שרשור הכרות

וואוו ..אחיי למה אתם כה נמהרים?

1. עצוב כי....אהמממ תפתח את הדימיון שלך... ולמה אתה לא רוצה להיות חייל? אומנם המערכת הזו דפוקה והכל...אבל עדיין, צבא זה צבא, וצריך להגן על ארצנו.. 2. כן כן הג'ירפות...מדהימים לגמרי 3. לi am cornholio כן שיער קצר זה דיי מרתיע. שיער ארוך=עוצמה, כוח , יופי אין סופי אך!!! מפתיע לגלות עד כמה הגברים שלנו נראים טוב עם שיער קצר.. (למרות שזה סותר את מה שכרגע אמרתי למעלה) 4. הידד שדחו לך את הגיוס...אולי אני אהיה המכית שלך...בעצם..עוד 14 חודש אתה אומר? אהמממ יש מצב אני אצא עד אז...אבל יש מצב שאני חותמת על קצונה. טוב מה עכשיו צבא??? 5. שיהיו לכם חיים נפלאים 6. למי שיש "הוט" --->תראו היום בהוט דרמה את הסרט "טריינספוטינג"...אחד הסרטים היותר טובים שנוצרו אי פעם לילדים שבינכם שצריכים חינוך.

כמה תשובות

1, נו אני יודע, סתם אין לי בטחון עצמי
2, הם סוסים. 3, לא נראתי משהו עם שיער קצר.. לא ממש גאלח בכל מקרה. 4, הקדימו, לא דחו, אני מקווה שידחו. 5, גם לך
6, את רומזת שאני צריך חינוך?

ילד...רוצה לבוא איתי לסיני?

אהמממ...אז ככה- 1. כנס כנס אליי למסנג'ר יה פיצפון שכמותך.. [email protected] נחנך אותך קצת 2. כן אני קצת לא מרוכזת עכשיו...אז תיקון - "דחו"="הקדימו" 3. לא רמזתי. אמרתי.

חחחח כן יש מצב

אך!!! לא התכוונתי שהוא פעור מבחינת צבא כי מן הסתם הוא עוד לא התגייס אז אין סיבה לקרוא לו פעור ... אבל אתה יודע כשאומרים "צעיר" אז זה לא בא לבד...חייבים להוסיף את ה"פעור". ופעור זה לא בדיוק ההומו החדש...אבל אם אתם רוצים שזה יהיה...מי אני שאמנע זאת?

למעלה