אם למישהו בא לגוון קצת....

poseidon111

Active member
ראשית, תודה רבה.לא הכרתי את הביצוע

הזה.קול חזק ביותר.הכרתי את הביצוע המקורי בביצוע של הזמר ששמו נשכח ממני.

anonimit75

New member
לשמוע כן...לראות ולפנטז ? לא בטוח חחח

אין מה לעשות. שיא היופי זה בגיליים 16 עד גיל 31 אח"כ זה רק הולך ודועך .... :(

ראשית, גברים לא צריכים להיות יפים...

רק עשירים
סתם סתם . אישית הטיפוס היפה לא עושה לי את זה (נניח, בראד פיט) אני אוהבת מאוד את דסטין הופמן, חושבת שהוא לא אידאל היופי, אבל הוא עושה לי את זה big time. הרבה פרמטרים מוסיפים יופי לאדם. במיוחד, בטחון עצמי וכריזמה. בקיצור, בפנטזיה שלי אני ודסטין רוכבים אל האופק.......

anonimit75

New member
חחח אני מסכימה

עם זה שביטחון עצמי וכריזמה מוסיפים המון לסקס אפיל.. אבל גם חוש הומור ולצערי, גם כסף... קחי את אותו גבר עם כל התכונות הנפלאות...אחד עם כסף והשני בלי גרוש. תראי, שאוטומטית זה עם הכסף הופך להיות לאטרקטיבי יותר (ולו בגלל שאיתו אפשר להגשים יותר חלומות גשמיים... וזה עושה משהו בתת מודע, אפילו...). חוץ מזה, אני לא יודעת למה, אבל לי גברים מעל גיל 40 לא ממש "עושים" לי את זה...גם לא דסטין הופמן... אני מנסה לחשוב על גבר שעבר את הגיל הזה ושאני יכולה לפנטז עליו, אבל לא "עולה" לי אף אחד לראש ....איזה באסה... אני ממש בחורה שטחית

anonimit75

New member
אני בהחלט אגיד לו לא!

הוא בכלל לא הטעם שלי...יש בו משהו ילדותי, ציני ולא יציב שאני בכלל לא מתחברת אליו

אולי ברוס וויליס?

בתקופה של הסופרנוס, הייתי לגמרי בעניין של ג'יימס גנדולפיני , אבל זה בגלל הדמות שהוא גילם, כשנגמרה הסידרה, נגמר לי גם ממנו...:)

anonimit75

New member
חחח ממש לא

אני מה זה מבינה את הקטע של להמשך לדמות... למרות שגנדולפיני כ"כ לא מושך...הוא אפילו קצת שמן

anonimit75

New member
הצלחתי לחשוב על גבר סקסי בן 40

שי אגאסי - יזם ההיטק... הבן אדם חתיך ,גאון וכריזמתי בטירוף !

anonimit75

New member
הסיבה היחידה שאני יכולה לחשוב

על כך שאני אגיד לו כן, היא הסיבה שבגינה אגיד כן לכל המפורסמים ... שיש מצב במקרה כזה, שהכסף והמעמד והאגו (שהנה השגתי מישהו "שווה") יסנוורו אותי ויוציאו אותי מדעתי... גם הכריזמה ...כשפוגשים אדם מאוד כריזמתי פנים מול פנים, זה שונה מלצפות בו בטלוויזיה.... סיכוי גבוה שהייתי נופלת לפח...אם כ"כ הרבה יפהפיות נפלו ברשת שלו, אני בטוחה שיש בו המון מעבר למה שרואים על גבי המסך

poseidon111

Active member
אני לא חושב.אשתי תמיד אומרת שמרק טוב עושים

מתרנגולת מבוגרת ולא פרגית.האנלוגיה מתבקשת. יש הבדל בעיני בין יופי בוסרי לבין יופי שנושא עימו אופי.הגיל ,עד לגבול מסויים,מוסיף את התבלין לבוסר.

anonimit75

New member
זה משהו אחר...

מבחינת יופי חיצוני - נטו - הצעיר יותר יפה. נכון שלמבוגרים מתווספים מרכיבים של חוכמת חיים, אינטיליגנציה וניסיון שזה מוסיף לסקס אפיל.. אבל עדיין, יש היום המון צעירים שהם מנוסים ובעלי המון ניסיון וחוכמה ... לפעמים נראה לי שהצעירים של היום הרבה יותר חכמים ממני. הם מתבגרים מהר, קולטים מהר...הכל שונה... בכל אופן, אני מבינה מה שאתה כותב, אבל גם פה, הכל בעיני המתבונן והכל תלוי במשקל שאנחנו נותנים למרכיבי האישיות השונים בבחירת מושא ההערכה וההערצה

poseidon111

Active member
את מסכימה עם האמרה שאומרת שהדבר שהופך גבר

רגיל לסקסי זה הארנק שלו?

anonimit75

New member
כן ולא... יש באמרה הזאת הרבה אמת

מצד אחד- כסף זה דבר חשוב ... מצד שני, כסף זה לא הכל... אם החור ממש לא מעניין ,חסר ביטחון וחסר כריזמה, אז לא יעזור לו הכסף... אבל אם יש לו חוץ מהכסף גם תכונות מרשימות אז יש לו סיכוי הרבה יותר טוב מזה שאין לו כלום... אני מאמינה, שרוב הגברים העשירים, יש להם מעבר לארנק...זה גם מתבטא באישיות שלהם...ולכן הם זוכים בנשים הכי מדהימות :)

noaxxx

New member
לאייל גולן יש קול מרשים.. ומנעד קולי חבל"ז

למשל..

anonimit75

New member
סליחה שאני נדחפת אבל

כל אומן מביא איתו איכויות שונות ואני לא חושבת שנכון להשוות בין אומנים מבחינת קול... אני לא מבינה גדולה במוסיקה (ובשום תחום למען האמת ), אבל אני הולכת עם הרגש... במוסיקה למשל, אני יכולה להשאר פעורת פה ונרגשת לאחר שמיעת מוסיקה אלקטרונית חסרת מילים.... העוצמות שיש לפעמים במוסיקה הזאת הן לא משהו שאפשר לתאר במילים... אבל אם אני לוקחת זמרים : נינט למשל, אין לה קול עוצמתי. יש לה קול נחמד ולא יותר מזה, אבל יש משהו בהגשה שלה, יש משהו באישיות שלה שהיא מביאה לשירה, שהוא מרגש ועוצמתי...חודר את כל מחיצות ההגנה שלי... ערן צור - אין לו קול טוב. זמר בינוני מינוס, אבל הוא כותב בחסד, חלק מהטקסטים שלו מדהימים וכמותם גם הלחן והעיבוד...כל המכלול הזה יוצר אומן טוב מאוד... יש הרבה זמרים עם קול מדהים אבל אין הרבה מעבר לקול : בועז מעודה, שירי מימון ואחרים.... בקיצור - צריך לשפוט כל אומן לגופו

למעלה