חדשות

adiozery101

New member
הוא משעמםם !!!! סתם עיתוןן פעם בשנה יש משהו

נורמליי ... חרא עיתוןן!! .. הם פירסמו אותי בהכיהכי שלהםם ... וכתבתי להם הכי להקה : מקפליי הכי בעעעע : טוקיו הוטלל !! .. והם שמו תמונה של טוקיו הוטל כמו מפגריםם !!1 הם כל החיים חופרים על טוקיו הוטל !! ועד שיש להם הזדמנות להשים משוו על מקפלייי או שזה חראא או שבמקום זה יש משו על טוקיו הוטלל אואואואואו חפירהה

Charley XD

New member
אבל זה ידוע שהוא היה ממש מלוכלך

או עדיין ?
למה ההתרגשות ?

sweet shir

New member
כולם שם חבורה של בהמות. XD

כמו כל שאר הבנים שקיימים בעולמינו.

Charley XD

New member
חבורת בהמות XDDDDDD

הרגת אותי עכשיו .. אבל לפי מה שהבנתי דני ממש מסודר ונקי .. רק שתדעי לך ! לפי מה שהבנתי הוא היה רב עם הארי הרבה XD

adiozery101

New member
מתקלח פעם חודש ?? הגזימוו !!

חראא עיתון הוא משעמם ברמותת !! .. צריךך לקרוא לו טוקיו לנוערר!

11מור11

New member
תגידו..

מישו הבין מה הארי אמר בראיון? זתומרת.. אני די טובה באנגלית, אבל המבטא פה פשוט כבדדדדדדדד!! :)

rox love BSM

New member
oh my המבטא של הארי כבד בשבילך?

אז את ממש לא רוצה לשמוע את אבא שלי מדבר,זה הרבה הרבה יותר גרוע מזה זה אפילו יותר גרוע משל דני!

sweet shir

New member
איזה מבטא ישלו? LOL

כאילו איזה סוג חחחחחחחחח נו כי יש הרבה סוגים של מבטאים בריטים.

rox love BSM

New member
סוג ממש מוזר,כי אבא שלי

מברבדוס,אבל ההורים שלו מאירלנד,אז זה מעורבב כזה והוא גר תקופה בווילס.אז כל שלושת מבטאים מעורבב לול זה ממש קשה להבנה

Charley XD

New member
אממ היה ראיון של טומסי לא מזמן

והוא אמר משהו כזה .. ותודה .. בואי נשאיר את טוקיו רחוק ממני. ביפן ! ולא יודעת לא קוראת את העיתון הזה .. ולא ממש אכפת לי

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifלא נכון אני דדוקא חושבת שזה עיתון ..

נורמאלי..ולא כמו ראש 1 שרק מפרסם ריכילויות ופוסטרים של מפורסמים ומדבר רק על מפורסמים ומדי פעם אולי כתבה רגילה. במעריב לנוער יודע לשלב..יש כתבות מעניינות שלא קשורות לחיי הבידור וזה וגם פוסטרים וכאלה =\. אניוואי אני מעדיפה את מעריב לנוער><...אבל כל אחד ודעתו
.

sweet shir

New member
אני גם שונאת את מעריב לנוער אבל לא בגלל זה..

בגלל שממזמן בתקופה ממש עמוסה ופעילה של מקפליי פנו אליהם בטענה שהם לא מפרסמים שומדבר של מקפליי והם התחילו להגיד שמקפליי לא עושים כלום ושאם הם היו עושים משהו הם היו מפרסמים וקיצור חפרו שטויות. מאז אני שונאת ת'עיתון. כי אני דפוקה. אבל לונורא XD

גרבע

New member
../images/Emo105.gif O_O באמת ?

S: אני לא עוקבת כל כך אבל לפחות הם מפרסמים יותר מראש 1 על מקפליי ._.

sweet shir

New member
יאפ כתבו על זה בפורום אז, לפני איזה שנה וחצי.

חח עוד מאז אני שונאת XDDD ואת חיה בסרט, ראש1 מפרסמים פי מליארד יותר ממעריב לנוער. היו תקופות שממש כל שבוע היו שמים תמונה... ראש 1 דווקא ממש אחלה עם מקפליי. :)

גרבע

New member
../images/Emo105.gifכן,

אבל מאז שהם הוציאו את ה-G.H משום מה לא מפרסמים עליהם הרבה OO ובמעריב לנוער לפחות היו כמה כתבות

sweet shir

New member
לדעתי אי אפשר להשוות תקופה של 2-3 שנים לתקופה

של פחות מחצי שנה... ^^

dougie10

New member
איך שהם ראו שראש1מתחיל לפרסם מקפליי הם התחילו

איך שהם ראו שראש 1 מתחילים לפרסם מקפליי הם גם קפצו על הרעיון והתחילו לפרסם מקפליי בעיתון....מעריב לנוער זה חרא דבר בלי שום קשר....

../images/Emo19.gifטוממי, משפחתו , וחברתו D:

אין לי מושג ממתי זה או מאיפה זה , אבל התמונות חדשות

למעלה