אם למישהו בא לגוון קצת....

noaxxx

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אין עליה !

מתישהו, יצטרכו להעניק לה את פרס ישראל..

anonimit75

New member
שירי ארץ ישראל הישנה ??? אוי לא.....

נכון שבשירים הללו יש איכות, שפה גבוהה, לא פעם יש המון עומק... אבל מבחינה מוסיקלית השירים הללו בדר"כ כ"כ משעממים...הלחן והעיבוד משעממים...הכל אנאכרוניסטי, מונוטוני משהו, לא מעניין ולא מרגש. רק למילים יש משמעות ... תמיד התחברתי למילים של השירים אבל לא למוסיקה. אגב, בYNET פרסמו היום את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4131130,00.html שירי חול שהם "קודש"... באמת שכל השירים שנבחרו שם יפים ומרגשים...בהתחלה הזדעזעתי מהבחירה של אריאנה מלמד (גבעת התחמושת) כי זה שיר כ"כ מדכא...אבל זה באמת שיר מדהים....

מצטערת, לא מסכימה איתך (גם בעניין הזה חחח)

קודם כל, הרבה מהמלודיות לקוחות משירי עם רוסיים, לשם אני מתחברת מייד (שורשים מהבית) שנית, יש המון יופי בפשטות של השירים של פעם, הלחנים של חנן יובל יפהפיים וכמוהו עוד רבים אחרים. העובדות הן, שאלו שירים שכאן כדי להשאר, לא רק בגלל המילים, הרבה גם בזכות המנגינה. תיכף אקרא את הכתבה.

poseidon111

Active member
ואני חושב גם במקרה הזה הפוך זו היתה תקופה

שאנשים ידעו לנגן,ולא המכשיריים המסונטזים של היום,וכמובן לשיר.לא היו את המכונות שהופכות כל דוגמנית לזמרת. בכל אופן התשובה לחידה היא שאין להם טבור.הם לא נולדו מאישה.זה סימן ההיכר שלהם.

באמת שאלה מצויינת ../images/Emo13.gif

עולות לי מליון אפיזודות שלבטח היו נראות אחרת אם לאלוהים היו עקבי סטילטו בגובה 12 ס"מ בזמן שהוא בורא את העולם......

poseidon111

Active member
ראי,השאלה המרכזית והפילוסופית היא האם

היתה לבושה בקורסט שחור מעור.אם כן,אני שמח שלא.אבל,וזה האבל הגדול,אם בתיאור שאת תיארת היית מוסיפה נגיד פנים של אגם רודברג וגוף של יעל בר זוהר (טוב, לא כל הגוף),אז הייתי רוצה להיות ראשון.ואם היתה אומרת לי למשל שהיום היא היתה ילדה רעה ומגיע לה עונש,הייתי רוצה לחיות כמו מתושלח.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מישהו יצטרך לצום בכיפור הבא...
קורסט שחור? לא , זו אלוהים. היא לובשת גוצ'י או שמוצ'י .. או משהו מהקולקצייה של קים קרדשייאן, צריך רייטינג בימינו... האם יש תשובה בפילוסופייה למה בעצם אלוהים הוא זכר?

poseidon111

Active member
לא בפילוסופיה אלא בהיסטוריה.מכיון שהעולם

היה ונשאר פטריארכלי,נראה לך שהם יחליטו שהגורם המשמעותי והחזק ביותר הוא אישה? הם לא היו עד כדי כך פמינסטים...

הממ כן, נניח אם היו צריכים להאשים מישהו ../images/Emo13.gif

סתם. ברור למה מבחינה הסטורית. אברהם לא היה קם ועוזב והולך רק כי אישה אמרה לו .......ברור...
.

noaxxx

New member
זה 'סתם' נחמד... ועדיין..

כששמעתי אותו לראשונה, השקעתי כמה רגעים של מחשבה...
אגב, הקטע שהבאתי קודם.. הוא מהדיסק amused to death של roger waters (אחרי שנפרדה דרכו מהפינק פלויד..) דיסק מעולה! ממליצה בחום זה קטע נוסף.. http://www.youtube.com/watch?v=wAhwySvCOPs

anonimit75

New member
בעידן שבו הכל מהיר, מסעיר ומטורף...המכשירים

המסונטזים אלה (כמו שאתה קורא להם...), נכנסים ישר ללב, והם מצליחים ל הביא איתם המון עוצמה ורגש... בעידן של היום, לא מספיקים להנות מתענוג מסויים,ומיד מחכים למנת התענוג הבאה...שום דבר כבר לא מספיק...אנחנו משועבדים לדבר הבא... התזזיתיות הזאת, התשוקה לאתגר ולעונג הבא, מתחלפים כ"כ מהר, שלפעמים נראה לי שרק קצב מסונטז "ומטורף " יכול להביע את הטריוף הזה... קשה להתחבר למוסיקה של השירים הישנים - שרובם בקצב איטי ומונטוני משהו, קצת תלושים מהדינאמיקה וההמציאות... קשה לי להביע את עצמי במילים, אבל אני מקווה שמה שניסיתי להעביר עבר...

poseidon111

Active member
עבר,עבר אבל אני חושב אחרת.בעולם

המטורף שלנו,עם המירוץ המהיר,השירים הללו נותנים לי את השלווה שאני זקוק לה.את התמימות ואת התחושה שיש מקום אחד לפחות שבו אני יכול לעצור את מירוץ העכברים הזה.זה כמו וואליום בשבילי כשאני צריך.מצד שני זה מרגש,זה סוחף אותי להיות מי שהייתי רוצה להיות, לו היה לי את הזמן.

למעלה