הגמד והענק שרשור מספר 1

לאוריאן!../images/Emo24.gif

אזז..שיהיה לך סופשבוע מדהים וכיפי!
שתנוחי סופסוף מהבצפר
שיהיה לך שבוע שולטט..! וסורי על האיחור, לא הייתי אתמול בפורום/= -
- הגמדה שלך
תמונה של הסרט שהבנתי שאת אוהבת
[מקווה שזה זה
, וסורי אם לאא]

sap sapir

New member
יאאא איזה מקסימה!

תודה מתוקה שלי
איזה יפה הכתב כמו של דיסני

להדרושקושקוש...=][=

שיהייה לך שבוע מהנה וכייף....חולה עלייך (ועל דאגוש...חח) הבאתי לך תמונה של צ'אד מייקל מורי השוווה שלך...תהני=][=

מורוש ../images/Emo9.gif bar jones

שיהיה לך אחלה שבוע
מחר אני אעשה לך שירשור תמונות פשוט אני קצת עסוקה
אני אוהבת אותך המוןןןןןןן
ואת ילדה פשוט מושלמת

bar jones

New member
בובה ../images/Emo23.gif אני לאב יו סו מאצ' ../images/Emo70.gif

שיהיה לך שבוע מהמם!! אני נקווה שיותר טוב משלי.. כי שלי עסוק קצת...
מואההה

מור שלי ../images/Emo99.gif (bar jones)

שלום יפיופה
הנה הכנתי לך שרשור מתנות קטן
מקווה שתאהבי
כי השקעתי!!
בדיחות: 1. פיה טובה אמרה לזוג נשוי: הייתם זוג לדוגמא במשך 25 שנה, ואני רוצה להגשים לכל אחד מכם משאלה. ביקשה האישה: אני רוצה לטייל בכל העולם עם בעלי הנערץ. נופפה הפיה במטה, וכרטיסי טיסה הופיעו בידי האישה. ביקש הבעל: הזדמנות כזו מגיעה רק פעם בחיים. מצטער יקירתי, אבל אני דווקא רוצה אישה צעירה ממני בשלושים שנה. נופפה הפיה במטה הקסם, והפכה את הבעל לבן תשעים... 2. שחורה ובלונדינית הולכת ברחוב. השחורה אומרת לבלונדינית תראי הנה ציפור מתה!! הבלונדינית מסתכלת לשמיים ואומרת איפה איפהה?!?! 3. שאלה: מה ההבדל בין הכנסת לקונדום? תשובה: בקונדום נכנס רק שמוק אחד... 4. איש עסקים חכם פנה לבנו הצעיר ואמר לו: בני, אני רוצה שתינשא למישהי שאני אכיר לך! הבן: לא תודה אבא, אני מעדיף לבחור את רעייתי לעתיד לבדי. האב: ומה אם אומר לך שמדובר בבתו של ביל גייטס? הבן: זה כבר סיפור אחר... למחרת פנה האב לביל גייטס ואמר לו: ביל, יש לי חתן לבת שלך! ביל גייטס: לא תודה, בתי צעירה מדי להתחתן. האב: ומה אם אומר לך שמדובר בבחור צעיר שמשמש כסגן נשיא הבנק העולמי? ביל גייטס: זה כבר סיפור אחר... המשיך האב ופנה לנשיא הבנק העולמי ואמר לו: יש לי עבורך בחור צעיר למשרת סגן נשיא ! נשיא הבנק העולמי: תודה אבל גם כך יש לי יותר סגנים משאני צריך... האב: ומה אם אומר לך שמדובר בחתנו של ביל גייטס? 5. בעליו של מפעל גדול החליט יום אחד לרדת לאולמות הייצור ולראות את הפועלים בעבודתם. הוא עבר כמה מחלקות ואולמות ייצור כשלפתע ראה בחור צעיר עומד ונשען על אחד העמודים בחוסר מעש. הוא התעצבן, ניגש לבחור ושאל אותו: "תגיד, כמה אתה מרוויח בחודש?" "בערך שלושת אלפים שקלים" ענה הבחור. בעל המפעל הוציא מכיסו חבילת שטרות, ולפני כל העובדים ספר לבחור שלושת אלפים שקל ואמר לו: "הנה המשכורת שלך, קח אותה ואל תחזור אלינו אף פעם!" הבחור לקח את הכסף והלך. לאחר מכן פנה בעל המפעל אל מנהל העבודה ושאל אותו: "איך קיבלנו בחור כזה עצלן לעבודה אצלנו?" "האמת..." ענה מנהל העבודה, "הוא בכלל לא עובד אצלנו, הוא השליח של הפיצה..." זהו הבדיחות להיום
הכנתי לך קולאז' של בראד פיט כי ציפור קטנה לחשה לי שאת אוהבת אותו

למעלה