שרשור ערב שישי
26/8

goodpink

New member
חחחח הפקה לא מגנה עליה ליהיא היא זו שמגנים

עליה מטעם ההפקה ועריכה הבחורה שקיבלה את הזמן המסך הגדול ביותר למרות היותה משמעמם לא נאה ריקנית ומכרה את עצמה כדי להישאר במשחק. הבנות שההפקה מגנה עליהם ופייבריטיות של ההפקה הם: ליהיא דניאל קרן ענבר ואתי אבל לאחרונה כבר לא נס ליחה לאחרונה. אורטל לא קיבלה כל כך עריכה פייבורטית והזמן מסך שלה לא גדול

דקל69

New member
ההפקה מגנה על ליהיא ועל קרן בוודאות. בתחילת

התוכנית טרחה לשדר את ענבר בצורה אמפטית וטובה. לא הראו את לכלוכי הגועל של להיאי וקרן, לא שידרו את שיחת התאום להתלבש על איתן ובן בכדי לנצל את המצב, לא הראו את ההתלבטות לגבי בן תוך זריקת מילים לא מחמיאות למגעו. ההפקה לא מגנה על אורטל - איך תסבירי את העובדה ששידרו את המילים של איתן ואורן שהיא רעל, לא יציבה ודברים נוראיים אחרים. המצביעים (או מישהו מטעם אורטל) הם אלה שמשאירים אותה, להפקה אין ענין באורטל. העניין היחידי שהיה להם בה זה ברגע שחשבו שאולי יתת\פתח קשר זוגי עם אורן. ליהיא הכי מוגנת ומגוננת ע,י ההפקה. כולל הצגת מערכת היחסים שלה ושל בן כאהבה. כולל העלאת פרק רק עבור דרמת הכניסה שעברה ליהיא עם כניסתו של גב. כולל הכוונת הקהל לגבי ליהיא שלמרות שברגע שגב נכנס תפסה מרחק מבן וטענה שאינה רוצה אותו לידה ועדיין המנחים אומרים , הנה כרגע ליהיא באמת רוצה מה יש לבן לחשוב על הענין" מתה לעייך נשמה, אבל לא מבינה איזה תוכנית את צופה בה. גם הביאו פסיכלוגית לקשר זוגי שלה ושל בן ונתנו לליהיא את כל האופציות בכדי להשתמש בפגיעות שלה בעבר כתרוץ להיסוס בקשר, בעוד שברגע שגב נכנס היא שכחה את כל פגיעות העבר והראתה שהיא לא חסודה כמו שהיא מציגה עצמה ורק מתה לעוט על גב מיידית.

didush100

New member
ההפקה מראה את מה שמעניין

פעם זה א' ופעם זה ב' ובגלל שקו עם להיא הרבה דברים הראו אותה וטוב שכך. לגבי אורטל מציגים אותה רק באופן חיובי לא הראו אפילו רבע מהדיבורים והרכילויות שלה ותמיד שמים לה מוזיקת רקע מצחיקה כזאת.

בכל תוכנית מציגים את הזוגיות של בן וליהי

השבוע הציגו שוב את ליהי שהיא בוכה בשיחה שלה עם בן. ליהי מקבלת מסך זמן גדול.

קיארה007

New member
ליהי ובן שכבו?

בסביבות ארבע או חמש לפנות בוקר, ליהי יצאה מהמתחם של הבנים וישבה עם קרן בחצר... לפי הפרצופים שהן עשו אחת לפני (בסימן אותם הינהונים וסיכומים אחרי שקרן ואיתן שכבו..) נראה לי שגם אתמול קרה משהו... מישהו יודע אם דיברו על זה היום? מה היה בשיחה ביניהם? (בתחילת השיחה כשליהי עמדה לספר לקרן מה היה, העבירו את המצלמה והראו את מור אוכלת מרק!!!!)

noaxxx

New member
תקחי בחשבון שההפקה שומרת קטעים לפרק

ומעדיפה להסתיר אותם בשידור 24. בדיוק כפי שקרה אתמול בלילה. הם התגרו בנו לשניה, או שזה היה בטעות, אני לא יודעת, אבל לא הראו לנו אפילו דקה מהשעה או שעתיים שהם בילו יחד. גם כשליהי יצאה עם קרן לשיחה שאחרי, הם השתיקו את הסאונד.

