7 עובדות שלא ידענו עליכם!

XoLilMissLolaoX

New member
המממ let me think....../images/Emo3.gif

1.אני מאוהבת בשפה האנגלית השפה הכי יפה לדעתי והצער היחידי שיש לי לגבי זה זה שאני לא נייטיב ספיקר...אני ב5 יחידות university ולומדת בנוסף 2 יחידות תירגום והתחלתי ללמוד אנגלית מגיל ממש קטן בערך מהגן. 2.אני מכורה ליותר מידי סדרות טלויזיה ואני אתן קומץ קטן : smallville supernatural the vampire diaries dexter gossip girl that 70's show friends kyle XY ובטח יש עוד שלא עולות לי לראש עכשיו
3.אני מכורה למוזיקה...אני לא יכולה לעשות כלום בלי שתהיה לי מוזיקה באוזניים (אבל רק מוזיקה שלי LOL) אני אפילו יכולה לישון עם מוזיקה לעשות שיעורים \ מבחנים עם מוזיקה אחותי אומרת שיש לי פיצול קשב כי אני מתרכזת במוזיקה בשיעורים ומצליחה להגיב למה שאומרים מסביבי חחחח ושוב רק אנגלית....ורוק בעיקר! ושונאת מזרחית!#$@#! 4.קשה לי מאוד להגיע להחלטות אבל מאוד קשה לשכנע אותי לשנות את דעתי בנוגע למשהו 5. אני ילדה מדעית כמו שאומרים אצלנו
מדעי המחשב וביולוגיה הם תחומי העיניין העיקריים 6.אני מציירת בעיקר אנשים ובשחור לבן עם פחם 7.תמיד רציתי להתחיל ללמוד לנגן בגיטרה אפילו קניתי גיטרה (וקוראים ליידי בלקווד על שם לורד בלקווד משרלוק הולמס וגם בגלל שהיא שחורה כולה) אבל אף פעם לא היה לי את הזמן או מי שילמד אותי....

NoAmItA ChAn

New member
ביולוגיה RULES!

כבר עשית בגרויות בביולוגיה? O: ויא, אני צריכה לקרוא שרלוק הולמס >< יש לי את הספרים, אבל אני מתעצלת להתחיל אותם XD

XoLilMissLolaoX

New member
חחח לגמרי!! ../images/Emo45.gif אחד המקצועות האהובים עלי

עדיין לא עשיתי את הבגרות ואני איפהשהו בתחילת הביוטופ חחחח את למדת ביולוגיה?! חח תתחילי!! למה להתעצל?? ועוד שיש לך זמן קצת תנצלי אותו
ותגידי תודה שיש לך אותם אני צריכה לקרוא באייפוד חחח

NoAmItA ChAn

New member
רגע, מה? את עושה ביוטופ?

חשבתי ששנה שעברה הייתה השנה האחרונה לביוטופ, ושעכשיו יש את הביודע OOO: וכן, אבל יש לי כל כך הרבה ספרים שאני צריכה לקרוא, זה לא טבעי ואני לא אסיים את כולם בחיים T_T

NoAmItA ChAn

New member
ביודע זה ביוטופ קצר יותר

שאלה אחת, מפגש אחד \: לנו היו ארבע שאלות ומליארד מפגשים.. רציתי למות. ושלא לציין את זה שאווזים כמעט אכלו אותנו

XoLilMissLolaoX

New member
חחחח אווזים?? אכלו אתכם??

אני מתעסקת עם צמחים בביוטופ שלי ויש 6 תצפיות 3 שאלות אקולוגיות ועוד משו נראה לי...וגם בחינה בעפ...בלעעעעעע אין לי כוח לזה!!

NoAmItA ChAn

New member
בחינה בע"פ - נסי להילחץ כמה שפחות XD

וזה יעבור טוב, באמת :) אני שקשקתי לה שם מול הפנים וקיבלתי 98. אבל אם הייתי פחות לחוצה, הייתי מקבלת 100. האמת שהבחינות בכתב הרבה יותר מעיקות מהביוטופ X_X אבל בהצלחה בהכל!

XoLilMissLolaoX

New member
חחחח תודה! אני מקווה שאני לא אלחץ יותר מידי

ואני אדע על מה אני מדברת P= הרבה אומרים שהבגרות בביולוגיה היא יחסית קלה....נראה :) אני אופטימית על מה כבר הורידו לך? איזה קטנוניות.... את מדברת על הבחינה בעפ מול הבחינה בכתב? ואיך היה לך מעבדה? X_X אני שונאת מעבדה....

NoAmItA ChAn

New member
בבחינה בע"פ היא הורידה לי שתי נקודות

על שאלה שבכלל לא בדקנו XD אבל בקטנה. וכן, לי אישית הבחינות היו קשות - אבל זה רק כי המורה שלי דחפה לנו את כל שלוש הבחינות העיוניות באותו יום, אחת אחרי השנייה X__X והאמת שהמעבדה הייתה לא קשה, אבל סיימתי אחרונה וזה היה ממש מלחיץ X_X אבל בסוף קיבלתי ציון טוב (80-90 - לא זוכרת כמה XD). מה שמשעשע במעבדה זה שהלבורנטיות עוזרות חופשי XDDDDD

XoLilMissLolaoX

New member
D= יאאיי שמחה שיש מישהו ששותף

לאובססיות שלי בחיים ובמיוחד בקטע של מדעי המחשב וביולוגיה....והמוזיקה...אני לא מצאתי הרבה כאלה

SugarRush

New member
את מזכירה לי את עצמי XD

ההבדלים היחידים הם שאני לא עושה 2 יחדות תרגום(אבל עדיין עושה 5), אנגלית היא גם השפה האהובה שלי ואני מנסה לדבר כמה שיותר באנגלית, אבל מעולם לא למדתי (עם מורה פרטית למשל). ואני גם לא מציירת בפחם אלא ב-B7. ובמקום מחשבים וביולוגיה לקחתי רפואה וביולוגיה, רק מהסיבה שאצלנו מחשבים זה 15 יחידות ורפואה זה רק 10..

XoLilMissLolaoX

New member
[= חח

גם אני לא...אמא שלי הכריחה אותי כדי לקדם אותי מעבר למה שהכיתה למדה.... אצלנו אפשר לבחור בין לעשות 10 או 5 יחל מדעי המחשב ועשיתי 5 כי די י"ב אני רוצה חופש חחחח ואין לנו רפואה בבצפר :O אם היה הייתי לוקחת!!

XoLilMissLolaoX

New member
חחח כןן אני ממש אוהבת את זה!!

עם כל ההצללות והתווי פנים :) וזה לא כזה קשה צריך לעבוד עם זה כמה פעמים עד שזה הולך כמו שצריך אבל זה בעיקר מלכלך

למעלה