אם למישהו בא לגוון קצת....

poseidon111

Active member
את צודקת בעניין העקרוני. זה היופי שבמוזיקה

ובאמנות בכלל.לא ניתן לשפוט אותם בכלים אובייקטיביים.כל אחד מתרשם שונה. אני למשל פשוט לא מסוגל לשמוע מזרחית או ראפ .פשוט לא.אבל אם זה עושה למישהו אחר טוב,מי אני כי אלין.הרי יש אנשים שלא מבינים איך אני מסוגל לשמוע רוקאבילי למשל,ואני מת על זה.ככה זה.

anonimit75

New member
רוקאבילי זה מדהים

גילוי נאות : לא שמעתי את המושג רוקאבילי מעולם. עשיתי חיפוש בגוגל והגעתי לכל מני זמרים ששרים בסגנון הזה ביניהם ג'וני קאש... הוא מדהים !!! הולכת להקשיב עכשיו לשירים שלו ולחקור קצת לעומק.. תודה שבזכותך הגעתי אליו....

noaxxx

New member
../images/Emo268.gif ועוד אחת.. בכיף שלכם...

מטוס ממריא מנתב"ג בלוד וטס 500 ק"מ מערבה, 500 ק"מ צפונה, 500 ק"מ מזרחה, 500 ק"מ דרומה ונוחת. איפה יימצא המטוס ביחס לנתב"ג

poseidon111

Active member
את מתכוונת לקחת את סיבוב כדור הארץ בחשבון?

כי אם כן,אז מזרחה נדמה לי.

noaxxx

New member
קודם כל למה שחשוב באמת...

השיר שהבאת מקסים מקסים!
והשיר הבא נמצא בעשיריה שלי.. אמנם מתקופה קצת יותר מאוחרת.. ועדיין, לטעמי אחד השירים היפים שנכתבו בעברית..
http://www.youtube.com/watch?v=wcayUsa9yvw ולעניין המטוס.. התשובה שלך נכונה.. אם כי ההסבר לא
סיבוב כדור הארץ לא נלקח בחשבון, אלא קווי האורך שלו, שהמרחק ביניהם מצטמצם ככל שמצפינים..

קורין כזו מתוקה בקליפ הזה ../images/Emo13.gif והקליפ-קלאסיקה.

אני לא עונה יותר לחידות, עשיתי את הפאדיחה שלי ...
לא לקחתי בחשבון כלום, רק את הסיבוב של המטוס.... נו טוב, אם יהיו לך שאלות בנוגע לבריטני ספירס, אני פה :)

poseidon111

Active member
קלאסיקה.הכרתי אותה בבית הספר.היא למדה כמה

כיתות מעלי, וכן אני מודה.אני מבאר שבע.לא באשמתי.הורי הם האשמים.

poseidon111

Active member
שלושים ואחד היה פעם.חשבתי שצריך לציין את הגיל

של פעם.איזה טיפש... וכן,זה נכון.באר שבע יצואנית סלבס מצטיינת.

anonimit75

New member
חחחח גדול :)

הייתי צריכה לנחש לפי התשובות שאתה לא צעיר... יותר מדי אינטיליגנציה וחוכמה לבחור בן 31 :) אני תוהה אם קיק בן 24 עכשיו...גם הוא נשמע לי לפעמים קצת יותר בוגר :)

KEEK

Member
רק לפעמים אה? ../images/Emo3.gif

גרמת לי לבדוק את הפרופיל.. והוא אכן מדוייק אבל לא 24, 26 עוד מעט.. תקבלי הזמנה למסיבה

למעלה