אם למישהו בא לגוון קצת....

anonimit75

New member
אני מבינה אותך מאוד,אבל

גם במוסיקה האלקטרונית יש רוגע ושלווה...הכל נע ודינאמי.. יש קטעים שבהם הכל מהיר ,סוחף,מסעיר ומרגש ואז יש את הקטעים של השקט הרוגע והשלווה - המקום הפרטי בו אנחנו מגיעים למנוחה ולנחלה - אושר וחופש מוחלטים! ואז שוב חוזרים למרוץ ...כל הדינאמיקה הזאת מתבטאת היטב במוזיקה האלקטרונית...והיא מרגשת לא פחות.. בקיצור, יש רגעים שמוזיקה אלקטרונית מרוממת את הנפש, ושי זמנים שצריכים את המוסיקה הישנה, הרגועה והטובה. טוב שיש עם מה לגוון :)

noaxxx

New member
במשפט האחרון דייקת, אבל לא קשור למירוץ...

אני יכולה להעיד על עצמי.. בתור צרכנית כבדה של מוסיקה, מכל הסוגים.. ישנה, אלקטרונית, רוק, פופ... ועוד... שלכל סגנון יש את הקסם שלו, והעניין הוא שצריך לברור את האיכות על פני הזבל.... בכל מקרה,כל סגנון מתאים למצב רוח שונה... וזה כל הכיף... המבחר!

גם היום יש יוצרים שעושים מוזיקה נהדרת

לא הכל מסונטז, יש הרבה זמרים שאני מעריכה ואוהבת. (חוץ ממזרחית 'הופה, הופה, תנשאי לי , כפרה עליך') ועדיין, כמה מזה יישאר בעוד עשרים, שלושים שנה? לא הרבה. לעומת השירים הבאמת ישנים שעד היום לא נס ליחם.

poseidon111

Active member
את יודעת מה,אאתגר אותך.

למי מהזמרים או הזמרות יש קול מרשים כמו של אלו מפעם. רק שתביני אני לא חושב שלשלמה ארצי יש קול,לא גידי גוב,לא אף אחד מהבנאים,לא שלום חנוך אפילו. לא יודע אבל לא מצאתי אף אחד כמו אריק איינשטיין,אריק לביא או כל הבציר ההוא. כולם היום שרים מהאף.כולם מתאמצים וכולם עסוקים בפוזה ולא בשיר. והייתי עדין.

poseidon111

Active member
בדיוק כך.את סולו הגיטרה עושה צ'רצ'יל.

ובעניין אחר,את מכירה את פרנסואז הרדי ?

מרשה, מרשה, היא מאוד יפה ומאוד סקסית

הקול שלה נעים ומרגיע והצרפתית תמיד עושה לי את זה, מבלי להבין מילה. אני בטוחה שאילו רק הייתה מגיעה לבאר שבע ופוגשת בך .........

anonimit75

New member
אחת הנשים היפות בעולם- בהחלט !!!

הצרפתיות האלו...לא יאמן. מדהימות... מזכירה לי קצת את בריג'יט בארדו...

ולי היא הזכירה את חלי גולדברג בצעירותה.

יש גם צרפתיות לא יפות....אדית פיאף למשל... אבל יש משהו בקוקטיות שלהן..שמחפה על הכל :)

poseidon111

Active member
אני לא יודע אם רק אצלי אבל תמיד אמרתי

שמספיק שאישה תדבר צרפתית,וכבר הוסיפה לעצמה 50% סקסיות. לעומת זאת גבר שמדבר בצרפתית תמיד נשמע לי נשי שלא לומר...

למעלה