הגמד והענק שרשור מספר 1

מוררר../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

שלום שוב יפיופה
והיום, עוד בדיחות! הפעם, על בלונדיניות... 1. שאלה: למה בלונדינית מולידה רק 3 ילדים? תשובה: כי היא שמעה שכל ילד רביעי הוא סיני.. 2.בלונדינית חכמה, בלונדינית טיפשה ושלגיה הולכות ביער. הן מוצאות 100 ש"ח מי מרימה? הבלונדינית הטיפשה כי בלונדינית חכמה ושלגיה יש רק באגדות... 3. טסים במטוס אחד ג'ורש בוש, בלונדינית, סבא ונכדו. הטייסים אומרים שיש תקלה והמטוס הולך להתרסק וכולם שיקחו מצנח ויצנחו. הנכד אומר: מה עושים? יש רק 3 מצנחים ואנחנו 4 אנשים?? ג'ורג' בוש אומר: אני חייב לצנוח יש לי מדינה לנהל, אני חשוב. לוקח מצנח וצונח. הבלונדינית אומרת: אני הבלונדינית הכי חכמה שיש אני חייבת לחיות. לקחה מצנח וקפצה. הנכד אומר לסבא: סבא, מה נעשה? יש רק מצנח אחד ואנחנו 2 אנשים. הסבא אומר לנכדו: אל תדאג בני, הבלונדינית לקחה את השק שינה. 4. עיוור מגיע בטעות לבר של נשים. הוא שותה ומשתכר וכטוב ליבו בבירה שואל בקול: "מישהו רוצה לשמוע בדיחה על בלונדיניות?". האישה שישבה לידו אמרה לו בקול רועם: "תשמע, בגלל שאתה עיוור נראה לי שכדאי לעדכן אותך בחמש עובדות: 1. הברמנית בלונדינית. 2. המאבטחת בלונדינית. 3. אני בלונדינית, שוקלת 100 קילו ויש לי חגורה שחורה בקראטה. 4. האישה שיושבת מהצד השני שלך בלונדינית ומתאגרפת מקצועית. 5. לידה יושבת מרימת משקולות בלונדינית. אתה עדיין רוצה לספר את הבדיחה?". העיוור חשב לרגע ואמר: "לא, אין לי כוח להסביר אותה חמש פעמים". 5.שוטרת בלונדינית עוצרת נהגת בלונדינית ומבקשת רשיון נהיגה. הנהגת נלחצת ושואלת "מה זה רשיון נהיגה?" עונה השוטרת "זה מרובע קטן ויש בו את התמונה שלך" הנהגת מוציאה מראה קטנה ונותנת לשוטרת. השוטרת רואה את עצמה ואומרת "את ממש סתומה, היית אומרת לי שאת שוטרת לא הייתי עוצרת אותך..." מקווה שצחקת
הנה עוד קולאז' הפעם של ג'וש הרטאנט מקווה שאהבת!!!

ולסיום...

המון המון נשיקות
תעברי את השבוע
כי שמעתי שהוא עמוס... תהני בשישישבת
ותשני...
תמשיכי להיות מדהימה כמו שאת
ולפתות את דני...
-
- הגמדה שלך

bar jones

New member
גמדונת ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יווו את פשוט מקסימה.. אני לא יודעת מה לומר לך מרוב שאת פשוט בובה
כל מה שאת עושה בשבילי פשוט מהמם
היה לי יום פשוט סבבה היום- קיבלתי 100 (
) במגן באנגלית..
לי
וגם היה לי שיעור נהיגה ממש מעולה
ומה שלומך
אגב בקרןוב תקבלי ממני גם הפתעה.. לפחות אם תאמרי לי משו שאת אוהבת, אפילו סתם תוכנית טלוויזיה..
א-ו-ה-ב-ת א-ו-ת-ך

לאוריאן!!

טובב..אז שיהיה לך שבוע מדהים ויום מושלםם!
והנה שאלון שיהיה לך איך להעביר את הזמן:: [למקרה שאין לך עבודה להכין
] שם: מה השם האהוב עלייך לבנים ? ולבנות ? איך היית רוצה שיקראו לך ? איך תקרא לילדים שלך ? שם נדוש ? שם שנוא ? גיל: באיזה גיל היית רוצה להיות ? עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? באיזה גיל תרצה להתחתן ? מין: פעם רצית להיות המין השני ? מה עדיף, בנים או בנות ? יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? כמה ילדים בנים תרצה ? וכמה בנות ? מקום לידה: ואיפה היית רוצה להוולד ? חושב שנולדת במקום טוב ? נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? מזל: ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ? מאמין במזלות ? אופי וכו' ? אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? ועם איזה לא ? איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? ובן הזוג ? איזה מזלות המשפחה שלך ? גובה: איזה גובה היית רוצה להיות ? חושב שאתה גבוה/נמוך ? מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? ומצד האבא ? מוצא: שלם עם המוצא שלך ? אם לא, מה היית מעדיף להיות ? אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? איזה שפות אתה אוהב ? צבע עיניים: אוהב אותו ? איזה היית מעדיף ? איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? איזה צבע הכי יפה ? אוהב ירוק ? כחול ? חום ? שחור ? ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? -
- הגמדה שלך

