שרשור לקראת ערב+
ערב שבת

noaxxx

New member
והוא עדיין לא יודע מה הוא מרגיש אליה.. ../images/Emo269.gif

איזה בלבולי מוח. אני חושבת שהוא מעולם לא ידע טוב יותר מה הוא מרגיש כלפי ליהי, במיוחד לאור חילופי המילים ביניהם אתמול בלילה. הוא סתם מחרטט לדניאל וחבל שהיא לא מודעת לזה.

הוא כל הזמן עושה שיחות לכולם בנוגע אליה

פעם זה מתאים לו ופעם זה לא. משעמם לו ומחפש לו על מה לדבר.

pink panther7

New member
אבא של גב מסביר את הבחירה בקרן

Eshel Pesti נו זה מצוין.............. איתה לגב יש סכוי לקחת את המליון...............אם הוא יחד איתה מתמודד מול איתן ודניאל .. לפי דעתי הם לוקחים....... אתמול בשעה 11:25‏ http://www.facebook.com/profile.php?id=658221570

easternstar

New member
תודה. ../images/Emo140.gif יש לאב הרבה חברים בפייסבוק?

השאלה כמה חברים שמעו על ההמלצה ואם גב יאמץ אותה. גב סיפר שהוא מעריך מאוד את אביו אבל תמיד היה מרדן. גב מרדן מטבעו. לפי ההדלפות של אגוז מספר הסמסים כ"כ נמוך והכל יכול לקרות בתוכנית.

andy181

New member
../images/Emo240.gif אתי אמרה עכשיו שקרן תזכה במיליון

היא אמרה ש-24\7 מתים עליה. היא הספיקה להגיד ששולחים לה הודעות שמתים עליה ושהיא צריכה להיות עם גב...ואז העבירו מצלמה המחשבה שהיא תקבל את המיליון מפחידה אותי.

pink panther7

New member
בקיצור הכל מכור ההפקה סימנה את קרן מההתחלה

לזכוייה. בהתחלה באמת היא היתה נחמדה אבל בהמשך התגלו פניה מכוערות (תרתי משמע) בהצלחה להפקה המטומטמת

ליאורי13

New member
את ההפקה מכוונת לזכיה של קרן

מגיע לאיתן כי לא העיף אותה שהייתה לו הזדמנות ואם זה מה שיקרה,אני אשמח מגיע לו

sunflower11

New member
כשכבר "ירד" לאיתן מקרן אז הם סידרו שתהיה

משימת הכלבים וחיבלו בהצבעות כדי שקרן תקבל חסינות. ומאז באופן "מפתיע" היא לא הועמדה להדחה.

niva99

New member
אז אתי אמרה ...נו שויין

כאילו שכבוד הנשיא אמר... הבחורה אנטריסנטית - וזה ממש שקוף שהיא מנסה לתקוע מקל בגלגלים של קרן הצ'יוואווה...

למעלה