יא דורותי! איך העקבים האלו? נוחות?
פ פליצי קפיצי New member 5/8/11 #50 יא דורותי! ../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif איך העקבים האלו? נוחות?
פ פליצי קפיצי New member 5/8/11 #52 עושות לך רגל מהממת ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif כשאני אתחיל להתרגל למיני עקבים שיש לי עכשיו, אולי לאט לאט אני אעלה בגובה ואתקדם לעקבים קצת יותר גבוהים. וכמו ששאלתי את דורותי למטה ( ) - הנעליים האלו נוחות ויציבות? הן נראות דקיקות כאלה (הקעקועים נראים כ"כ הרבה יותר יפים בתמונה הזאת! אהבתי את הקעקוע הגדול)
עושות לך רגל מהממת ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif כשאני אתחיל להתרגל למיני עקבים שיש לי עכשיו, אולי לאט לאט אני אעלה בגובה ואתקדם לעקבים קצת יותר גבוהים. וכמו ששאלתי את דורותי למטה ( ) - הנעליים האלו נוחות ויציבות? הן נראות דקיקות כאלה (הקעקועים נראים כ"כ הרבה יותר יפים בתמונה הזאת! אהבתי את הקעקוע הגדול)
M MissSin7 New member 5/8/11 #54 מצד אחד. הזוג הזה מאוד נוח ויציב. העקב די דק אבל הוא ממורכז טוב בעקב של הרגל וזה עוזר ליציבות.. מצד שלי..אני מסתובבת על סטייליטוס רוב הזמן אז קשה לי להביע דיעה על נוחות.
מצד אחד. הזוג הזה מאוד נוח ויציב. העקב די דק אבל הוא ממורכז טוב בעקב של הרגל וזה עוזר ליציבות.. מצד שלי..אני מסתובבת על סטייליטוס רוב הזמן אז קשה לי להביע דיעה על נוחות.