גם שלי לא אוהבת אותי היא לא שמה לי כלום
ה הגמדה של bar jones New member 19/3/06 #44 הו, המ, החלפתי כינוי אני עדיין הגמדה שלך חיחיחיחיחי פשוט שכחתי את הסיסמא
B bar jones New member 19/3/06 #53 לגמדה הכי הכי בעולם../images/Emo70.gif יווו גמדה שלי.. באמת תהיתי לי איפה היית... ועכשיו נכנסתי וראיתי את הכל... ואני עדיין המומה זה פשוט מ ד ה י ם אני פשוט חצי שעה כבר יושבת מול המרקע וצוחקת... את כל כך מקסימה את ממש השקעת הרבה וזה מהמם... האמת שהיה לי יום לא משהו .. ואת פשוט שינית את כולו כרגע אז מי שאת לא... אני אוהבת אותך ואת הגמדה הכי טובה שמישהי יכולה לקבל פשוט בובה אמיתית אז שיהיה לך לילה מדהים ותודה ענקית על הכל
לגמדה הכי הכי בעולם../images/Emo70.gif יווו גמדה שלי.. באמת תהיתי לי איפה היית... ועכשיו נכנסתי וראיתי את הכל... ואני עדיין המומה זה פשוט מ ד ה י ם אני פשוט חצי שעה כבר יושבת מול המרקע וצוחקת... את כל כך מקסימה את ממש השקעת הרבה וזה מהמם... האמת שהיה לי יום לא משהו .. ואת פשוט שינית את כולו כרגע אז מי שאת לא... אני אוהבת אותך ואת הגמדה הכי טובה שמישהי יכולה לקבל פשוט בובה אמיתית אז שיהיה לך לילה מדהים ותודה ענקית על הכל
ה הגמדה של bar jones New member 20/3/06 #59 ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif תמיד פה בשבילך
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif תמיד פה בשבילך
ה הגמדונת של לינוי New member 19/3/06 #35 לינויוש!!!../images/Emo140.gif אני כול כך מצטערת שלא שלחתי הודעה עד עכשיו.. פשוט המחשב שלי נדפק ולא נתן לי להיכנס לפורום.. אז אני מוסיפה לכאן תמונה קטנה ונחמדה... שאני מניחה שאת אוהבת..במיוחד בשבילך...
לינויוש!!!../images/Emo140.gif אני כול כך מצטערת שלא שלחתי הודעה עד עכשיו.. פשוט המחשב שלי נדפק ולא נתן לי להיכנס לפורום.. אז אני מוסיפה לכאן תמונה קטנה ונחמדה... שאני מניחה שאת אוהבת..במיוחד בשבילך...
ה הענקית של reutc1 New member 19/3/06 #37 רעותתתת!!ממש ממש סליחה על הדיליי!! תפוז עשה לי בעיות אז........ שיהיה לך יום שמח וכיפי ושבוע כיף מקווה שאהבת [והבנת בכלל מה התמונה:-\אני לא מש'ו בעיצוב]
רעותתתת!!ממש ממש סליחה על הדיליי!! תפוז עשה לי בעיות אז........ שיהיה לך יום שמח וכיפי ושבוע כיף מקווה שאהבת [והבנת בכלל מה התמונה:-\אני לא מש'ו בעיצוב]
ה הגמדה של חן1 New member 19/3/06 #47 לחנוש.. היי חן זאת אני הגמדה שלך... טוב אז הנה תמונה של אדם ברודי(אגב גם אני חושבת שהוא ממש חמוד!!)
ה הגמדה של LeeR4ever New member 19/3/06 #55 ענתי שלי ../images/Emo70.gif אז רק שתדעי לך ש... ה ת ג ע ג ע ת י א ל י י ך ה י ו ם
ה הגמדה של LeeR4ever New member 19/3/06 #56 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אממממ הקודמת יצאה מטושטשת... אז עכשיו...
ה הגמדה של LeeR4ever New member 19/3/06 #57 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ניסיון אחרון שתצא תמונה טובה...