המממ let me think....../images/Emo3.gif
1.אני מאוהבת בשפה האנגלית השפה הכי יפה לדעתי והצער היחידי שיש לי לגבי זה זה שאני לא נייטיב ספיקר...אני ב5 יחידות university ולומדת בנוסף 2 יחידות תירגום והתחלתי ללמוד אנגלית מגיל ממש קטן בערך מהגן. 2.אני מכורה ליותר מידי סדרות טלויזיה ואני אתן קומץ קטן : smallville supernatural the vampire diaries dexter gossip girl that 70's show friends kyle XY ובטח יש עוד שלא עולות לי לראש עכשיו
3.אני מכורה למוזיקה...אני לא יכולה לעשות כלום בלי שתהיה לי מוזיקה באוזניים (אבל רק מוזיקה שלי LOL) אני אפילו יכולה לישון עם מוזיקה לעשות שיעורים \ מבחנים עם מוזיקה אחותי אומרת שיש לי פיצול קשב כי אני מתרכזת במוזיקה בשיעורים ומצליחה להגיב למה שאומרים מסביבי חחחח ושוב רק אנגלית....ורוק בעיקר! ושונאת מזרחית!#$@#! 4.קשה לי מאוד להגיע להחלטות אבל מאוד קשה לשכנע אותי לשנות את דעתי בנוגע למשהו 5. אני ילדה מדעית כמו שאומרים אצלנו
מדעי המחשב וביולוגיה הם תחומי העיניין העיקריים 6.אני מציירת בעיקר אנשים ובשחור לבן עם פחם 7.תמיד רציתי להתחיל ללמוד לנגן בגיטרה אפילו קניתי גיטרה (וקוראים ליידי בלקווד על שם לורד בלקווד משרלוק הולמס וגם בגלל שהיא שחורה כולה) אבל אף פעם לא היה לי את הזמן או מי שילמד אותי....