שרשור הכרות

boazgilad

New member
קודם כל כמו שאמרו פה כבוד לבן אדם ש

מת, דבר שני הגראנג' זאת החלה מוזיקה באמת, אולי זה לא הטעם שלך אבל הרבה אוהבים את זה, וקורט קוביין ממש לא היה אפס לגבי התאריך פטירה של ליין סטאלי זה ה5 באפריל 2002

אוי נו...

אני לא מכיר את הבן אדם, הכבוד שאני אתן לו זה אותו כבוד כמו שכל אחד שאין לי עניין בו ימות. מבחינתי, הוא אידיוט, זכותי. זה שהוא מת לא משנה את העובדה. בקשר לגראנג' אני לא מוצא בה שום עניין. סגרנו עניין?

גראנג' זה טוב

קורט קוביין היה גיטריסט סביר+, היה זמר טוב-, נירוונה היו סבירים בקושי, והפולחן מוות שעשו מאיזה פריק שהתאבד זה פשוט ביזיון.

פריק = ביטוי, אני משתמש במילה הזו

כמשמעות האמיתית שלה, לא מבחינה סטריאוטיפית. אני חושב שהיו לי באמת כמה שירים טובים (מבחינת כתיבה), וכל מה שכתבתי עליו מעל, אבל, הוא בסה"כ היה סולן של להקה, שהיה לו רע מכל ההצלחה ולא יכל עם זה יותר, והוא גם בנוסף היה מסומם. ואז התאבד, ועשו ממנו פולחן ומקדש וזה פשוט בזיון. ליין סטיילי, סולן אליס אין צ'אינס ז"ל ואחד היוצרים היותר גדולים שידעה מוזיקת הגראנג' ומוזיקה בכלל. גם הוא היה מסומם. הוא היה סולן הרבה יותר טוב מקורט, כותב הרבה יותר טוב מקורט, ולא התאבד. ואני לא רואה שום פולחני מוות, וטוב שכך, מי שצריך לזכור אותו - יזכור, לדעתי בלי קשר הוא יותר ראוי מקורט לזכרון, אבל זו רק דעתי.

boazgilad

New member
פריק זה ביטוי למישה משהו שלא בנורמה

עכשיו יש פה הרבה אנשים שקוראים להם "פריקים" כל כך הרבה שאני טועה מי הפריק האמיתי...

לא אכפת לי מה זה משמש

המילה 'פריק' זה כוונה למשהו מוזר. וכשאני אומר שקורט פריק, הכוונה שהוא מוזר, ממורמר, שהיה מתוסכל ומסומם, והחליט לסיים את חייו. ובכיף, החלטה שלו, אבל עשה ממנו פולחן שפשוט לא מגיע לו כזה פולחן, כן אני לא יורד הוא צוחק עליו חס וחלילה, הוא את שלו עשה. אבל ג'יזס, מאן, פרופורציה! פעם אחרונה שעשו כזה מזבח מאיש שהתאבד\נרצח הוקמה דת חדשה..

boazgilad

New member
וואלה? ומה היה אחרי שג'ים מוריסון

מת? וג'ון לנון? זה לא היה שונה בהרבה....

זה מאוד שונה

מכיוון שאני לא רואה כל בנאדם בעולם משנן את ה3.7 כתאריך הזכרון החשוב בעולם, אם הם בכלל יודעים מי מת אז! ובכל הדיסקים של הדורז ג'ים היה הסמל, אז אני לא רואה שפתאום הפכו את הסמל של דורז לג'ים. בניגוד לנירוונה, שכל המרצ'נדייז שלהם כמעט מעורב בתמונה ענקית של קורט עם הסמל וכתוב נירוונה. ולא ראיתי אותו דבר לגבי ג'ון לנון. והאמת ששניהם גם יותר ראויים מאשר מישהו שהתאבד. כי ג'ים אומנם מת מסמים אבל אף אחד לא יודע מה היה שם, וג'ון לנון בכלל נרצח ע"י מעריץ מטורף. אתה חושב שאני מהלל את שני המקרים שהזכרת? לא, ממש לא. אבל גם אם הם היו פולחן גדול כמו קורט, הם לפחות ראויים לזה.

זהו אני חושב שהגזימו קצת...

הוא פשוט היה בפוזה שלו "אוי כמה רע לי, אני מתוסכל כי אני לא יכול כבר לכתוב שירים". חוץ מזה זה מה שאני לא אוהב בגראנג'. זה נראה כאילו הם עושים טובה שהם מופיעים. לא אוהב את הרצינות בשירים. חסרה הנאה.

boazgilad

New member
נתחיל מזה שאם הוא היה מתוסכל זה

היה יותר מ"אוי כמה רע לי כי אני לא יכול לכתוב כבר שירים" ונמשיך מזה שלדעת רבים הוא כותב שירים ענק, ונסיים עם זה שלא תמות אם תראה קצת כבוד למת לא חשוב עם הוא היה חשוב לך או לא...

למעלה