אם למישהו בא לגוון קצת....

noaxxx

New member
../images/Emo127.gif אכן 17 ס"מ.... ולרכבת חשמלית אין עשן../images/Emo13.gif

anonimit75

New member
אני גרועה בחידות אבל אדם וחווה

כיסו את איזור החלציים בעלי תאנה...זה מה שזכור לי משעורי התנ"ך ביסודי... הבעיה היא, שאני לא בטוחה שלא היו דמויות אחרות בתנ"ך שלא התכסו באותם עלים.. בכל אופןפ נשאר עם הפשט... :)

poseidon111

Active member
אנונימית.מה מייחד אותם מכל השאר?דעי זאת

ומצאת את התשובה.

anonimit75

New member
אין לי מושג . הנחש?

יאללה , תגלו...אני גרועה בחידות. אבל מסקרן מה התשובה

poseidon111

Active member
את רוצה חיים קלים?אין חיים קלים לאוהדי גב../images/Emo13.gif

יחד עם זאת,ומכיון שאת "יריב" שכיף לשוחח עימו,אתן לך רמז נוסף.אם לא תדעי,אני מבטיח לגלות... ההבדל בינם לאחרים נמצא באיזור שבין החלציים לבין הצוואר.

anonimit75

New member
אוהדי גב, הם אנשים שטחיים ופשוטים

כמו גב לא מתוחכמים, כמוכם ...חחח בכל אופן, אני יוצאת אהבלה עכשיו כי אין לי מושג... רק אל תגיד לי שהכוונה לצלע החסרה של אדם, שככל הנראה יש להם שם צלקת רצינית בעקבות הניתוח שעשה להם אלוהים.. חוץ מזה, דניאל (חבר של גב) פירסם באחד ה-GEMS שהוא מפרסם באתר mixcloud...שיר שלא הכרתי ומאוד נגע ללבי. שיר ל- "זקנים" כמוני... בגלל שאתה כזה חכם וחמוד, אני מקדישה אותו לך בחיבה רבה... מקווה שתהנה לפחות כמוני ... http://www.youtube.com/watch?v=ZC19UZcqQwY

poseidon111

Active member
נהניתי מאוד.חבל שאני לא דובר פורטוגזית.

ובעניין של גב,זה היה הומור,כן? לגבי התשובה אני חושב שנועה צריכה לתת.ניתן לה חמש דקות.אם היא לא פה,אני אתן.

anonimit75

New member
גם בלי להיות דובר פורטוגזית

מרגישים את האהבה, הרוגע ,השלווה האושר דרך הקול והמוסיקה ... יש כמה משפטים שהבנתי (כי זה נשמע אותו דבר בספרדית ), אבל גם אני התבאסתי שאין תרגום ... שמחה שנהנית :)

noaxxx

New member
רמז...

אל תתמקדי במה שלבשו.. או בדמויות שהיו סביבם.. כמו הנחש. תתמקדי רק בהם עצמם... מה מייחד אותם? יש הבדל מהותי אחד שמבדיל אותם מהשאר.

poseidon111

Active member
את בכיוון הנכון ובוקר טוב מאוד.

אני נמצא פה ובמקביל שומע את שירי ארץ ישראל הישנה (מאוד) באזניות.כיף.

די. עכשיו אני מתרגשת...../images/Emo6.gif

אני כזו גרועה בחידות. בשאלות טריוויה אני קצת יותר מוצלחת, זה בגלל שיש לי נטייה למחוק מההארד דיסק את כל מה שחשוב כדי לפנות מקום להמון שטויות
פוסדון
לשירי ארץ ישראל הישנה, אוהבת שמגיעים החגים ואז הרדיו משופע בהם. אין לי אוזניות, אבל יש יוטיוב, אחד האהובים עלי : http://www.youtube.com/watch?v=4XVQ5GScEoI&ob=av3n

למעלה