didush100

New member
או שזה בגלל שהם רוצים להוציא אותה השבוע

ולא רוצים לתת לה את הבמה

דקל69

New member
הבנות סברו בתחילה שבבן אך לאחר הדייט היא

מעוניינת לנסות אופציה עם גב. איתן מבחינתה של דניאל והוא לא בר נגיעה.

goodpink

New member
לא כל כך מעניין. איתן לא נמשך אליה וגב אולי

בתור חברה בלבד להעביר את הזמן למרות שככל שהזמן יעבור החיפרות שלה לא ימצאו חן בעיניו אין לה פרצוף טלויזיוני היא לא מעניינת במיוחד לא אוהבת את עיסוקה והשקפת עולה בהרבה נושאים כך שהיא בין המועמדות הראשונות ללכת בין החדשות כנראה אחרי דנה מור יש לה סיכוי להישאר יש לה פרצוף טלויזיוני וויננה יש לה סיכוי עם איתן יש לה כימיה איתו ובמצב מסויים איתן יכול לנסות משהו במקה לדגומא עם דניאל תיהיה מועמדת....העניין הוא שהיא נמשכת לגב למרות שלא נראה כך. דנה אף אחד לא נמשך אליה כך שתיהיה כנראה הראשונה שתלך היא גם לא פילפלית כמו שהציגה את עצמה רק קוטרית.

goodpink

New member
חן יש לה סיכוי להישאר פרצוף יפה גב נמשך פילפל

למרות שלא אוהבת את האופי שלה סגנון הדיבור וכו.

didush100

New member
אני הבנתי שמהחדשות מור

המועדפת על ההפקה. מראים אותה המון ומעדכני עליה כל שניה בסטטוסים לי לא נאה שהיא מעוניינת בגב אלא בבן אולי בגלל שהיא קלטה שלא ייצא לה מזה כלום היא עברה לגב.

פשושה11

New member
דניאל ואיתן, פשוט תענוג לראות אותם. כזוג הם

ממש אחלה. השפת גוף, הכימיה, השיתוף, האינטימיות!! הצחוקים הקטנים ביניהם, מבטים, חיוכים. פשוט כיף גדול. להבדיל מהזוגיות המשמימה והדכאונית של בן וליהי. כן אוהבת לא אוהבת. זוגיות בעיקר בתחילתה אמורה להיות כיפית וזורמת ואצל בן וליהי הם נראים כמו זוג זקנים בני 90 שמיצו את יחסיהם. סליחה מכל בני ה 90 המאוהבים

didush100

New member
אותי בן וליהיא הרבה יותר מעניינים

איתן ודני חמודים ביחד אבל זה לא זה

goodpink

New member
גב לא יצא טוב מאיריס האמיתית יש לו קושי

להוריד את החומות המנגנוני ההגנה שלו בפני הפסיכולוגית ולהיות פגיע הרי זה המקום שבו הצופים אמורים להתחבר למישהו הפגיעות צריכה לצאת בחדר הפסיכולוגית וקשה לו. הוא לא אוהב שקולטים את החומות ומנגנוני ההגנה שלו גם העובדה שנמנע להוציא רישיון נהיגה מאחר וזה כרוך בהערכה של פסיכולוג אומר דרשני. גם בפרק האחרון בפרומו הראו את גב בפסיכלוגית ולא שידרו את זה מאחר הקטע של גב עם הפסיכלוגית לא היה גורם לו להתחבב על ידי הקהל...זה לא הישרדות שבו מדברים עם המצלמה על הטכטיקות וכו בחדר הפסיכלוגית היתה אמור להיות אמיתי ושאתה לא רואים את זה יותר. היחדים שהאמנתי להם וריגשו אותי אצל הפסיכלוגית היו: ענבר בהתחלה (אחרי שקלטתי את המודוס אופרנדי שלה והתנהלות שלה בווילה לא האמנתי לה יותר אצל הפסיכולוגית זה כבר לא מעורר אצלי אמפטיה) ענת (שדיברה על הפרעות אכילה ושרוצה שהחיים שלה יראו, וגם שדיברה על ענבר בנוגע לאיילת מצחיק אותי שהפסיכלוגית בעיקר מקשיבה לענת ומהנהנת בראש מאחר וענת באמת קולטת דברים ואנשים יש לה אינטלגנטיה ריגשית גבוהה אולי גם קשור לזה שהיא בת לפסיכאטר) וקרן רק הקטע שדיברה על כך שאיכזבה את הוריה ואחיה הבן הטוב. כל השאר לא עוררו אמפטיה או אמינות או פגיעות על עף בכי וכו

למעלה