שרשור ערב שישי
26/8

ela501

New member
תודה סוז שיר מקסים

לא עשיתי ממנה מאמה טרזה אבל היא אנושית,מעניינת ותורמת הרבה לתכנית לטוב ולרע

לא אמרתי מאמא תרזה,

אני יכולה להכיל הרבה דברים.. אבל את כל מה שהיא מביאה איתה, כל מה שהיא בוילה, כל המהות שלה בוילה, ההתנהגות שלה בוילה, הרשעות שלה בוילה, ההתנשאות שלה בוילה, המשחק המדהים שלה בוילה, העובדה שהיא פשוט מחושבת בכל מהלך ובכל דבר שהיא עושה... זה לא משהו שאני יכולה להכיל. היא וענבר... זה צמד חמד. אפילו מפרידה הכט לא נגעלתי כ"כ (ואני עד היום נגעלת כשאני עוברת ליד המסעדה שלה). מעניינת, תורמת לתוכנית? רק ברמה של הבאת רייטינג כי היא מזבלה עירונית. צופים אוהבים אקשן. (עד גבול מסוים אני מקווה) היא לא תורמת שום עניין מבחינה אינטיליגנטית (אף אחד שם בעצם). זה לא שנהנים לשמוע אותה מדברת ומנהלת שיחה כמו שהיינו(לא זוכרת מה הייתה עמדתך לגביהם) נהנים מהשיחות של אלירז ואלין/אלירז וגואל, או שלושתם ביחד.

ela501

New member
כנראה שלא קורצנו מאותו חומר,לא סבלנתי את

אלירז גועל ואלין הסתומה

sunflower11

New member
זה כנראה בדיוק מה שקורה. יש אנשם שלא רואים

את התוכנית, אלא רק את העריכה המגמתית של ההפקה בתוכנית בערוץ 10 ויכולים לחשוב שקרן היא אדם אחר לגמרי ממה שהיא.

מי שלא עוקב ורואה רק את התוכניות בערוץ 10

ועוד מצביע על סמך זה.. הוא אדיוט. הרי מן הסתם התוכנית לא כזו מעניינת אותך אם אתה לא עוקב... אז בשביל מה לסמס?

dindan84

New member
האמת אלה..מעולם לא הגבתי לגביה כי דעתי לא מגו

מגובשת עליה לדעתי היא אחלה בחורה, נקלעה מרצון ושלא מרצון להיות מרכז הבית לא אהבתי את השתלטנות שלה על הבנות, הרכילויות והחרמות שעשו על ליז (שהיתה פייבוריטית שלי דוקא בגלל קרן אתי ושות') ועדיין אני סבורה שיש בה משהו ואני מנסה לחבב אותה. אין לי קיבעון כמו שכתבת למעלה, אם היא תימוד מול בנות אחרות היא לוקחת בהליכה אבל חובת ההוכחה עדיין חלה עליה

dindan84

New member
ועוד משהו:האמפטיה שלי אליה נובעת מהצנון

הדרך שבה התייחס אליה לאחר ליל האהבים שלה והדרך שלה להתמודד גם אם היא לא מאוהבת כמו שהודתה - ראוייה לשבח רק שתפסיק לרכל כ"כ הרבה

ela501

New member
אין חיה כזאת בחורה שלא מרכלת

מי שלא מרכלת היא לא אמיתית ומחושבת.

קשקשה9

New member
מה הפעם קרה לקרן?או שזה

בגלל הקירבה לעינבר שכל מי שדבוקה אליה נכנסת לדיכאון

קרן אומרת לאורטל

שאיתן לא ישמור על אף אחת שם מבחינת ההדחות, למעט דניאל. ושגם עם גב, היא לא בטוחה שהוא ישמור על אחת הבנות.

קשקשה9

New member
אני מסכימה איתן במה שהן אומרות על יוני ואתי

יוני בגד בחברות שלו עם אתי כדי שלא תפריע לו לפתח קשר רומנטי עם החדשות הוא פוגע בה ורב איתה וכבודו גם החליט שהיא צריכה ללכת הביתה עם או בלי קשר-אני חושבת שהשבוע אתי יוצאת

בנוסף, זה באמת לא יפה מצד יוני

שהוא דיבר עם אתי כשהיא במצב מאד פגוע ורגיש בעודו רץ על ההליכון. הוא אמר "אתי יכולה לבוא, אני רוצה לרוץ לא מוותר על ההליכון....." אז אורטל ציינה שזה מאד צרם בעינייה

למעלה