. ה"בעיה" היחידה שיכולה להיות, כמו שהזכרתי, זה המחיר. שמלות עשויות להגיע למחירים שהם מעל ומעבר 100$, ועל כל הזמנה שכזו [בדרך כלל] צריך לשלם גם מכס. :X כמובן שלדעתי זה שווה את זה, ובהחלט אפשרי למצוא בגדים מתאימים במחירים זולים יותר [רק צריך להיזהר מאתרים מסוימים]; אם תרצי עזרה, רק תבקשי. :C

לוליטה זה סוג של תחביב ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אני נגיד, שאחד התחביבים שלי הוא ללכת להופעות ולקנות דיסקים - זאת גם הוצאה מכובדת. בכסף הזה שאני מוציאה על נסיעות, הופעות ודיסקים - אני יכולה לקנות כמה שמלות לוליטה, בדוגרי. אבל זה עניין של סדר עדיפויות... וזה בהחלט מחייב. אני מוציאה על איפור לא מעט כסף, שזאת גם הוצאה. אז קשה עכשיו להתחייב לעוד משהו שהוא גם דורש. ולוליטה זה ועוד איך דורש (לקנות שמלה זה דבר אחר, אבל יש לזה אביזרים משלימים שזה דיי מוצרך לסגנון כזה ומוסיף לו כ"כ הרבה). אני זוכרת שגאיה אמרה פעם - אאל"ט - שהיא בקושי אדם שיוצא (בקטע של... מסיבות הופעות וכאלה), אז היא יכולה להרשות לעצמה לקנות לוליטות כי זה התחביב שלה ואלו ההוצאות שלה. ובהחלט יש בזה משהו הגיוני. אולי כשאני אגדל קצת ואוכל לעבוד ולממן את עצמי, אני אוכל ללמוד מה הסדר עדיפויות שלי ולהחליט במה אני הייתי רוצה להשקיע יותר ובמה פחות.

ZombifiedArbok

New member
אני לא עובדת כרגע. ../images/Emo3.gif

אבל כשהלכתי לראיונות עבודה, לבשתי מה שאני לובשת עם לוליטה [חולצה מכופתרת, סרט סביב הצוואר, אביזרי פנינים, גרביונים עם דוגמת ורדים וכו'], אבל עם חצאית עיפרון עד הברך. למה את שואלת? B:

TokisBride

New member
וואו אחלה מסירות!

ואת לא פוחדת שלא יקבלו אותך בגלל זה וכאלה?

ZombifiedArbok

New member
לא ממש.

האמת היא שכשחיפשתי עבודה, זה היה יותר בכיוון של עבודה משרדית, אז המראה שתיארתי הוא לא בדיוק "תלוש" ולא מתאים. הוא לא ממש 'רגיל', זה נכון, אבל אמרו לי שאני נראית מאוד ייצוגית אז אני מניחה שזה טוב. D;

../images/Emo45.gif לוליטות, התאחדו! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

דווקא הסגנון לוליטה נראה שהכי מתקבל בחן מסויים. זה סגנון נורא רומנטי ומפואר, ואנשים שמסתכלים על זה חושבים שזה נורא מיוחד. ראיתי מידי פעם תמונות שגאיה פעם העלתה שהיא לבשה לוליטות לעבודה. גאיה, איך היו התגובות בעבודה על הלבוש? בטח הגברים בעבודה תמיד דופקים מבטים כאלה, זה דווקא נשמע דווקא מציק קצת. אני גם זוכרת שפעם מישהי כתבה כאן ששנים לא קיבלו אותה לעבודות, עד שהיא החליטה להוריד את כל העגילים זמנית כדי שקבלו אותה לעבודה. קראתי את זה ממש מזמן באחד השרשורים... לא זוכרת מי זאת הייתה.

innocence

New member
זו היתה עבודה זמנית,

ולראיון הגעתי בלבוש רגיל. התגובות נעו בין גיחוך קל (או לא כל כך קל) לאלו שדווקא התלהבו ואהבו. כמובן שגם מה שבאתי איתו היה יחסית צנוע ולא יותר מדי OTT, כי בכל זאת, מקום עבודה. אני דואגת למתן את סגנון הלבוש שלי (שיחסית ללוליטה הוא גם ככה מתון למדי P:) כי אני לא רוצה שיקבלו עליי רושם לא נכון כשזה נוגע למשהו משמעותי.

esha2

New member
מה דעתכם על התיק?

עשוי עור שחור . גודל 24X 19 סמ'

MissSin7

New member
נעליים חדשות!!

של פינאפ קוטור. באתי במטרה לקנות זוג אחר אבל אלה היו כל כך מושלמות...:)

Aussie Girl

New member
וואו ../images/Emo99.gif

הן מהממות והעקב נראה סבבה בגובהו
קניתי אדומות די דומות לשלך.

MissSin7

New member
נראות..

ממש אותו דבר...אצלי העקב הוא קצת יוצר קריקטורי :) לגמרי לייק על הנעליים ועל מה שאת לובשת.

Aussie Girl

New member
תודה ../images/Emo13.gif

הצטלמתי אחרי יום קניות מוצלח ביותר של נעליים, ג'קט, חגורה ולק

למעלה