McflyRule

New member
עונה ../images/Emo9.gif תודההה ../images/Emo99.gif

שם: אוריאן
מה השם האהוב עלייך לבנים ? אדם
ולבנות ? רומי
איך היית רוצה שיקראו לך ? ממ.. אוריאן, כמו שלי. איך תקרא לילדים שלך ? לבנים - לי, דרייק לבנות - מישל, קייט שם נדוש ? נועה שם שנוא ? טל גיל: 13 באיזה גיל היית רוצה להיות ? 15 או 18 עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? 98 עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? 119 לאיזה גיל היית רוצה לחזור ?שנה
לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? לכיתה ו'.. שנה שעברה..
באיזה גיל תרצה להתחתן ? 24 או 25 מין: נקבה
פעם רצית להיות המין השני ? כן
מה עדיף, בנים או בנות ? בנים יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? בנות ומה עדיף - יותר בנים או בנות ? יותר בנים
חחח כמה ילדים בנים תרצה ? 2 מקסימום... וכמה בנות ? 2 מקסימום... מקום לידה: צרפת
ואיפה היית רוצה להוולד ? בריטניה
חושב שנולדת במקום טוב ? כן, למה לא? נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? שאלת כבר
מזל: דגים ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ? דגים
מאמין במזלות ? אופי וכו' ? לפעמים... אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג ? חחחחחחח לא יודעת
אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? מממ.. סרטןןןןןן
ועם איזה לא ? דגים איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? מה איכפת לי?! ובן הזוג ? סרטן
איזה מזלות המשפחה שלך ? עקרב, גדי, אריה, דגים(אני), טלה גובה: 1.63 איזה גובה היית רוצה להיות ? אותו גובה חושב שאתה גבוה/נמוך ? גבוהה מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? נמוך מאוד
האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? ממ.. נמוכים ומצד האבא ? גבוהים מוצא: פולין ? שלם עם המוצא שלך ? לא יודעת
אם לא, מה היית מעדיף להיות ? עזבו אותי
אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? הממ. איזה שמות של מדינות אתה הכי אוהב ? מה?? מה זה השאלות האלו? חחחחח ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? המ. איזה שפות אתה אוהב ? צרפתית ואנגלית במבטא בריטי צבע עיניים: ירוק אוהב אותו ? כן איזה היית מעדיף ? לא איכפת לי איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך ? כמו של דאגי, כחול... איזה צבע הכי יפה ? לעיניים? אפור-ירוק-כחול... אוהב ירוק ? כן כחול ?כן חום ? כן שחור ? כן ראית פעם מישהו עם עיניים שחורות שחורות, אבל לגמרי ? כן. אמא שלי
-
- הענקית שלך
תודה רבה

קורליייייי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

הכנתי לך משוו
מקווה שאת אוהבת
שיהיה לך יום נעים ביותרררררררר

להדרוש.....

אממ ממצב??...מה קורה איך החיים איך בלימודים???...חח מקווה מאוד שהכל מצוין!!!?...ואם לא אז אני מאחלת לך שהכל יילך לך סבבה..בכל דבר... אז ככה הבאתי לך ככה שתיי תמונות שתהני אז הראשונה היא של דאגייי החתיך המהממם המושלם!!!!...והשניה של מקפליי!!!...תהני!!

לחנוש...

היי מה המצב??אצלי הכול טוב..ואני מקווה שגם אצלך! טוב שיהיה לך שבוע נעים ולילה נעים..חח אה ורציתי להגיד לך שגם לי יש אובססיה חזקה לנעליים..אני יכולה לקנות 3זוגות נעליים בחצי שעה אם זה היה תלוי בלי...(אמא חח)..טוב אבל אני אוהבת יותר את puma adida nike..וכול אלה.. טוב אז הבנתי שאת אוהבת את הסרט סיפור אהבה בלתי נשכח אז הנה לך תמונה..=]

לינוייייי../images/Emo6.gif

היי מאמי.. מקורה? אני מקווה שהכול טוב... וחסר לך שלא...חחח..
טוב אז ככה.. סידרתי לך תמונה חמודההה של מישו חמוד!..
טוב אז אני לא אטחן לך בשכל... יאללה ביי..ושבוע טופ!!

למעלה