שרשור לקראת ערב+
ערב שבת

noaxxx

New member
איתן יעץ לגב מנסיון,

זה הפורמט שמאלץ אותם לשחק ככה בבנות וזו בדיוק הבעיה של הפורמט. חן, או כל אחת אחרת לצורך העניין, 'חייבת' לשמש כלי משחק אחרת אין משחק. חן יכולה לבחור אם להתרחק ממנו או לא, אבל לא לשכוח איפה היא נמצאת. מה איתן כבר יכל לומר לו בעניין הזה, שילך על קרן ושילא יתייחס לאף אחת אחרת ויחנוק להפקה שוב את כל העלילה? כבר אין זמן לרווק מס' 3

andy181

New member
אתי פעם ראשונה מדברת לעניין

נותנת לחן עצות טובות.

niva99

New member
היא ממחזרת את עצמה לדעת

המאפיין העיקרי שלה שהיא מוכרת לכל אחד את מה שהוא רוצה לשמוע...

Balbala33

New member
אתי שוב בשיחה הקבועה שלה

"את יפה. לא רק יפה. את חכמה. את ממשפחה טובה, רואים עליך" את אותם דברים היא אמרה לכל אחת מבנות הבית בשלב כזה או אחר. ובלי קשר -למה אף אחד לא מתקן אותה? הרגע אמרה לך חן מול העיניים :לפלרטט. והיא ממשיכה לומר לפרטט. כמו שהיא ממשיכה לומר ליהום, דאונט , נשים- שק של עקרבים.

Balbala33

New member
האתי הזאת תופעת טבע ../images/Emo146.gif

"אני לא יכולה להגיד לך את זה. אני לא יכולה לדבר על זה" ותוך פחות משנייה "קרן שכבה עם איתן...." לא, אין דברים כאלה

niva99

New member
אתי היא כמו סוחרת ממולחת:"רק היום" X2

היא מספרת לכולן את אותו הסיפור בדיוק: את יפה , ת חכמה, את מושלמת, את בדיוק
כמוני מה חסר לך? איזו הבלה...אלוהים !! תעיפו אותה כבר מהרשתית שלנו.

easternstar

New member
יש כנס בים המלח וגב מרצה על סמים

ההרצאה תארך 40 דקות ויהיה שם פאנל שלם. לא אמרו מתי יחזור. הוא יושב בפאנל. אני לא יודע למה קרן שמחה.

niva99

New member
אז האימהות צריכות להיות גאות בו

הבן אדם מרצה...

דיי3

New member
יוני מתקומם על כך שאורן הסכים לאורטל לרוץ אצל

אצלם. אורן אומר לו "בסדר, ודניאל פה עם איתן במיטה כבר חודשיים . אז מה?היא רק תרוץ"

KEEK

Member
התגובה של יוני היתה מאוד מגעילה כי

היא היתה סתם מרוע. לא רואה שום סיבה לא לתת לאורטל לרוץ. גם אתמול הוא לא הסכים שדנה תרוץ והיא ממש כעסה על זה. הצד הקנאי של יוני יוצא החוצה.. והוא כל כך דוחה ולחשוב שבנאדם כזה עבוד יום יום עם ילדים קטנים מקווה שהם לא למדים ממנו כלום. מה יושב לו על הלב שהיא רצה חצי שעה בחצר שלהם?!?! חצוף

מה מבאמת מעצבן את יוני שאורן לא שמע לעצה שלו

ולא עזב את אורטל, ועכשיו הוא מנסה לשים גבולות לאורטל כדי שלא תכנס לחדר של הבנים חופשי כמו דניאל . קטנוניות

KEEK

Member
בן, נותן עצות זוגיות לדניאל

בן, אותו אחד שנמצא במערכת יחסים רקובה עם ליהי מרשה לעצמו לתת עצות לדניאל ואיתן............

KEEK

Member
ועכשיו הוא חזר לדבר על הנושא האהוב עליו

עליו ועל ליהי

למעלה