שרשור ערב שישי
26/8

לונדרון

New member
קשה לעמוד על הסיבות

אבל, מן הראוי לזכור שלא תמיד קיימת כימיה בין מטופל לפסיכולוג. כאן בתוכנית גם קיימת סיטואציה שלא גב (ולא המתמודדים האחרים), בחרו ספציפית באיריס כמטפלת שלהם, אלא ההפקה בחרה בה. איריס היא ככל הנראה לא הפסיכולוגית הראשונה שגב פגש בחייו. יש אנשים שיש להם "אנטי" כלפי פסיכולוגים מכל מיני סיבות.

goodpink

New member
מסכימה. גב כנראה לא אוהב להיות חשוף ובמיוחד

שזה לא מבחירה אישית שלו אלא לפי הזמנה. יכול להיות מאוד שזה מזכיר לו דברים שמעדיף לא להתמודד או לחזור למקום הזה ובכלל מעדיף לא לחשוף את האני האמיתי שלו לפני כל העולם. לא סתם יש לו את מנגנוני הגנה האלה. הבנתי שיש לו בעיה עם פסיכלוגים כבר שדיבר עם ענת ושאל אותה על כך שהיא בת של פסיכאטר ועם זה לא גורם ל... והעובדה שהוא לא מוציא רישיון נהיגה רק מאחר שזה אומר לעבור אצל פסיכולוג. זה אומר דרשני.

goodpink

New member
לא קלטתי במדיוק...עצם השאלה נראתה לי מוזר

היא התחילה לענות כן זה גורם.... וישר העבירו את המצלמה

goodpink

New member
לא. ועכשיו נהדר קרן הולכת לקבל סימפטיה הבכי

עכשיו בשיר וענבר מחבקת אותה. נהדר הולכים להכניס את זה בפרק וקרן הולכת לקבל סימפטיה. כזה מעצבן.

no nick 1989

New member
אני כבר התחלתי לסמפט

אותה ממש בימים באחרונים... אז אולי היא לא מושלמת,אבל אז מה,לפחות היא אנושית ויש לה לב טוב ורואים את זה.

goodpink

New member
חחחח דווקא עם כניסת החדשות הרוע שלה יצא שוב

פעם חחחחחחח כל מה שניסתה להסתיר ולשנות הכל התפרץ שוב פעם עם כניסת החדשות...החוסר פירגון הדיבור על אחרות הרוע הכל... מקבלת שהיא הראתה פגיעות אצל הפסיכולוגית והיא תעורר סימפטיה בבכי עכשיו בשיר...חוץ מזה לא חשה לה סימפטיה יותר מידי שיודעים את כל ההתנהלות שלה. היתרון היחידי שלה זה שהיא משדרת פגיעות לפעמים ודניאל למרות הכל הבכי שלה לא מעורר פגיעות ואמפטיה היא יוצאת כמו תינוקת מפונקת שלקחו לה את הצעצוע הפעם היחידה שהיא עוררה אמפטיה זה היה שאיתן התנצל ששכב עם קרן וזה היה בעיקר בגלל איתן.

no nick 1989

New member
לא נתקלתי עדיין

בדיבור על החדשות מצידה של קרן.. בכל מקרה בעיני זה לא נובע מרוע כי היא לא בנאדם רע אולי היא פשוט פוחדת להיפגע שוב כמו שנפגעה מאיתן,ולכן היא חוששת קצת מהחדשות אם ילכו לכיוון של גב וכו' שהיא דיי שמה עליו עין כרגע..[איך אפשר שלא
]

פשושה11

New member
למה קרן בוכה? ואיזה נחמד המסיבה הספונטנית

שארגנו להם לשבת. אין כמו מוסיקה :)

goodpink

New member
נהדר.לא. עכשיו הולכים לקשר את הבכי המעורר

סימפטיה שלה עם המצב של גב אחרי שיצא מהפסיכולוגית. לא מספיק שתקבל סימפטיה לקרן עצמה גם עכשיו עשוי לעזור לה לקשר פוטנציאלי עם גב בעיני הצופים...... זה לא שגב הולך לדבר על הנושא...ולא יודעת עם יראו את זה...פעם קודמת חתחו את זה מהפרק כי יש לו בעיה עם פסיכולוגים.

ela501

New member
מה הפניקה ,אז מה אם היא בכתה,רק שתדעו

שקרן בעליה מטאורית בחוץ,הפורום פה לא משקף כלום,אני מבינה שהרבה לא התחברו לקרן פה בהתחלה,כי הייתה חברתה הטובה של אתי והחיבור הזה הוציא ממנה דברים לא טובים,אבל אף אחת לא מושלמת שם,רעה היא בטח שלא ולראיה כשדניאל באה ואמרה שאומרים על אורטל שהיא שטן היא מיד אמרה שהיא לא שטן ולא רעה ושאין פה בנות רעות בבית,אני בכלל לא שמעתי אותה מלכלכת על הבנות בתקופה האחרונה,בקשר לחדשות היא קצת בחששות כמו כולן(מלבד דניאל שמקומה בגמר מובטח)והיא לא ממהרת לאמץ אותן,לוקח לה יותר זמן להפתח איתן וזה טבעי לגמרי. בוילה היא מאד אהובה גם על הבנים וגם על הבנות,גם דניאל וגם אורטל שסיפרה היום ליוני או בן שבחיים לא חשבה שהיא תאהב אותה הכירה אותה יותר והיא ממש סבבה איתה. אז תצאו מהקבעון ונסו לפתוח את הלב לקרן שעברה בינתיים את הרגעים הכי קשים בתכנית.

וואו אלה.. איך עשית ממנה טובת לב ואנושית.

שאפו. אם לא הייתי רואה את התוכנית, הייתי מאמינה לך. קחי שיר לסופ"ש..

למעלה